- 14 Mart 2008
- 6.027
- 5.133
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #4.661
transferden sonra kaçıncı gun peki bu oran . benımde bugun transfer sonrası 12. günüm değerim 965 cıktıKızlar sonucum 3608
Benim bugün 14. Gün 12. Gün 1400 çıkmıştı maşallah sizinde sonuç çok güzeltransferden sonra kaçıncı gun peki bu oran . benımde bugun transfer sonrası 12. günüm değerim 965 cıktı
ıkız olabılırmı doktor benım ıcın değer yüksek cıkmıs ıkız bıle olabılır dedı 12. gun 965 değer ıcın ki sizin 12. gun 1400 cıkmıs ıkız olabılırmı kese daha gormedınız dımıBenim bugün 14. Gün 12. Gün 1400 çıkmıştı maşallah sizinde sonuç çok güzel
Yok görmedim 14 şubatta gidicem evet olabilir dedi doktorum ama keseyi görmeden birşey diyemem dediıkız olabılırmı doktor benım ıcın değer yüksek cıkmıs ıkız bıle olabılır dedı 12. gun 965 değer ıcın ki sizin 12. gun 1400 cıkmıs ıkız olabılırmı kese daha gormedınız dımı
Çok güzel bir oran maşallah diyelim :) ikiz olabilir mi acep?Benim bugün 14. Gün 12. Gün 1400 çıkmıştı maşallah sizinde sonuç çok güzel
Senin oranın da çok iyi arkadaşım.. Allah sağlıkla kavuştursun bebislerinize.transferden sonra kaçıncı gun peki bu oran . benımde bugun transfer sonrası 12. günüm değerim 965 cıktı
Yok görmedim 14 şubatta gidicem evet olabilir dedi doktorum ama keseyi görmeden birşey diyemem dedi
Bende de belirti yok canim göğüslerim sis ama zaten östrojen kullanmaya başladığımda şişmişti. Onu aldığım hormonlara yoruyorum. Onun dışında bir belirtim yok. Bana tek embriyo transfer edildi.. yine de umudumu kaybetmiyorum. Umarım ben de güzel haberi alırım Allah'ın izniyle..ınanırmısın hıc bır belirtim yoktu ve bu yüzden cok korkuyordum
MaşallahÇok güzel bir oran maşallah diyelim :) ikiz olabilir mi acep?
AY bilmiyorum ki kuzum bugün de vermesem içim rahat etmeyecekti şimdi çok rahatladım amaikiz mi acaba kızzz ayyy çok güzel.
Amin insallahhhhHayırlı olsun. İnşaallah değeriniz katlanarak devam eder❤
Hayırlı olsun canım . Bence de ikiz bebişler mi geliyor inşaallahYok görmedim 14 şubatta gidicem evet olabilir dedi doktorum ama keseyi görmeden birşey diyemem dedi
Maşallah canım. Bende sabırsızlıkla bekliyorum. Güzel çıkar inşallah benimde.Kızlar sonucum 3608
İnşallah canım sağlıkla gelsinlerHayırlı olsun canım . Bence de ikiz bebişler mi geliyor inşaallah ❤ Maşaallah
İnşallah canım dualarım seninleMaşallah canım. Bende sabırsızlıkla bekliyorum. Güzel çıkar inşallah benimde.
amın hepımıze ınsallh canımSenin oranın da çok iyi arkadaşım.. Allah sağlıkla kavuştursun bebislerinize.
inşallah canımBende de belirti yok canim göğüslerim sis ama zaten östrojen kullanmaya başladığımda şişmişti. Onu aldığım hormonlara yoruyorum. Onun dışında bir belirtim yok. Bana tek embriyo transfer edildi.. yine de umudumu kaybetmiyorum. Umarım ben de güzel haberi alırım Allah'ın izniyle..
Maşallah canım harikaSonucum 2479 çıkmış kızlar. Perşembe yada cuma kese için gidicem.
Bugün ne kadar güzel bir sürü iyi haber aldık yaaa... senin de ikiz olabilir bu arada.. Ay çok mutlu oldum beeennn.. Darısı bizlere...Sonucum 2479 çıkmış kızlar. Perşembe yada cuma kese için gidicem.
İnşallah canım inşallah darısı sizlereBugün ne kadar güzel bir sürü iyi haber aldık yaaa... senin de ikiz olabilir bu arada.. Ay çok mutlu oldum beeennn.. Darısı bizlere...