- 26 Ocak 2020
- 753
- 758
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #4.641
Ben esrtofem hap kullanıyorum progesteron iğne göbekten.
Ben de aynı şekilde kullanıyorum ama ilaçları sağlık ocağında ki doktora yazdırırken ikisi Doğum kontrol hapı etkisi yapar doktoruna bi daha sor dedi. Kendi doktorum da kullanmaya devam et dedi. Benim gibi kullanan biri varsa diye merak ettimben esrtofem hap kullanıyorum. progesteron iğne kalçadan kullanıyorum. noldu ki
Hayırlı olsun. İnşaallah değeriniz katlanarak devam ederMerhaba kizlar 23 ocakta 3. Gün embriyosu transfer olmustum dün 11. Günum du kan verdim 131 cikti insallah yarin verecegimde katlanir
Güzel sonuçlarla dön inşaallah canım. Bu arada kadın istediğin de yapamayacağı bir şey yokturKızlar ben kan vermeye gidiyorum eşimi ikna ettim dua edin ne olur
Bende 27 transfer oldum aynı gün de test yapacağız ama akşam idrar testi yapmaya düşünüyorumya aynısı ben yaherkeste belirti olmak zorunda değildir herhalde erken test yapsam mı? doktor 12. günde yap dedi ama
Ben kullanıyorumKızlar estrofem ve progeston iğnesini beraber kullanan var mı?
Kadın doğum dr ları bilmiyorda bunu aile hekimi mi biliyormuş ben ilkindede birlikte kullandımBende kullanıyorum da. Sağlık ocağın da ilaçları yazdırırken doktor ikisi beraber kullanıldığında Doğum kontrol hapı etkisi yapar dedi. O yüzden merak ettim benden başka kullanan var mı
Bende yazdırdım doktoruma ama bişi demediBende kullanıyorum da. Sağlık ocağın da ilaçları yazdırırken doktor ikisi beraber kullanıldığında Doğum kontrol hapı etkisi yapar dedi. O yüzden merak ettim benden başka kullanan var mı
Benim 9. Gün kan değerim 10,38 cikmisti. İdrar testi yapsam cikmayacakti belki de . Yapıp da kendinizi strese sokmayın bence . En güzeli günü geldiginde gidip kan vermekBende 27 transfer oldum aynı gün de test yapacağız ama akşam idrar testi yapmaya düşünüyorum
Bende 15.30da öğrenicem sonucu. Yüreğim ağzımda. İnşallah güzelce katlanmıştır.Kızlar ben kan vermeye gidiyorum eşimi ikna ettim dua edin ne olur
Strese girmem bence tamam heyecan var merak ediyorum ama ilkinde olduğu kadar stres yapmıyorum ama allahım nasip ederse olur inş kızıma kardeş istiyoruz allahım isteyen herkese evlat sevgisi tattırır inşallahBenim 9. Gün kan değerim 10,38 cikmisti. İdrar testi yapsam cikmayacakti belki de . Yapıp da kendinizi strese sokmayın bence . En güzeli günü geldiginde gidip kan vermek
Kızlar estrofem ve progeston iğnesini beraber kullanan var mı?
Ben kullanıyorum canım estrofem sabah aç karnına 3 tane Protestan 50mg iki ampulKızlar estrofem ve progeston iğnesini beraber kullanan var mı?
bende estrofem , decavit ve corasprin kullanıyorumKızlar estrofem ve progeston iğnesini beraber kullanan var mı?
ben sabah akşam 2 şer estrofem alıyorum 2 ampul de progestan iğne yaptırıyorum.Kızlar estrofem ve progeston iğnesini beraber kullanan var mı?
İnşallah canımGüzel sonuçlarla dön inşaallah canım. Bu arada kadın istediğin de yapamayacağı bir şey yoktur
Benimde hiç sorma kalbim çıkacak gibiBende 15.30da öğrenicem sonucu. Yüreğim ağzımda. İnşallah güzelce katlanmıştır.
ınanırmısın hıc bır belirtim yoktu ve bu yüzden cok korkuyordumSüper habeeerr.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Canım belirtilerin var miydi Senin?
amın canm cok teşekkür ederım Allahım ısteyen herkesın kucağına nasıp etsın ınsallhSüper cnm rabbim kucağına Almayıda nasip etsin inşallah
cok saol cnm Allahım ısteyen herkese nasıp etsın ınslhCanım tebrik ederim Rabbim hayırlısıyla tamamını erdirsin inşallahkendim hamile kalmış kadar mutlu oldum:)
Bir evladiniz varsa muhakkak bizler kadar stresli geçiriyorsunuzdur süreci. İnşallah 2. Kez tadarsiniz aynı mutluluğu .Strese girmem bence tamam heyecan var merak ediyorum ama ilkinde olduğu kadar stres yapmıyorum ama allahım nasip ederse olur inş kızıma kardeş istiyoruz allahım isteyen herkese evlat sevgisi tattırır inşallah
Aynen çok haklısın ama ister istemez insan acaba diyorKadın doğum dr ları bilmiyorda bunu aile hekimi mi biliyormuş ben ilkindede birlikte kullandım