2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben esrtofem hap kullanıyorum progesteron iğne göbekten.
ben esrtofem hap kullanıyorum. progesteron iğne kalçadan kullanıyorum. noldu ki
Ben de aynı şekilde kullanıyorum ama ilaçları sağlık ocağında ki doktora yazdırırken ikisi Doğum kontrol hapı etkisi yapar doktoruna bi daha sor dedi. Kendi doktorum da kullanmaya devam et dedi. Benim gibi kullanan biri varsa diye merak ettim

Bende kullanıyorum da. Sağlık ocağın da ilaçları yazdırırken doktor ikisi beraber kullanıldığında Doğum kontrol hapı etkisi yapar dedi. O yüzden merak ettim benden başka kullanan var mı
Bende yazdırdım doktoruma ama bişi demedi

Benim 9. Gün kan değerim 10,38 cikmisti. İdrar testi yapsam cikmayacakti belki de . Yapıp da kendinizi strese sokmayın bence . En güzeli günü geldiginde gidip kan vermek
Strese girmem bence tamam heyecan var merak ediyorum ama ilkinde olduğu kadar stres yapmıyorum ama allahım nasip ederse olur inş kızıma kardeş istiyoruz allahım isteyen herkese evlat sevgisi tattırır inşallah

Strese girmem bence tamam heyecan var merak ediyorum ama ilkinde olduğu kadar stres yapmıyorum ama allahım nasip ederse olur inş kızıma kardeş istiyoruz allahım isteyen herkese evlat sevgisi tattırır inşallah
Bir evladiniz varsa muhakkak bizler kadar stresli geçiriyorsunuzdur süreci. İnşallah 2. Kez tadarsiniz aynı mutluluğu .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…