2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben ilaç yazdırmak için gittim ama doktor görünmez yine de bakalım dedi ama mini minnacık keseyi gördük 😁😍 4+5 deyim. Değere bakmadım bi daha 1 şubatta 755 di
Bir Ceren daha beni gaza getirecek sanırım yarın başka bir doktora gidip keseyi göresim geldi 😂

Eşimi o kadar tembihledim yine gitmiş söylemiş. Duyunca çok kızmıştım. Şimdi söylemek istemiyorum kimseye. İlkini söyledi eşim herkese öğrenir öğrenmez. Sonra derdimi bıraktım millete laf anlattım.
Valla İnan yediğim içtiğim ayrı gitmeyen bütün gün beraber olduğumuz arkadaşlarımıza bile söylemedik biz daha onu geçtim kendi aileme bile demedim çünkü ilkinde aynı hatayı yaptık söyledik herkese sevinçten hevesimiz kursağımızda kaldı şimdi akıllandım 😂 kimseye hiç bişi demedim sonra insanlara açıklama yapmak çok zor ve bazı mikrop akrabalarım yalan söylediğimi aslında hamile kalmadığımı bile söylemişler ondan aileme daha söylemedim çünkü bizimkiler asla dayanamaz heyecandan herkese diyiverirler valla 😂

İyi yapmışsın sonuçta söylemek istemiyoruz aynı durumdayız ben de ne diycem diye kara kara düşünüyorum. Ne desek yalan değil mi zaten? Henüz belli olan bir şey yok. Millet üç ay dolmadan kimseye duyurmuyor yani nerdeyse doğurana kadar söylemeyecekler o derece.. iş yerinden izin alırken mecburen amirime söyledim yoksa izin vermiyorlardı görev cok oluyor bizde tatil döneminde.
Bende kimseye söylemedim valla öz halamın kızı bile geçen yıl 4. Ayına girdiğinde duyurdu bize cinsiyeti öğrenmiş artık yani bende söylemeseydin az kalmış zaten demiştim aynı senin gibi düşünüyorum yani canımm. Onun için kalp atımından sonra yakın çevreme söyleyeceğim 3 Ay dolunca da herkes duyabilir

Cerennn390 Cerennn390 Bir Ceren vakası daha geliyor yapma böyle kese görünmezdir daha duramıyorum zaten yerimde 😀 eşime yarın bi daha kan verelim diyorum onu bile kabul etmiyor ya ne olacak ki arabayla gidip geleceğiz hayır merkezde kan verme hakkımızda var neden vermeyelimm demi of bu adamlar 🤦‍♀️

Cerennn390 Cerennn390 Bir Ceren vakası daha geliyor yapma böyle kese görünmezdir daha duramıyorum zaten yerimde 😀 eşime yarın bi daha kan verelim diyorum onu bile kabul etmiyor ya ne olacak ki arabayla gidip geleceğiz hayır merkezde kan verme hakkımızda var neden vermeyelimm demi of bu adamlar 🤦‍♀️
Bende vermek istiyom en son cuma verdim. Vee taaa cuma gununu beklicem inanamiom ya

Valla İnan yediğim içtiğim ayrı gitmeyen bütün gün beraber olduğumuz arkadaşlarımıza bile söylemedik biz daha onu geçtim kendi aileme bile demedim çünkü ilkinde aynı hatayı yaptık söyledik herkese sevinçten hevesimiz kursağımızda kaldı şimdi akıllandım 😂 kimseye hiç bişi demedim sonra insanlara açıklama yapmak çok zor ve bazı mikrop akrabalarım yalan söylediğimi aslında hamile kalmadığımı bile söylemişler ondan aileme daha söylemedim çünkü bizimkiler asla dayanamaz heyecandan herkese diyiverirler valla 😂
Bende kimseye söylemedim, eşim çok lazımmış gibi gidip yetiştirmiş arkadaşına. Onlarda soruyo tabi ne oldu diye. Yarın arasa sorsa pozitif desem herkes birbirine yayacak, negatif desem yine aynı şey olacak. Ama akılsız kocam tutmamış çenesini. Senin akrabalarında maşallahı varmış. Bizim akrabalarda 3 yıl oldu daha çocukları yok olmuyo filan diye konuşuyolardır.

Kızlar benim ev aldı basını gidiyor azıcık eğilip bakayım dedim halılar falan kir içinde kalmış 😀 mutfak iyi kötü siliyorum tezgahı da eşim kimyasal diye hiç birşey döktürmediği için içime sinmiyor nereye kadar böyle pis oturacağız bilemedim 😂

Bende kimseye söylemedim, eşim çok lazımmış gibi gidip yetiştirmiş arkadaşına. Onlarda soruyo tabi ne oldu diye. Yarın arasa sorsa pozitif desem herkes birbirine yayacak, negatif desem yine aynı şey olacak. Ama akılsız kocam tutmamış çenesini. Senin akrabalarında maşallahı varmış. Bizim akrabalarda 3 yıl oldu daha çocukları yok olmuyo filan diye konuşuyolardır.
Valla umrumuzda olmasın hiç istediklerini desinler ne yollardan geçiyoruz bi biz biliriz

😂😂😂 eşim de içeri gelmedi çıkınca ultrason fotosunu gösterdik kızıyor niye baktırdın diye. Şimdi tadını çıkarma zamanı kızmayı bırak dedim.

Kızlar benim ev aldı basını gidiyor azıcık eğilip bakayım dedim halılar falan kir içinde kalmış 😀 mutfak iyi kötü siliyorum tezgahı da eşim kimyasal diye hiç birşey döktürmediği için içime sinmiyor nereye kadar böyle pis oturacağız bilemedim 😂
Hepimiz öyleyiz galiba 😂 Çarşamba günü görümcem gelip yapıcak ama nasıl hunharca temizlik aşkı var içimde bi bilsen domestos kokusuna hasret kaldım 😂

Bir Ceren daha beni gaza getirecek sanırım yarın başka bir doktora gidip keseyi göresim geldi 😂
😂😂 cerenlerin kanında var galiba sabırsızlık. Aslında bazı şeyleri çok beklediğimiz için bu güzel bekleyişlere daha da sabırsız davranıyoruz. Gördükten sonra orada olan varlığını bilmek beni çok mutlu ediyor 😍

Hepimiz öyleyiz galiba 😂 Çarşamba günü görümcem gelip yapıcak ama nasıl hunharca temizlik aşkı var içimde bi bilsen domestos kokusuna hasret kaldım 😂
Ah ne güzel görümcen yanında benimkiyle aramda 500 km var 🥺 yoksa eminim gelirdi cancağzım ama ❤️ Valla pislik içinde oturuyorum saldım gitti 😂

Bizede gerek yok dendi. Acaba cidden gerek yokmuki
Valla bende inanamıyorum hiç sorma neden vermiyoruz onu da anlamıyorum bende bir daha ki cumayı bekleyeceğim nasıl bekleyeceksem 🤦‍♀️ Vermeye gerek yok diyor eşim doktor öyle olsa verin dermiş 🙄
Kızlar bence de gerek yok . Gönlünüzü ferah tutun vesveseye yer vermeyin . Doktor gerek yok dediyse kendini boşuna strese sokmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X