- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.316
- 31
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #4.381
Benim de negatif.Sağlık olsun.Ben 3.olunca alıştım üzülmeye.Umarım diğer denemelerinizde olur.Ben artık denemeyeceğim zaten yaşım var epey.Kızlar benim sonucum negatif.. gözyaşlarıyla aranızdan ayrılıyorum . inşallah pozitifi gören herkes evladını kucağına alır .. Allah’a emanet olun
Hic stres yapma bende oyleydim 6 gun lekelenmem oldu baska da hicbir belirtim yok cok ayakta durunca sadece belim agriyor biraz ne kasik agrisi ne adet gibi agri tek umudum lekelenmem ve arkasinin gelmemesigün boyu buralarda yazıları okuyorum. 5. günüm hiç bir belirtim yok valla tutacaksada bu stresle bilmiyorum tutarmı
Zaten o belirti dediklerimiz ilaçların etkisi oluyor. Hiç stres olma boş yere.gün boyu buralarda yazıları okuyorum. 5. günüm hiç bir belirtim yok valla tutacaksada bu stresle bilmiyorum tutarmı
Tovbe tovbe acelesimi varmis tatlininBende bugün çok ayakta kaldım, korktum sonrada uzandım şimdi. Hastanede kan sonucu için arayınca sekreter tatlı istemişti. Güzel yaptığın bi tatlı yap diye. Bende ekler yaptım. Aşamalı uğraştırıcı çok ayakta kaldım ama korktum. Ya bişey olduysa diye. İnşallah bi sorun yoktur. Uzun bi müddet böyle korkarak geçecek galiba.
Peki, ilaçları kullanıyor olsak da kanama olur mu düşük olursa?Kanama olur tabi mutlaka daha önce düşük yaptığım için tecrübeyle sabit
İnsallah iki testim daha var korkumu yendim yaparim artik yarin sabahta ilk idrarlaBi kere çıktıysa yine çıkar. Endişelenme boş yere.
Eşimde söylendi. Sen bişey yapamıyorsun zaten alır bişey götürürdük diye. İsteyende hamile, bi sıkıntı olmaz inşallah.Birde bisey daha
Tovbe tovbe acelesimi varmis tatlinin
İlk idrarla farklı günlerde denemen daha iyi olur tabi.İnsallah iki testim daha var korkumu yendim yaparim artik yarin sabahta ilk idrarla
Evet düşük kanaması oluyor ilaçlara rağmen kanama oluyor ağrıyla birlikte ilaçları da kesince 40 gün sonra adet olmuştumPeki, ilaçları kullanıyor olsak da kanama olur mu düşük olursa?
Testmi yaptın cnmBiraz icim sogudu ama canim cok kurcaliyordu kafami erken gebelikte de silik az cikmazsa vay halime
Oh içim rahatladı korktum herkes 3 4 kez vermiş neden iki kez diye düşünüp duruyorum bendeBende iki kez verdim sonra randevu verdiler cnm
Hadi bakalım bence çıkacak ben nedense senin için pozitif düşünüyorum canımİnsallah iki testim daha var korkumu yendim yaparim artik yarin sabahta ilk idrarla
Olmaz inşallah canım yat dinlen kaçıncı günündü bugünEşimde söylendi. Sen bişey yapamıyorsun zaten alır bişey götürürdük diye. İsteyende hamile, bi sıkıntı olmaz inşallah.
5. Gün embriyosu değerim 295 çıktı bugün 10. Gün çok şükür darısı size ve tüm isteyenlere olsunHADI BAKALIM DAIRISI BAŞIMIZA=) COK SEVINDIM CNM KACINCI GUN VE DEGER KAC CIKTI. KACINCI GUN EMBRIYOSUYDU
2 hafta oldu canım. Yarın 15.gün. Kan vericem tekrar.Olmaz inşallah canım yat dinlen kaçıncı günündü bugün
Yaaa bende aynıyım biliyo musun? Sürekli düştü mü diye bi korku var
Evet canim ucuz olandan yaptim ince silik cikti ilk hayalet gibiydi sonra ince sekilde belli oldu bugun erken gebelik yapicam yineTestmi yaptın cnm
Yaaaa insallah canim cokk sagolunHadi bakalım bence çıkacak ben nedense senin için pozitif düşünüyorum canım
Olmaz inşallah canım yat dinlen kaçıncı günündü bugün
Yaaa canim benim Allah razi olsun insallah hepimizinki guzel ilerler kucaklarimiza alirizB Birumutbekleyen bende sen icin pozitif dusunuyorum. Icim rahat insaallah hayirli sonuclar alirsin