2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
normal gebelik testı ılemı yaptın erken gebelik testı ılemı yaptın 7. gun cok erken cunku hemen cıft cızgı cıkarmı yaaa kaçıncı gun embrıyosu koymuşlardı sana
Normal 5 liralik testlerden yaptim erken gebeligi biraz daha bekleyip yapicam cok dikkatli bakinca hayalet cizgi gorunuyor 5.gun dondurulmus embriyo eger erken gebelik testi de biraz daha net cikarsa umit edebilirim

Canım yaptığın test erken gebelik mi erken olandan yap bi de resmini at bizde bakalım

Bende bunları düşünen bir tek benim sanıyordum sevindim yalnız olmadığıma 🤩
Aynen canim aticam erken yapmadim ucuz testlerden yaptim 1 2 saat su icmeyip bide onu denicem ahh ceren hep sen beni bu hallere koydun 😂

Aynen canim aticam erken yapmadim ucuz testlerden yaptim 1 2 saat su icmeyip bide onu denicem ahh ceren hep sen beni bu hallere koydun 😂
En mantıklısı 😀 çünkü bende erken gebelikle öğrenmiştim normalle öğrenmen biraz zor kuZum daha çok yeni çünkü
Kızlar benim sonucum negatif.. gözyaşlarıyla aranızdan ayrılıyorum . inşallah pozitifi gören herkes evladını kucağına alır .. Allah’a emanet olun
Öyle zor ki arkadaşım seni çok iyi anlıyorum rabbim sabırlar versin tekrar umutlarla döneceksin eminim rabbimin vardır bir bildiği 🤲

Arkadaslar gene ben gebelik testi yaptim ikinci cizgi tabi cok belirgin cikti. Fakat hani negatif oldugunda hani birinci cizgi varya. Bu seferde o soluk neden sizce?
Yani pozitif olan tarafi cook belirgin. Oteki cizgi silik cikti.

Arkadaslar gene ben gebelik testi yaptim ikinci cizgi tabi cok belirgin cikti. Fakat hani negatif oldugunda hani birinci cizgi varya. Bu seferde o soluk neden sizce?
Yani pozitif olan tarafi cook belirgin. Oteki cizgi silik cikti.
İyice takıntılı olduk 😀 korkma kuzum birşey yoktur inşallah eziyet etme kendine bende böyleyim ya düştüyse diye kendimi yiyip bitiriyorum saçma sapan bugün işe başladım işim ağır değil oturuyorum ama işte gene de içime sinmiypr nedense

En mantıklısı 😀 çünkü bende erken gebelikle öğrenmiştim normalle öğrenmen biraz zor kuZum daha çok yeni çünkü

Öyle zor ki arkadaşım seni çok iyi anlıyorum rabbim sabırlar versin tekrar umutlarla döneceksin eminim rabbimin vardır bir bildiği 🤲
😂 şaşı oldum ona baka baka ama hayalet cizgi varya cikarsa erken gebelikte cikar önden kendimi alistiriyim diye yaptim sabahta diger ucuz testi yapicam icimde kalmisti test 😂

Canım baktırdın mı test sonucuna ?Benim maalesef negatif çıkmış.1.20 değerim.Umarım seninki olur.39 yaşındayım,bu 3. Tüp bebek denemem.Demekki olmayacak çocuğum.Herkes şanslı olamıyor.Allah sana inşallah gönlüne göre veri
Bu denemede nasip değilmiş. Elden bişey gelmiyor ne yazık ki.

Kızlaaar bugün test günümdü çok şükür pozitif isteyen herkese nasip Etsin bu duyguyu 🤲🤰hala elim ayağım titriyor

Hayırlı olsun arkadaşım. Rabbim sağlıkla ilerletsin. 🤲

Kızlar ya ben dayanamadim idrar testi yaptim cok cok az silik dikkatli bakinca bugun 7inci gunum dun lekelenme olmustu bi erkenle bi idrar testim daha var elimde 😞

Canım giderek koyulaşır. Sakin sakin bekle test gününü. Sağlıkla ilerlesin inşallah. 🤲

Kızlar benim sonucum negatif.. gözyaşlarıyla aranızdan ayrılıyorum . inşallah pozitifi gören herkes evladını kucağına alır .. Allah’a emanet olun
Çok kötü bi duygu canım. Bi sonraki denemede nasip olur inşallah. 🤲

Bu denemede nasip değilmiş. Elden bişey gelmiyor ne yazık ki.

Hayırlı olsun arkadaşım. Rabbim sağlıkla ilerletsin. 🤲

Canım giderek koyulaşır. Sakin sakin bekle test gününü. Sağlıkla ilerlesin inşallah. 🤲

Çok kötü bi duygu canım. Bi sonraki denemede nasip olur inşallah. 🤲
Biraz icim sogudu ama canim cok kurcaliyordu kafami erken gebelikte de silik az cikmazsa vay halime 🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X