2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende bugün çok ayakta kaldım, korktum sonrada uzandım şimdi. Hastanede kan sonucu için arayınca sekreter tatlı istemişti. Güzel yaptığın bi tatlı yap diye. Bende ekler yaptım. Aşamalı uğraştırıcı çok ayakta kaldım ama korktum. Ya bişey olduysa diye. İnşallah bi sorun yoktur. Uzun bi müddet böyle korkarak geçecek galiba.

Sekretere tatlı mı yaptın?? Neden kii yaa kendini yordun

14. Gün beta hcg. 1936

20200203_161416.png

Evet canim ucuz olandan yaptim ince silik cikti ilk hayalet gibiydi sonra ince sekilde belli oldu bugun erken gebelik yapicam yine
Ay çok sevindim ya hayırlı olsun yarın gidip kan ver hemen süper bir haber bende sana dün yazcaktım içimden senin pozitif oldu öyle geçiyor yazcaktım sonra vazgeçtim😊

Sekretere tatlı mı yaptın?? Neden kii yaa kendini yordun
2018den beri gide gele tanıyolar artık beni. Benim niyetim aslında herşey bittikten sonra hem hocaya hem onlara tatlı, çikolata herhangi bişey götürmekti. 11. gün sonucu ben göremedim. Sistem hata verdi. Hastaneyi arayıp öğrenmem gerekti. Sonucu sordum, en güzel yaptığın tatlıyı söyle dedi. Sonra işte sonucu söyledi, salı günü gelirken getirirsin dedi. O sevinçle tamam demiş bulundum. Benim niyetimde sonra bişeyler götürmek vardı, isteyince geri çeviremedim. Yarın giderken hemşirelerede onada götürücem.

Kizlar bakin sonuc veren yer nasilda koyu cikmis. " t" yeri
Herzaman koyu olan taraf sonuc yerine gore daha silik

Eklentiler

• Screenshot_20200203-142916_Gallery.jpg
    Screenshot_20200203-142916_Gallery.jpg
    40,2 KB · Görüntüleme: 85
Ay çok sevindim ya hayırlı olsun yarın gidip kan ver hemen süper bir haber bende sana dün yazcaktım içimden senin pozitif oldu öyle geçiyor yazcaktım sonra vazgeçtim😊
Yaaaa canim benim cok mutlu oldum bunu duyunca carsamba verecektim kanı cok merak ettim ya icim icimi yedi dun ki yerlesme kanamasi diye 😊

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X