- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #4.421
Ama erken gebelikle yapmaliydin. Bu en adi test. Iyisiyle yaparsan yarin insaallah belirginlesirKızlar yakinlastirip bakmalisiniz cunku ince silik sekilde resimde tam belli olmadi gercekte gozle gorunuyor
Yakınlaştırmadan bile gördüm benKızlar yakinlastirip bakmalisiniz cunku ince silik sekilde resimde tam belli olmadi gercekte gozle gorunuyor
Birazdan erken gebelik testiyle de yapacagimAma erken gebelikle yapmaliydin. Bu en adi test. Iyisiyle yaparsan yarin insaallah belirginlesir
Yakınlaştırmadan bile gördüm ben ❤
Ay hadi bekliyoruz heyecanlandım.Birazdan erken gebelik testiyle de yapacagim
Korkular hiç bitmeyecek♥ Yaa icim icime sigmiyor ilk defa bu duyguyu yasadim insallah saglikli sekilde ilerler
Hemen atacagim yapinca insallah carsambada kanda guzel degerle ogrenirim yaAy hadi bekliyoruz heyecanlandım.
Ben saklayacağım onuAynen iste benimde oyle oldu bide ucuz test ince silik hala duruyoe gidip gidip bakiyom
Şükürler olsun canım bebeğin seninleAz once yaptim
Benim koku hassasiyetim var bulantım yokMide bulantilariniz varmi kizlar
Bunda daha belirgin oldu oldu bu iş hayırlısıyla sağlıklısıyla inşallahAz once yaptim
Aaa benim yok ne koku ne bulantı sabahları çok hafif ama bulantı bile denmezBenim koku hassasiyetim var bulantım yok
Ya ben normalde de kokulara karşı çok duyarlıyım adet dönemimdede olurdu çok fazla şimdi yine normalin biraz üstü bir hassiyet var onun dışında hiç bir belirtim yok valla unutuyorum bazen hatta normalmiş gibi geliyor herşey çoğu zamanAaa benim yok ne koku ne bulantı sabahları çok hafif ama bulantı bile denmezbelim ağrıyor biraz biraz
Aynen benimde öyle işe başladım bugün bi de sen başladınmı canım yani çalışıyor musun ? OYa ben normalde de kokulara karşı çok duyarlıyım adet dönemimdede olurdu çok fazla şimdi yine normalin biraz üstü bir hassiyet var onun dışında hiç bir belirtim yok valla unutuyorum bazen hatta normalmiş gibi geliyor herşey çoğu zaman
Tabi ki ederiz Allah bir an önce kavuştursun canım bebeğineMerhaba, bende ilk defa tup bebek yaptiracagim ve cok korkuyorum. Dua eder misiniz bana da
Amin Allah razi olsun 7 sene sonra insallah nasip olurTabi ki ederiz Allah bir an önce kavuştursun canım bebeğine
İnşallah canım rabbim yardımcın olsun ümitsiz olma lütfen evrene güzel enerji veriyoruz olumlu alıyoruzAmin Allah razi olsun 7 sene sonra insallah nasip olur