- 19 Mayıs 2019
- 1.086
- 922
- 30
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #4.361
Normal 5 liralik testlerden yaptim erken gebeligi biraz daha bekleyip yapicam cok dikkatli bakinca hayalet cizgi gorunuyor 5.gun dondurulmus embriyo eger erken gebelik testi de biraz daha net cikarsa umit edebilirimnormal gebelik testı ılemı yaptın erken gebelik testı ılemı yaptın 7. gun cok erken cunku hemen cıft cızgı cıkarmı yaaa kaçıncı gun embrıyosu koymuşlardı sana
Aynen canim aticam erken yapmadim ucuz testlerden yaptim 1 2 saat su icmeyip bide onu denicem ahh ceren hep sen beni bu hallere koydunCanım yaptığın test erken gebelik mi erken olandan yap bi de resmini at bizde bakalım
Bende bunları düşünen bir tek benim sanıyordum sevindim yalnız olmadığıma
Kızlar benim sonucum negatif.. gözyaşlarıyla aranızdan ayrılıyorum . inşallah pozitifi gören herkes evladını kucağına alır .. Allah’a emanet olun
En mantıklısıAynen canim aticam erken yapmadim ucuz testlerden yaptim 1 2 saat su icmeyip bide onu denicem ahh ceren hep sen beni bu hallere koydun
Öyle zor ki arkadaşım seni çok iyi anlıyorum rabbim sabırlar versin tekrar umutlarla döneceksin eminim rabbimin vardır bir bildiğiKızlar benim sonucum negatif.. gözyaşlarıyla aranızdan ayrılıyorum . inşallah pozitifi gören herkes evladını kucağına alır .. Allah’a emanet olun
İyice takıntılı oldukArkadaslar gene ben gebelik testi yaptim ikinci cizgi tabi cok belirgin cikti. Fakat hani negatif oldugunda hani birinci cizgi varya. Bu seferde o soluk neden sizce?
Yani pozitif olan tarafi cook belirgin. Oteki cizgi silik cikti.
En mantıklısıçünkü bende erken gebelikle öğrenmiştim normalle öğrenmen biraz zor kuZum daha çok yeni çünkü
Öyle zor ki arkadaşım seni çok iyi anlıyorum rabbim sabırlar versin tekrar umutlarla döneceksin eminim rabbimin vardır bir bildiği
Canım test kaynaklıdır korkma kötü birşey değil ki oKizlar bunla ilgili bilginiz varmi. Gebelik testi sonuc veren taraf baya kotu fakat kontrol cizgisi soluk bu seferde. Sizce neden kafayi yicm
Iki kez arka arkaya yaptim. 2nci cizgi asiri koyu yani sonuc verecek olan cizgi cok koyu. Ama o negatif cizgisi silik bu seferde delirecemCanım test kaynaklıdır korkma kötü birşey değil ki o
Aynı test markası mı kuzum korkma yüksek şuan hcg ondan tedirgin olmaIki kez arka arkaya yaptim. 2nci cizgi asiri koyu yani sonuc verecek olan cizgi cok koyu. Ama o negatif cizgisi silik bu seferde delirecem
Evetde tuhaf olan ikinci cizgi cok belirgin. Yani. Ilki niye soluk. Hani negatif aldiginda tek cizgi olur ya. O biraz silik.Aynı test markası mı kuzum korkma yüksek şuan hcg ondan tedirgin olma
Bence boşuna evham yapma derim dua et kuzum herşey duayla korkma lütfenEvetde tuhaf olan ikinci cizgi cok belirgin. Yani. Ilki niye soluk. Hani negatif aldiginda tek cizgi olur ya. O biraz silik.
Bu denemede nasip değilmiş. Elden bişey gelmiyor ne yazık ki.Canım baktırdın mı test sonucuna ?Benim maalesef negatif çıkmış.1.20 değerim.Umarım seninki olur.39 yaşındayım,bu 3. Tüp bebek denemem.Demekki olmayacak çocuğum.Herkes şanslı olamıyor.Allah sana inşallah gönlüne göre veri
Kızlaaar bugün test günümdü çok şükür pozitif isteyen herkese nasip Etsin bu duyguyuhala elim ayağım titriyor
Kızlar ya ben dayanamadim idrar testi yaptim cok cok az silik dikkatli bakinca bugun 7inci gunum dun lekelenme olmustu bi erkenle bi idrar testim daha var elimde
Çok kötü bi duygu canım. Bi sonraki denemede nasip olur inşallah.Kızlar benim sonucum negatif.. gözyaşlarıyla aranızdan ayrılıyorum . inşallah pozitifi gören herkes evladını kucağına alır .. Allah’a emanet olun
Kanama olur tabi mutlaka daha önce düşük yaptığım için tecrübeyle sabitKanamasiz dusmezmi .. paranoyak oldm iyice burda istedn vakit kan aldiramioz. Gebelik testi aldm gene
Bende iki kez verdim sonra randevu verdiler cnmKızlar birşey soracağım ben 10 ve 12. Gün verdim kan doktor tekrarına gerek yok dedi sizler kaç kez verdiniz ?
Biraz icim sogudu ama canim cok kurcaliyordu kafami erken gebelikte de silik az cikmazsa vay halimeBu denemede nasip değilmiş. Elden bişey gelmiyor ne yazık ki.
Hayırlı olsun arkadaşım. Rabbim sağlıkla ilerletsin.
Canım giderek koyulaşır. Sakin sakin bekle test gününü. Sağlıkla ilerlesin inşallah.
Çok kötü bi duygu canım. Bi sonraki denemede nasip olur inşallah.
Bi kere çıktıysa yine çıkar. Endişelenme boş yere.Biraz icim sogudu ama canim cok kurcaliyordu kafami erken gebelikte de silik az cikmazsa vay halime