- 24 Ocak 2020
- 42
- 38
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #4.341
3. Gün embriyosu 21 Ocak da transfer oldumkaçıncı gunun cnm ınsallah tutar hadı bakalım hayrlı sonuçlarını beklıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3. Gün embriyosu 21 Ocak da transfer oldumkaçıncı gunun cnm ınsallah tutar hadı bakalım hayrlı sonuçlarını beklıyoruz
Hayırlı olsun canım benimde 9.gün 82 doktorum iyi demişti önemli olan iki gün sonra katlaması dün tekrar yaptırdım11.gün 157 birde yarın sonkez ver dedi doktorum inşallah katlanırKızlar sonucum çıktı 70 çıktı 9. Gün degerim nasıl sizce
üzülmeyin rabbim inşallah nasip eder. bende şuan sonuc günümü bekliyorum. ayın 10 da kan vercem, bakalım sonuc ne cıkacak. tekrar deneyin umudunuzu kaybetmeyinCanım baktırdın mı test sonucuna ?Benim maalesef negatif çıkmış.1.20 değerim.Umarım seninki olur.39 yaşındayım,bu 3. Tüp bebek denemem.Demekki olmayacak çocuğum.Herkes şanslı olamıyor.Allah sana inşallah gönlüne göre veri
5. Ci gün ebriosu 2 tane yerleştirildi düşük degil dimi canımBence güzel bi değer kaçıncı gün embriyosuydu sizin
Allahım hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin canımHayırlı olsun canım benimde 9.gün 82 doktorum iyi demişti önemli olan iki gün sonra katlaması dün tekrar yaptırdım11.gün 157 birde yarın sonkez ver dedi doktorum inşallah katlanır
Tşk ederim inş hepimiz için güzel sonuçlar olsunhayırlı olsun canım 9. gün için güzel sonucun
Kafeinsiz kahve alcam ben. 3ü bi arada içtim bir şey olamz günde 1.Kizlar transfer olali hic kahve icmedm acik cay ictim ama kahve icmedm. Burnumda tutuo. Napayim
Tşk ederim canım inşallah rabbim kimsenin emekleri arıya gitmesin9.gün için güzel bi değer canım. İnşallah sağlıkla ilerler.
AminAllahım hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin canım ❤
Bizim de tosuncuk öyle. Kaldırırken karninin gerilip acıdığını hissediyor musun ki? Biz aşk yaşıyoruz. Sadece bazen göğüsler çok hassas oluyor , o da üstüme basıp geçiyor o dönemler azcık kavga ediyoruz
Verir tabi cnm ağrı ve kanamayla birlikte düşük yaparsınPsikolojim alt.ust bi benmi boyleyim. Yarabbim bin sukur. Korkyorum dusen embirio belirti verir mi
Kanamasiz dusmezmi .. paranoyak oldm iyice burda istedn vakit kan aldiramioz. Gebelik testi aldm geneVerir tabi cnm ağrı ve kanamayla birlikte düşük yaparsın
Yaaa bende aynıyım biliyo musun? Sürekli düştü mü diye bi korku varKanamasiz dusmezmi .. paranoyak oldm iyice burda istedn vakit kan aldiramioz. Gebelik testi aldm gene
HADI BAKALIM DAIRISI BAŞIMIZA=) COK SEVINDIM CNM KACINCI GUN VE DEGER KAC CIKTI. KACINCI GUN EMBRIYOSUYDUKızlaaar bugün test günümdü çok şükür pozitif isteyen herkese nasip Etsin bu duyguyu hala elim ayağım titriyor
normal gebelik testı ılemı yaptın erken gebelik testı ılemı yaptın 7. gun cok erken cunku hemen cıft cızgı cıkarmı yaaa kaçıncı gun embrıyosu koymuşlardı sanaKızlar ya ben dayanamadim idrar testi yaptim cok cok az silik dikkatli bakinca bugun 7inci gunum dun lekelenme olmustu bi erkenle bi idrar testim daha var elimde
Canım yaptığın test erken gebelik mi erken olandan yap bi de resmini at bizde bakalımKızlar ya ben dayanamadim idrar testi yaptim cok cok az silik dikkatli bakinca bugun 7inci gunum dun lekelenme olmustu bi erkenle bi idrar testim daha var elimde
Bende bunları düşünen bir tek benim sanıyordum sevindim yalnız olmadığımaCok tedirginim. Azicik hizli yurusem korkuyorum. Corabimi giyerken egilince birsey almak icin egilip kalkarken , dolaptan goz hizamda bir tabak almak icin elimi yukari kaldirdigimda herseye geriliyorum. Ne zaman normale donucek. Sanki dusuvericekmis gibi geliyor.