2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım baktırdın mı test sonucuna ?Benim maalesef negatif çıkmış.1.20 değerim.Umarım seninki olur.39 yaşındayım,bu 3. Tüp bebek denemem.Demekki olmayacak çocuğum.Herkes şanslı olamıyor.Allah sana inşallah gönlüne göre veri
üzülmeyin rabbim inşallah nasip eder. bende şuan sonuc günümü bekliyorum. ayın 10 da kan vercem, bakalım sonuc ne cıkacak. tekrar deneyin umudunuzu kaybetmeyin

Bizim de tosuncuk öyle. Kaldırırken karninin gerilip acıdığını hissediyor musun ki? Biz aşk yaşıyoruz. Sadece bazen göğüsler çok hassas oluyor , o da üstüme basıp geçiyor o dönemler azcık kavga ediyoruz:KK45:

Ben genelde göğsünden tutuyorum full almıyorum kucağıma.

Kızlar ya ben dayanamadim idrar testi yaptim cok cok az silik dikkatli bakinca bugun 7inci gunum dun lekelenme olmustu bi erkenle bi idrar testim daha var elimde 😞
normal gebelik testı ılemı yaptın erken gebelik testı ılemı yaptın 7. gun cok erken cunku hemen cıft cızgı cıkarmı yaaa kaçıncı gun embrıyosu koymuşlardı sana

Kızlar ya ben dayanamadim idrar testi yaptim cok cok az silik dikkatli bakinca bugun 7inci gunum dun lekelenme olmustu bi erkenle bi idrar testim daha var elimde 😞
Canım yaptığın test erken gebelik mi erken olandan yap bi de resmini at bizde bakalım
Cok tedirginim. Azicik hizli yurusem korkuyorum. Corabimi giyerken egilince birsey almak icin egilip kalkarken , dolaptan goz hizamda bir tabak almak icin elimi yukari kaldirdigimda herseye geriliyorum. Ne zaman normale donucek. Sanki dusuvericekmis gibi geliyor. :kızgın:
Bende bunları düşünen bir tek benim sanıyordum sevindim yalnız olmadığıma 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X