Ben fulya acıbademde yaptiriyorum. Sabah opu işlemim vardi 13 yumurta toplandi. Sende kaç tane çıktı?
gecmisler olsun canim iyisindir insallah.
13 cok iyi bir sayi insallah cok guzel kaliteli embriyolar olur. transferin ne zmn peki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben fulya acıbademde yaptiriyorum. Sabah opu işlemim vardi 13 yumurta toplandi. Sende kaç tane çıktı?
hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlanır.
Tşkler canm. Bi aksilik olmazsa pazartesi inşallah. 13 tanenin 10 tanesi döllenmiş. Bakalim gün gün gelişimleri nasıl olacsk. Bende şişlik ve gaz var biraz malesef.gecmisler olsun canim iyisindir insallah.
13 cok iyi bir sayi insallah cok guzel kaliteli embriyolar olur. transferin ne zmn peki?
Tşkler canm. Bi aksilik olmazsa pazartesi inşallah. 13 tanenin 10 tanesi döllenmiş. Bakalim gün gün gelişimleri nasıl olacsk. Bende şişlik ve gaz var biraz malesef.
ben 1 istiyorum ya hep kısmet bakalım:)aslında amh ım düşük yaşıma göre ama doktor yüksek doz verdi 13 tane elde edebildik yumurta.bende şaşırdım açıkcası?senin kaçtı amhayyy cok heycan vericiiiii :))))
bende de asiri sislik ve gaz oldu 3 gunde anca topladim duzenimi.
kac embriyo dusunuyosun
ben 1 istiyorum ya hep kısmet bakalım:)aslında amh ım düşük yaşıma göre ama doktor yüksek doz verdi 13 tane elde edebildik yumurta.bende şaşırdım açıkcası?senin kaçtı amh
Maşallah benim de bugün transferim var kızlar dua edin banaevet canim gecti artik farkli bi boyutuna gectik
7 yumurta toplandi.
3 kaldi ve bugun dondurma islemi yapildi. bu ayin sonuna dogru eger Allah kismet ederse transfer olacak
evet genelde transfer öncesi yumurta rezerv durumuna bakmak için bi amh testi istiyorlar.aslinda hic oyle bisey bakilmadi biliyomusun. transferden once mi bakiliyor acaba? benim transfer olmadi 1 adet donemi gecirelim dedi doktorum. kismet olursa bu ayin sonuna dogru
Maşallah benim de bugün transferim var kızlar dua edin bana
o kadar cok kan tahlili yaotirdim ki belkide bakildi ben hatirlamiyorum. benim toplandi yumurtalarevet genelde transfer öncesi yumurta rezerv durumuna bakmak için bi amh testi istiyorlar.
Geç olsun güç olmasin o zaman canm. Hayirlisi olsun.benim bu ayda iptal oldu. ufak tefek kistler varmis. dogum kontrol kullanicam bakalim sonrasi Allah Kerim...
Geç olsun güç olmasin o zaman canm. Hayirlisi olsun.
Haklısın.zor süreçler bizim için. Bir olumsuzluk olunca hemen moralimiz bozuluyor malesef. Yinede rabbim güç kuvvet veriyor.tez vakitte hayirli haberlerini duymak dileğiyle..her olumsuzlukta basa donuyor hislerim. biri biterken biri basliyor sanki.
Haklısın.zor süreçler bizim için. Bir olumsuzluk olunca hemen moralimiz bozuluyor malesef. Yinede rabbim güç kuvvet veriyor.tez vakitte hayirli haberlerini duymak dileğiyle..
Amin canım hayırlı sonuç alırsın inşallah :)Kızlar çok heyecanlıyım bende
Bugun iğnemin 4 günü. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum bol bol salata, sebze, haşlanmış gıdalar yemeye özen gösteriyorum eşime de yumos toplama gününe kadar keçi boynuzu pekmezi iciriyorum ama içinde garip bir korku var Rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin inşallah
tedavin hayırla sonuçlansın inşallah rahat ol çok kafana takma olur Allah ın izniyle.Kızlar çok heyecanlıyım bende
Bugun iğnemin 4 günü. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum bol bol salata, sebze, haşlanmış gıdalar yemeye özen gösteriyorum eşime de yumos toplama gününe kadar keçi boynuzu pekmezi iciriyorum ama içinde garip bir korku var Rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin inşallah