2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende bugün çok ayakta kaldım, korktum sonrada uzandım şimdi. Hastanede kan sonucu için arayınca sekreter tatlı istemişti. Güzel yaptığın bi tatlı yap diye. Bende ekler yaptım. Aşamalı uğraştırıcı çok ayakta kaldım ama korktum. Ya bişey olduysa diye. İnşallah bi sorun yoktur. Uzun bi müddet böyle korkarak geçecek galiba.

Kızlar benim sonucum negatif.. gözyaşlarıyla aranızdan ayrılıyorum . inşallah pozitifi gören herkes evladını kucağına alır .. Allah’a emanet olun
Benim de negatif.Sağlık olsun.Ben 3.olunca alıştım üzülmeye.Umarım diğer denemelerinizde olur.Ben artık denemeyeceğim zaten yaşım var epey.

gün boyu buralarda yazıları okuyorum. 5. günüm hiç bir belirtim yok valla tutacaksada bu stresle bilmiyorum tutarmı
Hic stres yapma bende oyleydim 6 gun lekelenmem oldu baska da hicbir belirtim yok cok ayakta durunca sadece belim agriyor biraz ne kasik agrisi ne adet gibi agri tek umudum lekelenmem ve arkasinin gelmemesi

Birde bisey daha
Bende bugün çok ayakta kaldım, korktum sonrada uzandım şimdi. Hastanede kan sonucu için arayınca sekreter tatlı istemişti. Güzel yaptığın bi tatlı yap diye. Bende ekler yaptım. Aşamalı uğraştırıcı çok ayakta kaldım ama korktum. Ya bişey olduysa diye. İnşallah bi sorun yoktur. Uzun bi müddet böyle korkarak geçecek galiba.
Tovbe tovbe acelesimi varmis tatlinin

Yaaa bende aynıyım biliyo musun? Sürekli düştü mü diye bi korku var

Kızlar annem kızıyor kendine güven diyor .. Kendine şunları söyle .. ben bu çocuğu doğuracağım ben yaparım ben başarırım. Ben güçlüyüm işte bu.. mottomuz bu olsun...🤗🌼🎉🤗 (korkunun da ecele faydası yok, korku dağları bekler...)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X