- 18 Ekim 2018
- 362
- 490
- 39
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #4.321
Dün kan verdim canım 8. Gün çık adı nasip değilmişhayırlısı olsun üzülme daha erken cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün kan verdim canım 8. Gün çık adı nasip değilmişhayırlısı olsun üzülme daha erken cnm
hayırlısı cnm ama üzme kendini moralini de bozmaDün kan verdim canım 8. Gün çık adı nasip değilmiş
allahım hakkında hayırlısını nasip eylesin inşallah gönlündeki nasip olsun cnmKızlarrr kan verdim sonuç bekliyorum dua edin benim için ❤
Aminn canım bekliyorum ve acayip korkuyorumallahım hakkında hayırlısını nasip eylesin inşallah gönlündeki nasip olsun cnm
ay ütümü çaydanlıkmı kızlar ben rutin ayaktayım ki aha bugunde işe geldim. iğneye gittim 2 kat merdiven indim cıktımAy ben bugün koca Bir sepet ütü yaptım ütüm Kazanlı onu kaldırdım tabi unutuyorum ondan kaldırıverdim ütüyü adapte olamıyorum henüz minik hatalar yapıyorum
korkma inşallah güzel haberler alacaksın.Aminn canım bekliyorum ve acayip korkuyorum ❤
Rabbim hayırlısı ile güzel sonuç almayı nasip etsinKızlarrr kan verdim sonuç bekliyorum dua edin benim için ❤
Ben hiç bir şey yapmıyorum hala ya. Arada bi evin içinde hafif yürüyüşler o kadar .ay ütümü çaydanlıkmı kızlar ben rutin ayaktayım ki aha bugunde işe geldim. iğneye gittim 2 kat merdiven indim cıktım
hayırlı olsun canım 9. gün için güzel sonucunRabbim hayırlısı ile güzel sonuç almayı nasip etsin
9.gün için güzel bi değer canım. İnşallah sağlıkla ilerler.Kızlar sonucum çıktı 70 çıktı 9. Gün degerim nasıl sizce
hangi ildesiniz kargolamanız mümkün mü acaba?Elimde prolutex igne kutu su var nisan ayi son kullanimla isteyen var mi ucretsiz vericem
canım yaa ben alabılırım nerdesınElimde prolutex igne kutu su var nisan ayi son kullanimla isteyen var mi ucretsiz vericem
kaçıncı gunun cnm ınsallah tutar hadı bakalım hayrlı sonuçlarını beklıyoruzBende kan verdim ama hiç umutlu değilim ruhen birşey hissediyorum ama sıfır. Merkezin aramasını bekliyorum sonucum için
canım ben pek anlamıyorum ama 9. gun için 70 değer nasıl oluyomus doktora bı sorsana. ama hamılesın sanırım 5 ın uzerınde:) ama değerler 2 kat uzerıne çıkması gerekıyo 2 günde bır dıye bılıyorum ınsallah çıkar hep :)Kızlar sonucum çıktı 70 çıktı 9. Gün degerim nasıl sizce
İnsallah guzel sonuclar duyarsin canim benimBende kan verdim ama hiç umutlu değilim ruhen birşey hissediyorum ama sıfır. Merkezin aramasını bekliyorum sonucum için
Canım baktırdın mı test sonucuna ?Benim maalesef negatif çıkmış.1.20 değerim.Umarım seninki olur.39 yaşındayım,bu 3. Tüp bebek denemem.Demekki olmayacak çocuğum.Herkes şanslı olamıyor.Allah sana inşallah gönlüne göre veriİnşallah olumlu sonuçlar olur Allahım yaşayışın bizlere de
Bence güzel bi değer kaçıncı gün embriyosuydu sizinKızlar sonucum çıktı 70 çıktı 9. Gün degerim nasıl sizce