2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
27sinde oldun sanirim cnm transferini bende 29 unda oldum 2 gun var aramizda bisey daha sormak istiyorum ayaklarin üşüyormu benim 2.günden beri ayaklarim hic ısınmıyor garip tatafi vucudum ellerim sıcak sadece ayaklarim buz gibi
Ah o ayaklarımı transferden sonra bende bir türlü ısıtamamıştım ama şimdi yangın yeri vücudum 🙄

Kızlar merhaba pozitif haber alanları kutluyorum darısı bekleyen bizlerin basina bende 30ocakta 3.gun embriyo transferi oldum.yumurta toplama işleminden beri Protestan 100mg kalçadan vuruluyorum vurulduktan iki saat sonra bacağımı resmen felç ediyor yururyemiyorn oturamiyorum var mı aranızda vurunan böyle ağrısı olan
Neredeyse 4-5 gün o iğnenin ağrısını hissediyorum yürüyemiyorum ağrıdan

Kızlar acildeki doktor eşime erken demiş 8. Gün kan testi için cok üzülüyorum ümit ediyo eşimde ama benim hiç umıdum yok azda olsa geçmezmiydi kana değer 1.20 çıktı bütün ümidim kırıldı ağlıyorum eşimde ağlama iki gün sonra yine kan ver diyo ne yapayım sizce hastane görmek bile istemiyorum

Kızlar merhaba pozitif haber alanları kutluyorum darısı bekleyen bizlerin basina bende 30ocakta 3.gun embriyo transferi oldum.yumurta toplama işleminden beri Protestan 100mg kalçadan vuruluyorum vurulduktan iki saat sonra bacağımı resmen felç ediyor yururyemiyorn oturamiyorum var mı aranızda vurunan böyle ağrısı olan
Beni mahfetti o bende senin gibi vuruluyordum kalcalaŕimda kocaman domatea kadar sislik olustu taş gibi sert doktoruma degistirttim yeni bi oğne cikmis ücretli göbekten yapiliyor onu vuruluyorum suan

Kızlar acildeki doktor eşime erken demiş 8. Gün kan testi için cok üzülüyorum ümit ediyo eşimde ama benim hiç umıdum yok azda olsa geçmezmiydi kana değer 1.20 çıktı bütün ümidim kırıldı ağlıyorum eşimde ağlama iki gün sonra yine kan ver diyo ne yapayım sizce hastane görmek bile istemiyorum
Allahtan Ümit kesilmez iki gün sonra bida ver ama bu kadar üzme kendini nasipten öte köy yok hayırlısı herşeyin en azından bir şekilde rabbim vesile oluyorda çocuk sahibi olabilme şansımız var ya hiç olmasaydı birde böyle düşün olmadıysa yine denersin maddi manevi çok zor yollardan geçiyoruz ama bu da bizim sınavımız olsun arkadaşım bu kadar ağlayıp heder etme kendini eşinde çok üzülüyordur onu da düşün

Selam kızlar 29 ocak transfer oldum. Çok heyecanlıyım. 1 emrio transfer edildi. 2. Kalite orta seviye denildi. Sizce şansım varmı
Hayırlısıyla olur inşallah canım . Bende 29 ocakta transfer oldum. Raporluyum şu an haftaya pazrtesi kan vereceğim 3. Gün batma olmuştu bel ağrısıyla bende. Şimdi hiçbirşey yok . 😳

Canım üzülme bu kadar ne olursun seni çok iyi anlıyorum 2 negatif görmüş birisi olarak.. ne demek olduğunu iyi biliyorum kocaman sarılıyorum sana üzüntünü paylaşmak için. Yoksa bile tekrarını denersin yenden umutlar yeşerir çok zorlu bir süreç yaşamayan anlayamaz ama biz birbirimizi biliriz. Sen yine 2 gün sonra ver umudunu kaybetme bu şekilde olup pozitif alanda var çünkü

Beni mahfetti o bende senin gibi vuruluyordum kalcalaŕimda kocaman domatea kadar sislik olustu taş gibi sert doktoruma degistirttim yeni bi oğne cikmis ücretli göbekten yapiliyor onu vuruluyorum suan
Sonucum pozitif olursa ve devam edeceksin derse bende gobekten olani isteyecegim oksaparda kullaniyorum ama mecburum kalca olan cok zorluyor beni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X