2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beni mahfetti o bende senin gibi vuruluyordum kalcalaŕimda kocaman domatea kadar sislik olustu taş gibi sert doktoruma degistirttim yeni bi oğne cikmis ücretli göbekten yapiliyor onu vuruluyorum suan
Canım neymiş acaba söyledim ben doktoruma yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik dayan dedi dayanmaya çalışıyorum iki gündür şişti dediğin gibi

Canım bu kadar üzme kendini. Bunları yaşamış aynı sonucu almış biri olarak söylüyorum sana. Ben ilkinde idrarda çıkmayınca kendimi hazırlamıştım. 11.gün beta 0 çıktı. Eşim olacağına çok inanmıştı. Ben sonucu alınca ağlayamadım bile. Bi kaç gün içinde toparlandım. İkincide tutar inşallah diye dualar ettim sadece. Psikolojimi toparladım. Olmayınca olmuyor işte. Kısmet değilmiş demekki ilk deneme için. Biz zorlu sınavlardan geçiyoruz, iki aşılama, iki tüp bebek yaptırdım ben. Rahim filmi çektirdim, histereskopi oldum. Bundan çok daha fazla zorluk yaşayanlarda var bu yolda. Rabbim zorlukları kolaylaştırsın. Hiç birimizi kucağı boş bırakmasın.

Bizim de tosuncuk öyle. Kaldırırken karninin gerilip acıdığını hissediyor musun ki? Biz aşk yaşıyoruz. Sadece bazen göğüsler çok hassas oluyor , o da üstüme basıp geçiyor o dönemler azcık kavga ediyoruz

Evet. Benim de çok sancılıydı . 2 kere vurdurabildim . Sonra merkezi arayıp daha fazla devam edemeyeceğimi çok ağrım olduğunu söyledim . Değiştirdiler. Prolutex göbekten iğneyle devam ediyorum şimdi .

Kızlar az önce hafif kanamam oldu hala biraz devam ediyo gittim iğne oldum her akşam iğne olucam umarım kötü bişey yoktur
Canım Sakin ol normal kırmızı kanaman mı oldu estrofem kullanmıyor musun doktoru haberdar etseydin ağır birşey mi kaldırdın yat uzan hemen kalkma

Little Butterflies

Dinlen canım bol bol. Panik yapma. 9. gün lekelenme oldu geçti benimde çok şükür.
Şimdi azaldı gibi ama korktum baya Şimdi kan verdim canım 1800lerde bi değer çıktı dr ultrasonda görünür artık yarın gel bakalım dedi hayırlısıyla iyi haberler alırım inşallah

Canım Sakin ol normal kırmızı kanaman mı oldu estrofem kullanmıyor musun doktoru haberdar etseydin ağır birşey mi kaldırdın yat uzan hemen kalkma
Estrofem dışında herşeyi kesti şimdi dr canım bi de akşamları progestan iğne olucam. Biraz yoruldum ayakta kaldım bugün inşallah bişey olmamıştır evet canım kırmızı başladı kahverengine döndü sonra

Devam etmemesi için iğne vurundunn ya canım korkma engelleyecektir o rahat ol ama uzan lütfen iş yapma sakın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…