- 16 Mart 2015
- 101
- 53
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #4.281
Hayırlısıyla olur inşallah canım . Bende 29 ocakta transfer oldum. Raporluyum şu an haftaya pazrtesi kan vereceğim 3. Gün batma olmuştu bel ağrısıyla bende. Şimdi hiçbirşey yok .
Bende de hiçbir belirti yokerkenmi bilemedim
Insaallah bisey olmazKızlar az önce hafif kanamam oldu hala biraz devam ediyo gittim iğne oldum her akşam iğne olucam umarım kötü bişey yoktur
Canım neymiş acaba söyledim ben doktoruma yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik dayan dedi dayanmaya çalışıyorum iki gündür şişti dediğin gibiBeni mahfetti o bende senin gibi vuruluyordum kalcalaŕimda kocaman domatea kadar sislik olustu taş gibi sert doktoruma degistirttim yeni bi oğne cikmis ücretli göbekten yapiliyor onu vuruluyorum suan
Canım bu kadar üzme kendini. Bunları yaşamış aynı sonucu almış biri olarak söylüyorum sana. Ben ilkinde idrarda çıkmayınca kendimi hazırlamıştım. 11.gün beta 0 çıktı. Eşim olacağına çok inanmıştı. Ben sonucu alınca ağlayamadım bile. Bi kaç gün içinde toparlandım. İkincide tutar inşallah diye dualar ettim sadece. Psikolojimi toparladım. Olmayınca olmuyor işte. Kısmet değilmiş demekki ilk deneme için. Biz zorlu sınavlardan geçiyoruz, iki aşılama, iki tüp bebek yaptırdım ben. Rahim filmi çektirdim, histereskopi oldum. Bundan çok daha fazla zorluk yaşayanlarda var bu yolda. Rabbim zorlukları kolaylaştırsın. Hiç birimizi kucağı boş bırakmasın.Kızlar acildeki doktor eşime erken demiş 8. Gün kan testi için cok üzülüyorum ümit ediyo eşimde ama benim hiç umıdum yok azda olsa geçmezmiydi kana değer 1.20 çıktı bütün ümidim kırıldı ağlıyorum eşimde ağlama iki gün sonra yine kan ver diyo ne yapayım sizce hastane görmek bile istemiyorum
Bizim de tosuncuk öyle. Kaldırırken karninin gerilip acıdığını hissediyor musun ki? Biz aşk yaşıyoruz. Sadece bazen göğüsler çok hassas oluyor , o da üstüme basıp geçiyor o dönemler azcık kavga ediyoruzBiz resmen seninle kader arkadaşıyız yaa.. aynısı oldu işte bana da ... kızlar az önce ben kedimi kaldırdım yaboş bulundum 6 kg kendisi aşıları filan tam. doktor zararı yok dedi. var mı burda evcili olan.
Dinlen canım uzan kalkma yerinden Stresten uzak dur üzme kendini panik yapma
İnşallah canımInsaallah bisey olmaz
Evet. Benim de çok sancılıydı . 2 kere vurdurabildim . Sonra merkezi arayıp daha fazla devam edemeyeceğimi çok ağrım olduğunu söyledim . Değiştirdiler. Prolutex göbekten iğneyle devam ediyorum şimdi .Kızlar merhaba pozitif haber alanları kutluyorum darısı bekleyen bizlerin basina bende 30ocakta 3.gun embriyo transferi oldum.yumurta toplama işleminden beri Protestan 100mg kalçadan vuruluyorum vurulduktan iki saat sonra bacağımı resmen felç ediyor yururyemiyorn oturamiyorum var mı aranızda vurunan böyle ağrısı olan
Canım Sakin ol normal kırmızı kanaman mı oldu estrofem kullanmıyor musun doktoru haberdar etseydin ağır birşey mi kaldırdın yat uzan hemen kalkmaKızlar az önce hafif kanamam oldu hala biraz devam ediyo gittim iğne oldum her akşam iğne olucam umarım kötü bişey yoktur
Şimdi azaldı gibi ama korktum bayaLittle Butterflies
Dinlen canım bol bol. Panik yapma. 9. gün lekelenme oldu geçti benimde çok şükür.
Cok sukurŞimdi azaldı gibi ama korktum bayaŞimdi kan verdim canım 1800lerde bi değer çıktı dr ultrasonda görünür artık yarın gel bakalım dedi hayırlısıyla iyi haberler alırım inşallah
Estrofem dışında herşeyi kesti şimdi dr canım bi de akşamları progestan iğne olucam. Biraz yoruldum ayakta kaldım bugün inşallah bişey olmamıştırCanım Sakin ol normal kırmızı kanaman mı oldu estrofem kullanmıyor musun doktoru haberdar etseydin ağır birşey mi kaldırdın yat uzan hemen kalkma
En son ne zaman vermistin kan bgnkunden haric ve kac cikmistiŞimdi azaldı gibi ama korktum bayaŞimdi kan verdim canım 1800lerde bi değer çıktı dr ultrasonda görünür artık yarın gel bakalım dedi hayırlısıyla iyi haberler alırım inşallah
Bunlar bize uyarı canım kendimize dikkat etmemiz lazım artık sinir stres yokKizlar ben yanlis hareket ettim ve sinirlenmistim ondan beri kasigim agriyor. Kotu bisey olmusmudurki korktm
30unda vermiştim 574 çıkmıştı şimdi 1847 çıktıEn son ne zaman vermistin kan bgnkunden haric ve kac cikmisti
Bisey olmusmudur diye cok korkuyorunBunlar bize uyarı canım kendimize dikkat etmemiz lazım artık sinir stres yok
Devam etmemesi için iğne vurundunn ya canım korkma engelleyecektir o rahat ol ama uzan lütfen iş yapma sakınEstrofem dışında herşeyi kesti şimdi dr canım bi de akşamları progestan iğne olucam. Biraz yoruldum ayakta kaldım bugün inşallah bişey olmamıştırevet canım kırmızı başladı kahverengine döndü sonra
Korkma Allah’ın izniyle birşey olmaz bu şekilde kanamayla hamileliğini bitiren insanlar var dua et canım yer gök dua üzerine biz isteyeceğiz rabbim verecekBisey olmusmudur diye cok korkuyorun
Insaallah canimKorkma Allah’ın izniyle birşey olmaz bu şekilde kanamayla hamileliğini bitiren insanlar var dua et canım yer gök dua üzerine biz isteyeceğiz rabbim verecek