2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Size komik birsey anlatayimda gulun biraz.
Simdi haliyle bizim psikolojimiz bozuldu..
Gecen hafta canim birsey cekmisti ne oldugunu demicem caniniz cekmesin.kalktim yaptim. Fakat yedigim seyden suhpelendim ve korktum. Tecubeli mart anneleri topigine sorayim dedim. O an dusunemedim canlari ceker diye.
Direk dedimki "bol soganli....... " bebegi dusururmu dedim. Allahim herkes bana kavga etti. Onlarla dalga gectigimi sandilar. Hepsi biyerden" soganli ..." cocuk dusurmez sen bizim canimizi cektirmek icin yaptin dediler. .Belki benim sorum tuhaf oldu ama onlara ciddi oldugumu inandiramadim. Sonunda kavga ettiim ve banlandik 😂. Gecen hafta o yuzden yoktum
Ayy allah seni ya bize yazaydin bizde onlari pisman edeydik hemen 😂😂

Canım bende normalde yastığa kafayı koyduğum gibi uyurum. Ama transferden beri acaba öyle mi böyle mi diye düşünmekten uykuya zor geçiyorum.Rabbim içimizi ferahlatsın inşallah.

Canım öncelikle güvenmediğin bi yere gitme. Ben mesela özel hastanelere çok güvenmiyorum. Kişisel tercih meselesi. Hele çok bilinmiş yerler, başarı oranı, hedefi olan yerler olunca içime kurt düşüyor. Güvendiğim bi devlet hastanesinde tedavi oldum. 2 aşılama 2de tüp bebek yaptırdım orada. Eşim örnek verdiği an hemen ismimiz yazılıyor zaten üzerine. Opu sonrası toplanan yumurtalar kaliteleri, dondurulan embriyolar, transfer edilen embriyolar hepsi belgeli. Bütün kağıtlarda imzamız var. İçim o konuda çok rahat. Ama ne skandallar duyduk o ayrı

Hangi hastanede yaptirdin .kimse pek devleti tercih etmiyor diye duydum hep ozellere gidiliyo ama ben ank universitesi ve gaziye gittim pek icime sinmenisti
Kime guvenecegimi bilememki hepsinde birtion vaad

Hangi hastanede yaptirdin .kimse pek devleti tercih etmiyor diye duydum hep ozellere gidiliyo ama ben ank universitesi ve gaziye gittim pek icime sinmenisti
Kime guvenecegimi bilememki hepsinde birtion vaad

Ya Kızlar benim sonucum neden çıkmıyor şimdi hastaneye geri gidip yıkıcam labaratuvarlarını başlarına o olacak 🤦‍♀️ zaten gerginim kaskatı kesildim

Jasmine09 Jasmine09

Ben gataya gidiyorum. Temel hoca var tüp bebek bölümünün başında. Özel muayeneside olan gayet tecrübeli bi prof. Her ultrasonda bizzat kendisi oluyor. Kimseye pembe tablo çizmeden neyin ne olduğu açıkça anlatılıyor. Devlet kurumu olduğu içinde herşey belgeli kayıtlı. En başından beri gatada devam ediyorum.

Görümceme sordum şimdi o da başka hastanede lvaratubar da teknisyen pazar günleri cihazların bakım günleri olurmuş 🙄 zaten hep beni bulsun böyle şeyler. Kocaman hastanesin sen canım aaa 🤦‍♀️

Allah emi 😂 ben senin o yazını görmüştüm hatırlıyorum ne olduğunu da hatta korkma zararı yok demiştim sana ama sonra ki konuşmalardan haberim yok Mart annelerimde görmedim ben başka yerde gördüm sanırım 😀 inanmıyorum ya yapılmayacak birşey değil ki imkansız gibi sanki saçma sapan davranmışlar
Ayy allah seni ya bize yazaydin bizde onlari pisman edeydik hemen 😂😂
Pek kalabaliklar vallahi canim 😂 sagol canim 😍

Sevgili kader arkadaslarim siz transfer 7 gun test yaptiginizda ya da gunu fark etmez erken gebelik test mi yoksa ucuz testlerden mi yapip sonuc almistiniz 🙄
Ben 7. Gün her ikisi ile yapmıştım. Önce erken sonra hemen arkasından ucuz 😊 ikisinde de çıkmıştı hemen

Ya Kızlar benim sonucum neden çıkmıyor şimdi hastaneye geri gidip yıkıcam labaratuvarlarını başlarına o olacak 🤦‍♀️ zaten gerginim kaskatı kesildim
Benimde cuma günki sonucum 1 saat içinde çıkmış aslında. ama hastanenin sitesi açılmadı gitti. En son dayanamadım arayıp sordum. Onların ekranına düşmüştü.

Benimde cuma günki sonucum 1 saat içinde çıkmış aslında. ama hastanenin sitesi açılmadı gitti. En son dayanamadım arayıp sordum. Onların ekranına düşmüştü.
Bende aradım da pazar günü olduğu için olabilir dediler ama bi gebelik testi de 5 saat sürer mi ya

Merhabalar Hanımlar
Umarım hepimiz 2020 yılında hayırlısı ile yavrularımıza kavusuruz..
Ben biraz tedirginim çünkü 30 ocakta transfer oldum ve tutunmaya dair hiçbir belirti yok ne bel kasık ağrısı ne de başka bir şey. Ilk denemem ve endişeliyim.. pozitif sonuç alan hanimlar, slzde belirti var miydi ki?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X