- 14 Mart 2008
- 6.026
- 5.132
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #4.101
Sakin ol diyor bana nasıl olayımBelki biz anormaliz onlar normal. Iyikide ikimizde panik yapmiyoruz yoksa kalpten giderdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sakin ol diyor bana nasıl olayımBelki biz anormaliz onlar normal. Iyikide ikimizde panik yapmiyoruz yoksa kalpten giderdim
Çok güzel canım allah kucağına almayı da nasip eder inşEvet tecrübeli arkadaşlar 545 değeri nasıl iyi mi yorumlayın lütfen.Acilde yaptırdım doktoruma gösteremedim.
Yok bütün gebelikler de ilk 3 ay düşük tehlikesi var ama bu dediğim arkadaşlarımdan biri 6. Ayında biri de son ayındaDusuk tehlikesi tum tup bebek lerde mi var ?
Ve kacinci aya kdr suruyo
Allahım hepsi aynı galiba Sabah hadi
Diyorum kan vermeye gidicez az daha uyuyayım diyor
Evet canım benimde 21 Ocak transfer tarihim :) ben cuma günü verdim sadece kan 549 çıktı bugün gittim verdim bekliyorum. Bakalım daha çıkmadı sonucum pazar diye mi acaba baya oldu alsında vereli 1.5 saati geçti amaSenin de 21 Ocak değil mi biz aynı günüz :) Gündaşız :) .. Senin değerlerin kaçtı?? Ben 9. gün ve 11. gün kan verdim. Bugün 13. gün ama yarın vereceğim. Kaç çıktı ki değerlerin? Bugün gidiyorsun yani.. ? ben gittim iğne oldum geldim ya yarın sağlık ocağında ücretsiz yaptırırım ne bileyim istemedim bi hevesim gitti olacak mı olmayacak mı belli değil.. yükseliyorsa kendi yükselsin kendi haline bıraktım ..
Biz bunu içimiz de daha çok yaşadığımız için daha sabırsızız onlar ise daha rahatAllahım hepsi aynı galiba Sabah hadi
Diyorum kan vermeye gidicez az daha uyuyayım diyor
Aynen rahatlar gerçekten ya burası naskl özel hastane ben anlamadım 12.40 da kan verdim hala çıkmadı devlet hastanesi bile çıkarırdı şimdiye kadarBiz bunu içimiz de daha çok yaşadığımız için daha sabırsızız onlar ise daha rahat
Ayyy ne tuhaflar ya sanki nolcak bi şekilde yapılır yenilir ne var yani bu kadar büyütecekSize komik birsey anlatayimda gulun biraz.
Simdi haliyle bizim psikolojimiz bozuldu..
Gecen hafta canim birsey cekmisti ne oldugunu demicem caniniz cekmesin.kalktim yaptim. Fakat yedigim seyden suhpelendim ve korktum. Tecubeli mart anneleri topigine sorayim dedim. O an dusunemedim canlari ceker diye.
Direk dedimki "bol soganli....... " bebegi dusururmu dedim. Allahim herkes bana kavga etti. Onlarla dalga gectigimi sandilar. Hepsi biyerden" soganli ..." cocuk dusurmez sen bizim canimizi cektirmek icin yaptin dediler. .Belki benim sorum tuhaf oldu ama onlara ciddi oldugumu inandiramadim. Sonunda kavga ettiim ve banlandik . Gecen hafta o yuzden yoktum
Yemin ederim bende oyle dedim. Sonucta inan malzemesi cok basit seyler. Pahali birsey bile degil inan. Neler ettiler bana. Yok yapmasini bilmezlermis. Bu seferde tarif verdim. Dalga gecio oldum. Inan icimi rahatlatmak ici yapmistim halbuki gunaha gimim diye. Terbiyesiz bide tarif verio dediler. Neye ugradigima sasirdim. Dedim ne insanlar var. Tmm benim yaptigim yanlis ozur dilerim dusunemedim dedim. Ama dinlemedilerAyyy ne tuhaflar ya sanki nolcak bi şekilde yapılır yenilir ne var yani bu kadar büyütecek
Hala çıkmadı mı? Ben 40 dk aldım sonucuAynen rahatlar gerçekten ya burası naskl özel hastane ben anlamadım 12.40 da kan verdim hala çıkmadı devlet hastanesi bile çıkarırdı şimdiye kadar
Allah emi ben senin o yazını görmüştüm hatırlıyorum ne olduğunu da hatta korkma zararı yok demiştim sana ama sonra ki konuşmalardan haberim yok Mart annelerimde görmedim ben başka yerde gördüm sanırım inanmıyorum ya yapılmayacak birşey değil ki imkansız gibi sanki saçma sapan davranmışlarSize komik birsey anlatayimda gulun biraz.
Gecen hafta canim birsey cekmisti ne oldugunu demicem caniniz cekmesin.kalktim yaptim. Fakat yedigim seyden suhpelendim ve korktum. Tecubeli mart anneleri topigine sorayim dedim. O an dusunemedim canlari ceker diye.
Direk dedimki "bol soganli....... " bebegi dusururmu dedim. Allahim herkes bana kavga etti. Onlarla dalga gectigimi sandilar. Hepsi biyerden" soganli ..." cocuk dusurmez sen bizim canimizi cektirmek icin yaptin dediler. .Belki benim sorum tuhaf oldu ama onlara ciddi oldugumu inandiramadim. Sonunda kavga ettiim ve banlandik . Gecen hafta o yuzden yoktum
Bende cuma günü 45 dk da almıştım yok çıkmadı aradım pazar günü olmasından kaynaklı yoğunmuş laboratuvarHala çıkmadı mı? Ben 40 dk aldım sonucu
Benimde 21 Ocak transferSenin de 21 Ocak değil mi biz aynı günüz :) Gündaşız :) .. Senin değerlerin kaçtı?? Ben 9. gün ve 11. gün kan verdim. Bugün 13. gün ama yarın vereceğim. Kaç çıktı ki değerlerin? Bugün gidiyorsun yani.. ? ben gittim iğne oldum geldim ya yarın sağlık ocağında ücretsiz yaptırırım ne bileyim istemedim bi hevesim gitti olacak mı olmayacak mı belli değil.. yükseliyorsa kendi yükselsin kendi haline bıraktım ..
Size komik birsey anlatayimda gulun biraz.