- 7 Temmuz 2018
- 1.606
- 1.962
- 43
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #4.081
İnşallah canım .Çok sevindim senin adına.Darısı başımaSeninle aynı şeyi yaşamışız. Benim de ilk deneme de embriyo oluşmadı. İkincisinde de bi tane 5. Gün bi tane 3. Gün oluştu. Doktorum 5 transfer etti çok şükür mutlu haberi aldık. Darısı başına❤
İnşallah olumlu sonuçlar olur Allahım yaşayışın bizlere deYarın paylaşırız canım sonuçları :)
Tüp bebekte 3 gün istirahat dışında izin vermiyorlar canım. Genel olarak ağır işlerden kaçının ama hayatınıza devam edin diyorlar.ilaç yazdığında bile sigorta karşılamıyor burayı kendi aile hekimime gidicem yarın okul mazeret izni vermedi
Benim tek embriyo 5.gün embriyosu. 11.gün 373 çıktı. Artıştan belli eder az çok bi sonraki kanı bekle bakalım.Evet kandan anlaşılır mi ikiz olup olmadigi
2 gün versen yeter diyorlar o zaman belli olurmuş yükselirse tamamdır ben 2 kere vermiştim sonrasında kese için gittimKizlar bu arada en son cuma kan verdim. Fakat hergun kan verme istegi var bende. Icim bi turlu rahatlamiyo
Bende de var o. Cuma kan verdim dün iğne yaptırmaya gittim. Eşim söylenecek olmasa yine kan verirdim. Salı günü çağırdılar, pazartesi gidelim diyorum eşim salı gelin dediler bekleyelim diyo. Rahatlığına hayranım. Ben yerimde zor duruyorum.Kizlar bu arada en son cuma kan verdim. Fakat hergun kan verme istegi var bende. Icim bi turlu rahatlamiyo
CAnım maşallah sonucun çok güzel çıkmış biraz yüksek evet belki ikiz olabilirEvet kandan anlaşılır mi ikiz olup olmadigi
Aminİnşallah canım .Çok sevindim senin adına.Darısı başıma
Evet ilk 176 ikinci 1207ydi. Fakat onlar 3ncuyude istedi. Ultrasin taaaa 18nde2 gün versen yeter diyorlar o zaman belli olurmuş yükselirse tamamdır ben 2 kere vermiştim sonrasında kese için gittim
Bende aynı durumdayım. Doktor iki hafta sonra dedi ama kese daha erkenden de görünür önceden gidelim diyorum yok diyorBende de var o. Cuma kan verdim dün iğne yaptırmaya gittim. Eşim söylenecek olmasa yine kan verirdim. Salı günü çağırdılar, pazartesi gidelim diyorum eşim salı gelin dediler bekleyelim diyo. Rahatlığına hayranım. Ben yerimde zor duruyorum.
Allahim ayni benim eş. az once bizde onun tartismasini yapiordukBende de var o. Cuma kan verdim dün iğne yaptırmaya gittim. Eşim söylenecek olmasa yine kan verirdim. Salı günü çağırdılar, pazartesi gidelim diyorum eşim salı gelin dediler bekleyelim diyo. Rahatlığına hayranım. Ben yerimde zor duruyorum.
Benim görümcelerim yapıyo sağılsunlar ama sakın yapma süpürge ve vileda çünkü iki arkadaşımda düşük tehlikeleri geçmelerine rağmen süpürge tutuolar eve ve kanamayla hastaneye gidiyorlar düşük tehlikesinden kadın falan alabilirsin yarım günlükKızlar sizin evler ne alemde? Ben hala temizlik yapmadım hiç. Eşim hallediyor. Ama içimde rahat değil. Ev zıvanadan çıktı, becerebildiği kadar yapıyor ama kadın eli değmesi farklı oluyor. Başladınız mı siz evi süpürüp silmeye?
Inşallah canim ikiz olsun istiyordum ama Rabbim hayırla kucağınıza almayı nasip etsin.Benim tek embriyo 5.gün embriyosu. 11.gün 373 çıktı. Artıştan belli eder az çok bi sonraki kanı bekle bakalım.
Benim de aynı ağrılarım oldu 11. Gün iyice artmıştı sonra gittim test aldım dedim neyse çıksın çünkü aynı adet ağrısıydıArkadaşlar Pazartesi yani yarın test günüm ancak adet olacakmışım gibi bir his var.Çok ağrım yok ama sanki kanamam gelecekmiş gibi ,pozitif sonuç alanlar bir gün önce böyle hissettiler mi?Bir de ben adet olmadan hep 2 gün önce cinsel istek artışı yaşarım,şimdi de aynı durumu yaşıyorum.Adet mi olacağım acaba
Bence gitme cnmAgir kaldirmicam. Fakat egilip dogruluom
Dusuk tehlikesi tum tup bebek lerde mi var ?Benim görümcelerim yapıyo sağılsunlar ama sakın yapma süpürge ve vileda çünkü iki arkadaşımda düşük tehlikeleri geçmelerine rağmen süpürge tutuolar eve ve kanamayla hastaneye gidiyorlar düşük tehlikesinden kadın falan alabilirsin yarım günlük
Bende aynı durumdayım. Doktor iki hafta sonra dedi ama kese daha erkenden de görünür önceden gidelim diyorum yok diyor
Allahım hepsi aynı galibaAllahim ayni benim eş. az once bizde onun tartismasini yapiorduk
Belki biz anormaliz onlar normal. Iyikide ikimizde panik yapmiyoruz yoksa kalpten giderdimAllahım hepsi aynı galibaSabah hadi
Diyorum kan vermeye gidicez az daha uyuyayım diyor