2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de ikinci kanı dün verdim 755.95 di. Aynen ben de farklı bir şehirdeyim ama doktorum 2 hafta sonra git ultrasona gir ona göre bi daha konuşalım dedi.
Iki hafta sonrasi 15 subat gibi oluyor. Bana da o kadar bekleme kesen gorunur bir sıkıntı varsa mudahale edilir bir sey olur git dediler bu cuma bir gideyim madem ondan sonraki hafta cmt yine giderim diye dusundum

Ben de söylediğin diğer belirtiler yok ama adet gelecek gibi olması ve cinsel istek var tıpkı diğer adetlerimden 2 gün önce tavan yaptığı gibi.Hayırlısı bakalım yarın kan testinde belli olacak ak ile kara.Cerenciğim sana da bol şans.Allah sağlıkla kucağına aldırsın yavrunu. Kaç çıktı kan tahlili sonuçların?
Tamam sonucunu yukarı yazmışsın :)

Ben transfer sürecinde onda kaldım bi haftam dolunca onunla beraber kendi evime geldim şimdi hala Benimle büyük ihtimalle 15 gün daha kalır. Sonra iş başa düşer😁
Benimki benim her olayımda kendine bi hastalık uydurduğu için, transfere 2 gün kala hastalandı yine. 10 gün iyileşmedi, 11.gün pozitif deyince ihtiyacın varsa geliyim iyileştim diyor. Yok ihtiyacım dedim. En zor 11 günü atlamışım bi kap yemek getirmemiş. Allah yardım etsin. Ne deyim ki. Seninki iyiymiş bak ne güzel.

Ben de söylediğin diğer belirtiler yok ama adet gelecek gibi olması ve cinsel istek var tıpkı diğer adetlerimden 2 gün önce tavan yaptığı gibi.Hayırlısı bakalım yarın kan testinde belli olacak ak ile kara.Cerenciğim sana da bol şans.Allah sağlıkla kucağına aldırsın yavrunu. Kaç çıktı kan tahlili sonuçların?
İnşaallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın gönlünü ferah tut ve hep pozitif düşün emin ol bunun çok etkisi olacak. Canım benim 10. Gün 374 12. Gün 755 çıktı. Doktorum iki hafta sonra ultrason dedi

Benimki benim her olayımda kendine bi hastalık uydurduğu için, transfere 2 gün kala hastalandı yine. 10 gün iyileşmedi, 11.gün pozitif deyince ihtiyacın varsa geliyim iyileştim diyor. Yok ihtiyacım dedim. En zor 11 günü atlamışım bi kap yemek getirmemiş. Allah yardım etsin. Ne deyim ki. Seninki iyiymiş bak ne güzel.
Aynen canım çok şükür hem büyük destekçim hem de yardımcım oldu bu dönemde. Ayrıca hassas dönemlerden geçiyoruz bize karşı anlayışlı insanların çevremiz de olması çok önemli

Iki hafta sonrasi 15 subat gibi oluyor. Bana da o kadar bekleme kesen gorunur bir sıkıntı varsa mudahale edilir bir sey olur git dediler bu cuma bir gideyim madem ondan sonraki hafta cmt yine giderim diye dusundum
Belki kalp ve keseyi aynı an da görürüm. Aslında bende o kadar beklemek istemiyorum ama doktor öyle söylediği için eşimi ikna edemiyorum. Sen bana haber verirsin belki bende ikna eder öne çekerim 😊

İnşaallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın gönlünü ferah tut ve hep pozitif düşün emin ol bunun çok etkisi olacak. Canım benim 10. Gün 374 12. Gün 755 çıktı. Doktorum iki hafta sonra ultrason dedi
İnşallah canım.Benim bu 3. Denemem.İlkinde döllenme bile olmadı transfer iptal oldu.Geçen sene ikinci denememi yaptım.2 embriyo transfer ettiler ilk kan tahlili sonucum 35 idi sonra değer düştü. Şimdi bu denememde yine 2 embriyo transfer edildi.Hayırlısı bakalım.yaşım oldu 39 ,hiç çocuğum yok .Bekliyorum.

Arkadaşlar Pazartesi yani yarın test günüm ancak adet olacakmışım gibi bir his var.Çok ağrım yok ama sanki kanamam gelecekmiş gibi ,pozitif sonuç alanlar bir gün önce böyle hissettiler mi?Bir de ben adet olmadan hep 2 gün önce cinsel istek artışı yaşarım,şimdi de aynı durumu yaşıyorum.Adet mi olacağım acaba :KK43:
Benim de yarın test günüm inşallah olumlu sonuçlar alırız 🤲

İnşallah canım.Benim bu 3. Denemem.İlkinde döllenme bile olmadı transfer iptal oldu.Geçen sene ikinci denememi yaptım.2 embriyo transfer ettiler ilk kan tahlili sonucum 35 idi sonra değer düştü. Şimdi bu denememde yine 2 embriyo transfer edildi.Hayırlısı bakalım.yaşım oldu 39 ,hiç çocuğum yok .Bekliyorum.
Seninle aynı şeyi yaşamışız. Benim de ilk deneme de embriyo oluşmadı. İkincisinde de bi tane 5. Gün bi tane 3. Gün oluştu. Doktorum 5 transfer etti çok şükür mutlu haberi aldık. Darısı başına❤️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X