2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşaallah Gün verdi mi doktorun sana. Değerlerin nasıldı. İnsanın kendisiyle aynı duyguları yaşayan birisiyle konuşması çok güzel
Hayir vermedi. Sadece sonucun olumlu oldugunu gorustuk. Bu hafta ici belki arayip gun verirler. Ama ben il disinda tedavi olmustum oraya gitmem tekrardan.Burda bir doktor belirledim kafamda ona gideyim diyorum. Cuma gunu degerim 487di buarada. Sende durumlar nasil? Su gun gel dediler mi?

Selam kızlar 29 ocak transfer oldum. Çok heyecanlıyım. 1 emrio transfer edildi. 2. Kalite orta seviye denildi. Sizce şansım varmı

Kızlar size birşey söylemek istiyorum ben daha önceki tedavilerimde hep popodan iğne kullanmıştım ama bir akrabamda tedavi görüyordu iğneleri hergün dışarda yaptırmak zor diye doktoru ona göbekten olanını vermiş bende sordum kendi doktoruma olur biraz maliyeti yüksek diye bunu vermiyoruz istersen onu kullanabilirsin dedi ben onu kullanıyorum sizlerinde aklında bulunsun diye yazdım biraz uzun oldu ama

Ben de ikinci kanı dün verdim 755.95 di. Aynen ben de farklı bir şehirdeyim ama doktorum 2 hafta sonra git ultrasona gir ona göre bi daha konuşalım dedi.

Benimki daha teşrif etmedi. Pozitif olduğunu duyunca geleyim istersen dedi sadece. 12 gün geçmiş gelmemiş pozitif olduğunu duymuş geliyim diyo. Gerek yok dedim bende.
Ben transfer sürecinde onda kaldım bi haftam dolunca onunla beraber kendi evime geldim şimdi hala Benimle büyük ihtimalle 15 gün daha kalır. Sonra iş başa düşer

Bende de oldu . Lavaboya gidip duruyordum hasta mı oldum diye. Bacak da çekilme bel be kasık ağrısı hatta sivilcelenme bile oldu.
Ben de söylediğin diğer belirtiler yok ama adet gelecek gibi olması ve cinsel istek var tıpkı diğer adetlerimden 2 gün önce tavan yaptığı gibi.Hayırlısı bakalım yarın kan testinde belli olacak ak ile kara.Cerenciğim sana da bol şans.Allah sağlıkla kucağına aldırsın yavrunu. Kaç çıktı kan tahlili sonuçların?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…