- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #3.941
Sizi vallah ozledim. Vallah canim kendine hakim ol.Bendim ben
Evet ya Ne olacak bu halimiz anlamadım ben bir de inanılmaz stresliyim herkesi dövesim tekme tokat girişesim var ne oluyor
Oo masallah rabbim hayirli sonuclar versin insaallah7. Günüm 2 ADET 5. Gün embriyosu konuldu
İnşallah dün test yaptım erken gebelik testi negatif modum düştüOo masallah rabbim hayirli sonuclar versin insaallah
Yapmasaydin keske. Rabbim yuzunu guldursun canimİnşallah dün test yaptım erken gebelik testi negatif modum düştü
İnşallah nebilim çıkıyo bazılarında diye arkadaşla otururken gaza geldim yaptımYapmasaydin keske. Rabbim yuzunu guldursun canim
Bizde özledikSizi vallah ozledim. Vallah canim kendine hakim ol.
Ee anlat kiz degerin kac cikti kacinci gunde
Takıntılı oldum uykum yok kaçıyor uykularım artıkkelebekmkelebek masallah uyumuosunda kiz
Bende dun verdim. Yarin yine veresim var. Ne olacak bole halimizBizde özledik10. Gün 549 çıktı canım ama yok uyku yarın tekrar vercm 12. Gün yani sabah yarın denmez ona elimden gelse şimdi gidip vercem çok huzursuzum nedense
İnsn bilmiyorum ya düştüyse diye diye düşünmekten bayılcamBende dun verdim. Yarin yine veresim var. Ne olacak bole halimiz
Allah korusun. Rabbim esirgesin. Dun 13ncu gundu 1207 iyimi senceİnsn bilmiyorum ya düştüyse diye diye düşünmekten bayılcam
Çok güzel maşallah sağlıkla gelsinAllah korusun. Rabbim esirgesin. Dun 13ncu gundu 1207 iyimi sence
Amin insaallah. CumlemizinÇok güzel maşallah sağlıkla gelsin
Yaaa Allah bagislasinGökalp öner çok başarılı. Bizim ikizlerimiz oldu sayesinde
Allah korusun. Rabbim esirgesin. Dun 13ncu gundu 1207 iyimi sence
Transfer oldu belirtisiz devam carsamba kan verecegim canim
Ben de Kayseri’de yaşıyorum kocaman bi çikolata kistim var ilk Gökalp beye gttim ben de direk aşılama dedi tabi ki tutmadı bıraksam 2. Aşılamayı yapacaktı ben başka doktorlara gttim sonra da hepsi aşılama hiç bi şekilde tutmaz zaten boş yere zaman ve para kaybı dedi direk tüp bebek olmalısın dediler ben de Gökalp beye çok kızıorum bu konudaşuan Acıbadem çağlar hocaya gdiorum çok memnunum
Ben de Kayseri’de yaşıyorum kocaman bi çikolata kistim var ilk Gökalp beye gttim ben de direk aşılama dedi tabi ki tutmadı bıraksam 2. Aşılamayı yapacaktı ben başka doktorlara gttim sonra da hepsi aşılama hiç bi şekilde tutmaz zaten boş yere zaman ve para kaybı dedi direk tüp bebek olmalısın dediler ben de Gökalp beye çok kızıorum bu konudaşuan Acıbadem çağlar hocaya gdiorum çok memnunum