- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #3.981
Pozitif sonucu aldıktan sonra bazı şeyler evet belirti olabilir dedimHayirli olsun gozun aydin canim aradigin belirtiyi buluyor muydun peki
Ahh insallah ya tek olsun da tutunma olsun herseye raziyim insan tedirgin oluyorHmm bilemedim ki canım istersen bu hafta da dinlen sen
Erkenmiş daha canım senin varsa bile çıkmayabilir ben 8. Günde öğrenmiştim idrar testinde muhtemelen tutunmasının belirtilerini yaşıyorsun şuan
Canım çok büyük ihtimalle crinone jelin etkileri olabilir. O öyle kahverengi ve pembemsi şeyler yapıyor. İçini rahat tut.
Bende iki gündür hiç uyuyamıyorum eşim uyansa da gitsek artık şu kanı vermeye
Öyledir canım rahat ol içimi ferah tutAhh insallah ya tek olsun da tutunma olsun herseye raziyim insan tedirgin oluyor
Ben cuma verdim işte bi de bugün ver katlandıysa gerek yok tekrar dedi doktorum 14 şubata kese için randevu verdiBana salı dediler salı gidicem. İnşallah herley yolundadır. Hepimiz için.
Pozitif sonucu aldıktan sonra bazı şeyler evet belirti olabilir dedim
Kalp ne zaman bakiliyoÖyledir canım rahat ol içimi ferah tut ❤
Ben cuma verdim işte bi de bugün ver katlandıysa gerek yok tekrar dedi doktorum 14 şubata kese için randevu verdi
Valla canım bana dedi ki randevunu al Kızlar versin 14 şubata verdiler sanırım keseyi gördükten bir hafta sonra falan da kalp atışıKalp ne zaman bakiliyo
Benim ilk transferimde kahverengi gelmedi kıpkırmızı kandı kırmızı olunca da korkulmuyor yani kızım şuan 26 aylıkYaaa az once idrarda gordum kucuk kucuk kahverengi seyleri bide peceteye silince pembemsi leke geldi kirmizi degildi neler oluyor korkmaya basladim
Benim ilk transferimde kahverengi gelmedi kıpkırmızı kandı kırmızı olunca da korkulmuyor yani kızım şuan 26 aylık
Bende salı tekrar vericem. Cuma vermiştim. Salı katlandıktan sonra bi daha istemezler. İnşallah katlanmış olur seninde benimde. Bekleyen herkese güzel haber almayı nasip etsin rabbim.Öyledir canım rahat ol içimi ferah tut ❤
Ben cuma verdim işte bi de bugün ver katlandıysa gerek yok tekrar dedi doktorum 14 şubata kese için randevu verdi
Hiçbir belirtiniz oldu mu ? Benim sev 5.gün 2 embriyo transfer edildi. Bugün 9. Günüm hiç belirtim Yok.Tutmadı mı yine diye üzülüyorum açıkcasıBenim bugün 9.gün sonuç 75 cıktı.insallah yukselir.pzt.tekrarlanacak
Canim bence alt tarafi igne. Tedirginligini anliyorum. Ama ben bile yaparim ne varki bunda. Kime vurdurcan simdiYa kızlar bugün pazar oldugu için igne olduğum yer kapalı ve apartmanda eski emekli hemşire varmış onu çağıralım dedik kadın geldi iğneyi kıramadı ben bu iğneden yapmadım daha önce dedi ben de tedirgin oldum yaptırmak istemiyorum dedim annem de neden böyle yapiyosun ayıp oldu dedi. Siz olsanızne yapardınız güven vermedi napiyim çok stres oldum istemiyorum bu igne yaglı farklı yanlış bir şey olsun istemem kadın da ben 35 sene çalıştım hacettepede diyor annem arada kaldı rezil olduk vs apartmanda herkese yapıyor dedi ben de hırsla evden çıktım siz olsanız ne yapardınız
Ben en son dun verdmm taaa 10unda cagirdilarBende salı tekrar vericem. Cuma vermiştim. Salı katlandıktan sonra bi daha istemezler. İnşallah katlanmış olur seninde benimde. Bekleyen herkese güzel haber almayı nasip etsin rabbim.
Canım o iğneyi herkes yapamıyor bence iyi yapmışsın yaptırmamakla. Üniv. Aciline gittim yapmadılar. Civarda özel hastane varsa 5 tlye yapıyorlar genelde. Ben öyle yaptırdım. Onlar da dediler herkes yapamıyor diye. Hafta içi de aile hekimimim hemşiresi yaptı. O bayağı tecrübeli, o da herkes yapmıyor demişti.Ya kızlar bugün pazar oldugu için igne olduğum yer kapalı ve apartmanda eski emekli hemşire varmış onu çağıralım dedik kadın geldi iğneyi kıramadı ben bu iğneden yapmadım daha önce dedi ben de tedirgin oldum yaptırmak istemiyorum dedim annem de neden böyle yapiyosun ayıp oldu dedi. Siz olsanızne yapardınız güven vermedi napiyim çok stres oldum istemiyorum bu igne yaglı farklı yanlış bir şey olsun istemem kadın da ben 35 sene çalıştım hacettepede diyor annem arada kaldı rezil olduk vs apartmanda herkese yapıyor dedi ben de hırsla evden çıktım siz olsanız ne yapardınız
Benim 8.gün 96 çıkmıştı. 11.gün 373 çıktı. İkisi farklı yerlerde alındı. Salı günü bi kere daha kan alalım dediler. Değerin güzel dediler. Sabırla beklemeye çalışıyorum. Sen gittiğinde keseyide görürsün, minicik kalbinin attığınıda duyarsın Allahın izniyle.Ben en son dun verdmm taaa 10unda cagirdilar
Benim 8.gün 96 çıkmıştı. 11.gün 373 çıktı. İkisi farklı yerlerde alındı. Salı günü bi kere daha kan alalım dediler. Değerin güzel dediler. Sabırla beklemeye çalışıyorum. Sen gittiğinde keseyide görürsün, minicik kalbinin attığınıda duyarsın Allahın izniyle.Ben en son dun verdmm taaa 10unda cagirdilar