2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam herkese arkadaşlar. Transferim 20 Ocak da oldu 30 Ocak tahlil günümdü ve çok şükür pozitifi gördük Bu süreç boyunca hep sizin yazdıklarınızı okudum pozitiflerle sevindim negatiflerle üzüldüm. Ve hep belirti aradım artık yazıp sizinle mutluluğumu paylaşmak istedim.

Hayirli olsun gozun aydin canim aradigin belirtiyi buluyor muydun peki

Bence enfeksiyon değildir canım öyle olsa yanma olurdu bence bebeğinin belirtisi bile olabilir herkeste farklı sonuçta bu belirti denen şey
Yav canini yerim senin yaa yanma yok enfeksiyon diyecegim ama gunluk 3 litre suya enfeksiyon geciren tek olurdum galiba bugun transfer haric 6 gunum az once peceteye kahverengi birsey geldi kucuk insallah guzel seyler oluyor icerde

Yav canini yerim senin yaa yanma yok enfeksiyon diyecegim ama gunluk 3 litre suya enfeksiyon geciren tek olurdum galiba bugun transfer haric 6 gunum az once peceteye kahverengi birsey geldi kucuk insallah guzel seyler oluyor icerde
Kesin güzel birşeyler oluyor kesin canım Bende de olmuştu biliyorsun
kelebekmkelebek T Translokasyon1521 sakın stres yapmayın üzmeyin bebişlerinizi her şeyiniz çok güzel olacak ben hep okuyorum yazdıklarınızı, hissediyorum
Aman ne zormuş arkadaşım ya birazdan kan vermeye gideceğim ne olur dua edin yükselmiş olsun

Kesin güzel birşeyler oluyor kesin canım ❤ Bende de olmuştu biliyorsun

Aman ne zormuş arkadaşım ya birazdan kan vermeye gideceğim ne olur dua edin yükselmiş olsun
Yaaa az once idrarda gordum kucuk kucuk kahverengi seyleri bide peceteye silince pembemsi leke geldi kirmizi degildi neler oluyor korkmaya basladim

Canım bende normalde yastığa kafayı koyduğum gibi uyurum. Ama transferden beri acaba öyle mi böyle mi diye düşünmekten uykuya zor geçiyorum.Rabbim içimizi ferahlatsın inşallah.

Canım öncelikle güvenmediğin bi yere gitme. Ben mesela özel hastanelere çok güvenmiyorum. Kişisel tercih meselesi. Hele çok bilinmiş yerler, başarı oranı, hedefi olan yerler olunca içime kurt düşüyor. Güvendiğim bi devlet hastanesinde tedavi oldum. 2 aşılama 2de tüp bebek yaptırdım orada. Eşim örnek verdiği an hemen ismimiz yazılıyor zaten üzerine. Opu sonrası toplanan yumurtalar kaliteleri, dondurulan embriyolar, transfer edilen embriyolar hepsi belgeli. Bütün kağıtlarda imzamız var. İçim o konuda çok rahat. Ama ne skandallar duyduk o ayrı.
bebeği tutunanlar transferden sonra ne zaman kaşık ağrılarınız olmaya basladi benim ilk hamileligimde 5. gün başlamıştı ağrılarım şuan 3. gün hafif bir karin ağrım var sadece
Benim 3.gün akşam sağ kasığımda minik minik batmalar olmuştu.

Yaaa az once idrarda gordum kucuk kucuk kahverengi seyleri bide peceteye silince pembemsi leke geldi kirmizi degildi neler oluyor korkmaya basladim
Kırmızıya dönmediği sürece korkma canım ama istersen bi test yap için rahat etsin
Bende iki gündür hiç uyuyamıyorum eşim uyansa da gitsek artık şu kanı vermeye
Arkadaslar yarin 16 gunum.
Isim temizlik sizce ise doneyim mi donmeyim mi.
Benim yarın 13. Gün iş başı yapıyorum canım

6 gunum bugun bide cok sık idrara cikiyorum ya ne oldu bana anlamadim ki cikarmi teste ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…