2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne anlamda uyduruyorlar yani benim ikinci tüp bebek transferim oldu ilkinde oğlumu kucağıma aldım o zaman 10 toplantı 7si dollendi dendi 1i kullanıldı 6si donduruldu bu sene kardeş için gittiğimde halen 6 dondurulmuş olduğunu söylediler yani değişen yoktu 2ye ayırdılar 2sini cozdurduler eger olmazsa diğer kalanları sonraki tedavide kullanırız dediler

bebeği tutunanlar transferden sonra ne zaman kaşık ağrılarınız olmaya basladi benim ilk hamileligimde 5. gün başlamıştı ağrılarım şuan 3. gün hafif bir karin ağrım var sadece

Evet cnm benim özel rapor olayını bilmiyorum. Ama dondurulmuş da doktor iki ay dinlenme veriyor normalde benim daha geç oldu dış gebelik dolasıyla. Adetin 3. Günü çağırdı sulu ultrason çekildi bebeğin tutunacağı yeri bi ince çubukla uyarı verdirdi tutunmayı kolaylaştırıyor diye bide 3. Gün estrofeme başladım bir hafta sonra kontrole gittim estorofeme devam dedi 10 gün sonraya tekrar randevu verildi gittim transfer günü belli oldu diğer iğne ve ilaçlara başlamam gereken günler belli oldu sonra transfer. Dondurulmuş daha kolay bi süreç daha az yıpratıcı. Ama inşallah senin buna gerek kalmaz da pozitif sonucunu bizlerle paylaşırsın. Ne zaman kan vereceksin bu arada

Sanirim ben paranoyak oldum

Sıkma canını iyi düşün Ne güzel pozitif görsün bide bwni düşün daha onuda göröedim canım ben cok inanıyorum arrmış olcak senin
İnşallah arkadaşım inşallah
Ben transfer den beridir geceleri uykuya dalmakta sorun yaşıyorum cnm stres kaynaklı tamamen zor bir süreç içindeyiz
Bugün anneme dedim bu hamileler çok uyuyordu hani bende hiç uyku yok dedim kafama çok takıyorum hayır doktor gebesin dedi Daha neden böyleyim anlamıyorum içimde kocaman bir sıkıntı
B Birumutbekleyen Almiraa Kelebekkk. Nasilsiniz naptiniz bakem
Hoşgeldinn valla bıraktığın gibi stres topuyuz

Bende oyleyim. Korkular gitmiyo

İnşallah pazartesi gidicem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…