- 21 Haziran 2019
- 414
- 442
- 42
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
Kızlar dün gece ve bugün şiddetli pelvik ve kasık ağrım oldu .Çok korktum adet oluyorum diye hastaneyi aradım normal dediler ama var mı bunu yaşayan aranızda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim Rabbim kimsenun kucagini bos birakmasin. Digal hamileligimde prograf 1mg kullandim organ nakli hastalari kullaniyomus ama gec kalmisiz kullanmakda. Ben hamile oldugumu ogrendigim gun keseyi gormustum gec kalinmis bi tedavi yaniBende şuanda devlete gidiyorum ama eğer tutmazsa özele gideceğim bende bütün bağışıklık testlerimi yaptırmak
istiyorum
Allah kolaylık versin herşeyin tamam olsun bir an önce bebiş sahibi ol inşallah
İnşallah bağışıklık sistemi için vermişlerdir ilaç
inşallah bir an önce olur da zaman senin için çok hızlı geçer alırsın kucağına evet tedavi bazen geç kalınabiliyorAmin canim Rabbim kimsenun kucagini bos birakmasin. Digal hamileligimde prograf 1mg kullandim organ nakli hastalari kullaniyomus ama gec kalmisiz kullanmakda. Ben hamile oldugumu ogrendigim gun keseyi gormustum gec kalinmis bi tedavi yani
Allah bir degil bin kez razi olsun babam tedavinin tum masraflarini ben karsilicam ne gerekiyosa ben yapcam baslayin tedaviye dedi. Canim babam Rabbim onlari basimozdan eksik etmesininşallah bir an önce olur da zaman senin için çok hızlı geçer alırsın kucağına evet tedavi bazen geç kalınabiliyor
Bende varis cikti bacagimda. Kan dolasim bozuklugu var tutunmaz diye cok korkuyorum bunun yuzundenBende yaradi ilk hamileligimi ondan sonra yasadim
Hayir canim bende sebebsiz infertilite var bende diyorum sebepsiz degildir sadece sebebini bilmiyorumdur doktorlarda sadece yumurtlayip yumurtlamadigima bakiyor ama 4 senedir olmuyor. Heray adete yakin kasiklarima ani sancilar giriyor test yapiyorum silik cikiyor ama sonrasinda koyulasmiyorDusuk mu yaptin anlamadın
Canim kacinci gun transferden sonra ve kacinci gun embriyosu. Yerlesme sancisi olabilirKızlar dün gece ve bugün şiddetli pelvik ve kasık ağrım oldu .Çok korktum adet oluyorum diye hastaneyi aradım normal dediler ama var mı bunu yaşayan aranızda?
5.gun embriyosu transferin 3.gunu..Bilmiyorum ama çok siddetliydi parol içtim şimdi hafifledi biraz.. Hayırlısı bakalımCanim kacinci gun transferden sonra ve kacinci gun embriyosu. Yerlesme sancisi olabilir
Canim dondurulmus embriyo ise yerlesme agrisidir bu ay opu yapildi isede normal ben opu yapildigii ay adet olana kadar cektim5.gun embriyosu transferin 3.gunu..Bilmiyorum ama çok siddetliydi parol içtim şimdi hafifledi biraz.. Hayırlısı bakalım
Allahdan umut kesilmez olur insaallah. Dogal yolla asla hamile kalamazsin dediler ama Rabbim verdiBende varis cikti bacagimda. Kan dolasim bozuklugu var tutunmaz diye cok korkuyorum bunun yuzunden
Allah allah.benimde sebepsizdi ama cikti ortaya testler cok onemli bu isde dojtorlara kalmis bisi artik duzenli testler ilk basta olmali benceHayir canim bende sebebsiz infertilite var bende diyorum sebepsiz degildir sadece sebebini bilmiyorumdur doktorlarda sadece yumurtlayip yumurtlamadigima bakiyor ama 4 senedir olmuyor. Heray adete yakin kasiklarima ani sancilar giriyor test yapiyorum silik cikiyor ama sonrasinda koyulasmiyor
Benim de dün gece ağrım vardı, ama hep olumluya yordum. Bugün günlük hayatıma döndüm, gün içerisinde kendimi çok dinlemedim o yüzden ağrı sızı farketmedim. Allahım inşallah güzel şeyler oluyordur da bu ağrılar onun içindirKızlar dün gece ve bugün şiddetli pelvik ve kasık ağrım oldu .Çok korktum adet oluyorum diye hastaneyi aradım normal dediler ama var mı bunu yaşayan aranızda?
canim iyi doktor iyi hastane cok onemli buyuksehirler haric bence hastaneler pek iyi degil ozellikle erzincan gibi kucuk sehirlerde grip haric gidemiyoruz doktoraAllah allah.benimde sebepsizdi ama cikti ortaya testler cok onemli bu isde dojtorlara kalmis bisi artik duzenli testler ilk basta olmali bence
Canım öyle siddetliydi ki düşünmemek elde değil.Yoksa ben de dönmüştüm bugün normal hayatıma hala yokluyor ara ara..Allah hayra çıkarsınBenim de dün gece ağrım vardı, ama hep olumluya yordum. Bugün günlük hayatıma döndüm, gün içerisinde kendimi çok dinlemedim o yüzden ağrı sızı farketmedim. Allahım inşallah güzel şeyler oluyordur da bu ağrılar onun içindir
Aynen canim ben simdiden basladim nar suyu icmeyeKarın ,kol ve iç bacak bölgelerine dediler.Klinikte ilk bandı onlar taktı ben genelde kol ve karın bölgesine uyguladım.İlk denememde kıyafetlerime yapışıp hava aldığını farkedince üzerine ameliyat bandı taktım çok rahat oldu.Canım başlarsın hayırlısıyla inşallah ,yumurtlama dönemine getiriyorlar transferi bemimde muhtemel 14 Ocak gibi transfer olmuş olur. Bu dönemde nar suyu iç mutlaka rahim duvarı kalınlaştırmaya yardımcı oluyor
Canim ilk denemem olacak bende merak ediyorum ama cizik atip sonuc alan cokSence cizik attirmak cidden yariyormu
Insaallah rabbim buyukCanim ilk denemem olacak bende merak ediyorum ama cizik atip sonuc alan cok