- 19 Mayıs 2019
- 1.086
- 922
- 30
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
Ben varim canim histereskopi oldum polipte alindi ayni zamandaKizlar.aranizda cizik attitan vatmi rahime
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben varim canim histereskopi oldum polipte alindi ayni zamandaKizlar.aranizda cizik attitan vatmi rahime
Canim benimkide oyleydi korkmaDün adetin 3. Günü tedavimi başlattım ultrasonla baktılar alttan ama şuanda su gibi adet oluyorum normal mi bu ?başına gelen varsa yazabilir mi
ultrasonla baktıkları için herhalde dimi ağrım da çok oluyor şuandaCanim benimkide oyleydi korkma
Merhaba bende transfer öncesi ameliyat olmam gerekti, bende Samsun Medikal parkta yaptırıyorumÖyle ,ben Samsun Medical Park ta yaptırdım.Merakla bekliyorum
Karın ,kol ve iç bacak bölgelerine dediler.Klinikte ilk bandı onlar taktı ben genelde kol ve karın bölgesine uyguladım.İlk denememde kıyafetlerime yapışıp hava aldığını farkedince üzerine ameliyat bandı taktım çok rahat oldu.Canım başlarsın hayırlısıyla inşallah ,yumurtlama dönemine getiriyorlar transferi bemimde muhtemel 14 Ocak gibi transfer olmuş olur. Bu dönemde nar suyu iç mutlaka rahim duvarı kalınlaştırmaya yardımcı oluyorİnsallah canim hepimiz guzel sonuclar aliriz bi adet olup ben baslayamadim o bantı cok duydum ya karnina mi yapistiriyorsun
Canim ne zaman test yapmayi dusunuyorsun ben persembe sabah yapicamBen perşembe oldum.5gun embriyosuydu. Bugün 4.gün
Allah razi oksun canim cok saolAllah allah Rabbim şifa versin canım
Testler yapti ama o testleri yapti mi bilmiyorum. Simdi daha derin arastirmalar yapcak esimle benim.kromozom sayilarina bakcak.Biz tedaviye başlarken ilk o testler yapılmıştı hatta sonucu 1 ay beklemiştik baştan yapılması gereken herşey yapışsa böyle başarısızlıklar ortadan kalkacak belkide
Insaallah canim hayirlisi olsun insaallahcanım merhaba :) bende bu ay tedaviye başladım iğne kullanıyorum inşallah güzel olur :)
teşekkür ederim sende durumlar nedir ?Insaallah canim hayirlisi olsun insaallah
Allah yardimcin olsun canim 3 kez tup bebek denedim 3. De hamile kaldim 6 haftalikken kalbi durdu aldirmak zorunda kaldim.4. Denemede tutmadi. 5. Icin hazirlik yapiyodum hamile kaldim dogal yolla ida öldü 6 haftalik ondan sonra doktorum vucudun kabul etmiyor olabilir dedi oylelikle anladi canim sorun oldugunu.Kizlar ya benimde sebebsiz infertilite bu bahsettiginiz bagisiklik olayini nasil anladiniz ben erzincanda oturuyorum burda detayli tahlil yapmiyolar acaba bendede oyle bisey olabilirmi
Bende durumlar vahim canim dun transfer olcaktim embriyo cozulunce bozulmus transfer iptal oldu.teşekkür ederim sende durumlar nedir ?
Dusuk mu yaptin anlamadınCanim sen doktora gitmedinmi onun icin neden ihmal ediyorsun
çok geçmiş olsun nerede yaptırdın ?Bende durumlar vahim canim dun transfer olcaktim embriyo cozulunce bozulmus transfer iptal oldu.
Saol canim. Bursa pembe mavide yaptirdim butun denemelerimi.benim sorun sol tup tamamen kapali sag tup ucu tikali bide rahim yarim.simdide bagisiklik sistemin ebriyoyu vucudum embriyoyu kabul etmiyormus o sorunum ciktiçok geçmiş olsun nerede yaptırdın ?
Bu arada sorun neydi ? Bizim eşimden kaynaklı maalesef mofroloji ve sayı sıkıntısı var
Sence cizik attirmak cidden yariyormuBen varim canim histereskopi oldum polipte alindi ayni zamanda
Bende yaradi ilk hamileligimi ondan sonra yasadimSence cizik attirmak cidden yariyormu
Bende şuanda devlete gidiyorum ama eğer tutmazsa özele gideceğim bende bütün bağışıklık testlerimi yaptırmakSaol canim. Bursa pembe mavide yaptirdim butun denemelerimi.benim sorun sol tup tamamen kapali sag tup ucu tikali bide rahim yarim.simdide bagisiklik sistemin ebriyoyu vucudum embriyoyu kabul etmiyormus o sorunum cikti
Doktorunuz kim?Merhaba bende transfer öncesi ameliyat olmam gerekti, bende Samsun Medikal parkta yaptırıyorum