- Konu Sahibi Birumutbekleyen
Prof. Dr. Mehmet Bilge ÇetinkayaDoktorunuz kim?
Sizin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Prof. Dr. Mehmet Bilge ÇetinkayaDoktorunuz kim?
Hayırlı haber alırsınız inşallah. Benim transfer için biraz beklemem gerekiyorBenim Tayfun hoca..Transferim oldu bekliyorum bakalim
29 yaşındayım 3,5 yıllık evliyim hiç gebeliğim olmadı. Çikolata kisti var. Aşılama yaptım olmadı, doktorum beklemeyelim tüp bebek yapalım dedi.İnşallah canım ya yaş kaç kaçıncı deneme?Benim 37 sebepsiz, bir tane oğlum var iknci için de uğraşıyoruz Allah isteyen herkese nasip etsin.Neden beklemen gerekiyor transfer için?
Rabbim hakkında hayırlısını versin canım,bu yolda çabalayan uğraşan kimsenin kucağını boş bırakmasın29 yaşındayım 3,5 yıllık evliyim hiç gebeliğim olmadı. Çikolata kisti var. Aşılama yaptım olmadı, doktorum beklemeyelim tüp bebek yapalım dedi.
Canim transfer oldum ya benim dün transfer hariç 1 gündü bu jel le birlikte peceteye siyah tortu geldi çok değildi ama böyle bişi geldimi başına ilk tranferim de olamamışti olunca biraz korktumBenim Tayfun hoca..Transferim oldu bekliyorum bakalim
Benim cizik attirdigim ay doktorum demisti 1 ay sonrada tup bebege baslariz diye ama ben 2 ay sonra basladimBu arada rahime cizik attirdiktan kac adet sonra transfer olunuyor
2 ay sonrada ise yariyormu sence cizik islemi.Benim cizik attirdigim ay doktorum demisti 1 ay sonrada tup bebege baslariz diye ama ben 2 ay sonra basladim
Canım bana jel vermedi doktorum progestan fitil kullanıyorum, öyle bir şey yaşamadım ama diğer topiklerde okumuştum bu durumu yaşayanları normal diyorlardı ama bilemedim doktora danış istersen.Canim transfer oldum ya benim dün transfer hariç 1 gündü bu jel le birlikte peceteye siyah tortu geldi çok değildi ama böyle bişi geldimi başına ilk tranferim de olamamışti olunca biraz korktum
Teşekkür ederim canım seninde hayırlı olsun inşallah ben sorayım arayıpBu arada transferiniz hayırlı olsun
Canim hicsesin solugun cikmiyor nasil oldunMerhaba kızlar ocak ayı icin burda toplanalım bilgi alışverişi için var mı ocakta transfer olmayi bekleyen ya da transfer olup sonuc bekleyen neler yemeliyiz nelere dikkat etmeliyiz konuşalım hep beraber
Bence yariyor cunku ben cok okudum dogal yolla bile 4 5 ay sonra hamile kalan var sonucta artik orda yer acilmis oluyor2 ay sonrada ise yariyormu sence cizik islemi.
Ahhh canimm ben hala adet bekliyorum ya 3 gun oldu hap bitti pazar gunu gecen adetle saydim artik yarina olmam lazim ama tık yokCanim hicsesin solugun cikmiyor nasil oldun
Hadi hayirlisi canim bizleri de haberdar et olur mu ilk deneme miSelam kizla
Bende pazar gunu transfer oldum 3.gun embriyosuydu
Hemen olursun inşallah canim adet beklemek zor oluyor heyecanla bekliyor insan bir an önce başlamak içinAhhh canimm ben hala adet bekliyorum ya 3 gun oldu hap bitti pazar gunu gecen adetle saydim artik yarina olmam lazim ama tık yok
Canım ben arayıp sordum normalmis olabiliyormus devam et jel kullanmaya dediBu arada transferiniz hayırlı olsun