- 21 Haziran 2019
- 414
- 442
- 42
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
Allah gönlüne göre versin canımKızlarrr bugun adet oldum yarin gidiyorum transfer sureci icin insallah hersey guzel ilerler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah gönlüne göre versin canımKızlarrr bugun adet oldum yarin gidiyorum transfer sureci icin insallah hersey guzel ilerler
su an cok mutsuzum ya altta cikan birsey var demistim ya oymus ben adet sandimAllah gönlüne göre versin canım
Nasıl yani embriyo muymuşsu an cok mutsuzum ya altta cikan birsey var demistim ya oymus ben adet sandim
yok kizz ne embriyosu altta birsey cikmisti nohut buyuklugunde oda kanlanmis o patlamis bende adet sandimNasıl yani embriyo muymuş
Benim transfer cozulen embriyonun kalitesizliginden iptal oldu
canım merhaba :) bende bu ay tedaviye başladım iğne kullanıyorum inşallah güzel olur :)
İSİM TRANSFER SONUÇ
@Kurtmine 02.01.2020 13.01.2020
@Lilyum15 02.01.2020 13.01.2020
L Lost_princess 04.01.2020 15.01.2020
@sudish 04.01.2020 15.01.2020
@Miragee77 05.01.2020 16.01.2020
@EU3636 03.01.2020 14.01.2020
@mivfjourney 20.01.2020
@Germinal 22.01.2020
@Sinemsvdk 06.01.2020
@Yagmur3582 Bekliyor
B Birumutbekleyen Bekliyor
Dedigine gore esinin hucrelerini kabul etmio. Ben hatta gecen dogal hamile kaldim bana hemen organ nakli olan hastalarin kullandigi ilaclardan vermisti.bebegi kabul etsin diye
Kizlar ya benimde sebebsiz infertilite bu bahsettiginiz bagisiklik olayini nasil anladiniz ben erzincanda oturuyorum burda detayli tahlil yapmiyolar acaba bendede oyle bisey olabilirmiMerhaba ,bagisiklikla ilgili testleri yaptirdiniz mi ?rahimdeki katil hucreler embriyoyu yabanci madde olarak algilayip tutynmasini ,gebeligin ilerlemesini engelliyor olabilir.ana testi,cd56 testleri yaptirdiniz mi ?birde bagisiklik icin serum tedavisi uygulaniyor ,size uygulandi mi ?
Canim sen doktora gitmedinmi onun icin neden ihmal ediyorsunsu an cok mutsuzum ya altta cikan birsey var demistim ya oymus ben adet sandim
Bu testleri ozel laaboratuvarlar da yaptirabilirsiniz.Erzincanda da vardir bir arastirin benceKizlar ya benimde sebebsiz infertilite bu bahsettiginiz bagisiklik olayini nasil anladiniz ben erzincanda oturuyorum burda detayli tahlil yapmiyolar acaba bendede oyle bisey olabilirmi
Tamam işte o siğil o zaman artık küçülmeye başlar bende öyle olmuştu..Tabi oysa?su an cok mutsuzum ya altta cikan birsey var demistim ya oymus ben adet sandim
Canim ozel hastaneyede gittim sebepsiz dediler herhangi test yapmadilar bende bilmiyordum talep edeyim ne olduda doktorlar bu testleri istiyorBu testleri ozel laaboratuvarlar da yaptirabilirsiniz.Erzincanda da vardir bir arastirin bence
Eger kaliteli embriyo transferine ragmen tutunma olmuyorsa yada gebelik devam etmiyorsa ve bu 3kez ve uzeri olduysa bagisiklik kaynakli olabilir deniyor.Ana testi ,cd56 testi ,katil hucre testi gibi testlere bakiliyor .Bahceci hastanelerinde rahimden parca alinarak bakiliyor .Canim ozel hastaneyede gittim sebepsiz dediler herhangi test yapmadilar bende bilmiyordum talep edeyim ne olduda doktorlar bu testleri istiyor
insallaj canim benimm yumurta buyutucu igneler mi kullaniyorsuncanım merhaba :) bende bu ay tedaviye başladım iğne kullanıyorum inşallah güzel olur :)
Gitmedim bugun gidecektim oda boyle oldu gitmedimCanim sen doktora gitmedinmi onun icin neden ihmal ediyorsun
Neyden cikar ki bu ya ici neden kan dolu da patladi acabaTamam işte o siğil o zaman artık küçülmeye başlar bende öyle olmuştu..Tabi oysa?
İnsallah canim hepimiz guzel sonuclar aliriz bi adet olup ben baslayamadim o bantı cok duydum ya karnina mi yapistiriyorsunBu arada bende 2 ay rahim dinlendirmesin ardından transfer sürecine başladım .rahim kalınlaştırıcı bant kullanıyorum perşembe kontrole gideceğim ve transfer günü belli olacak.İlk denemem heyecan korku hepsi var .Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız.
evet canım yumurta büyütücüe başladım cuma günü tekrar çağırdılarinsallaj canim benimm yumurta buyutucu igneler mi kullaniyorsun