- 19 Mayıs 2019
- 1.086
- 922
- 30
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #3.581
Bana buyuk cesaret verdin gaza gelmeyim ya demi bekleyim bekleyim ben az daha keyfini sureyim tutunuyor diyeBen yaparken çıkmaz nasılsa, çıkmazsada ilk idrar değildi ondan çıkmadı der teselli ederim kendimi diye yapmıştım. Rabbim yüzümü güldürdü. Seninde hayırlısıyla pozitif olsun inşallah.
Maşallah canım gözün aydınBenim 8.gün kanda 96 çıktı.
Teşekkür ederim arkadaşım. Rabbim sağlıkla ilerletsin. Herkese nasip etsin inşallah.Gözün aydın
Olumsuz düşünme canım. Vardır inşallah.Cesaret edemiyorum bugun ilaclarim da bitiyor olumsuz oldugunu bilsem ilac almam ama korkuyorm iste sonucu öğrenmekten
Tabiki en güzeli beklemek aslında canım. Erken yapınca stres bitmiyor artıyor aksine. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah.Bana buyuk cesaret verdin gaza gelmeyim ya demi bekleyim bekleyim ben az daha keyfini sureyim tutunuyor diye
Teşekkür ederim canım. Rabbim kucaklarımızı doldursun.Maşallah canım gözün aydın
Israrda koyuluk ya da bir belirtiniz var miydiBenimde 7. Gün her iki testte de çıkmıştı canım 5.gün embriyosu
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin darisi bizlere insallahKızlar merhaba. Ben de sürecimi sizinle paylaşmak istiyorum, belki fikir olur. Çikolata kistinden dolayı tüp bebek yaptık. 14 Ocakta bir tane 3. gün embriyosu transfer oldu. 8. Gün akşam göğüslerimde ağrı hissettim ve baya büyümüştü göğüslerim. 9. gün akşama doğru evde test yaptım belirgin şekilde çıktı 2. Çizgi. 10. Gün kan verdim 208 çıktı değer. 13. Gün tekrar kan verdim 1206 çıktı. Şimdi de keseyi görmeyi bekliyoruz. İnşallah herkes güzel sonuçlar alır ve bebekler sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir.
hadi gözün aydın canm maşallahKızlarrr. Kan verdim geldim. Sonucum 373.Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize. İsteyen dileyen kim varsa kucağını doldursun.
Teşekkür ederim canım. Rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah.hadi gözün aydın canm maşallah
amin inşallah cnm darısı da bekleyen herkese olsun inşallah.Teşekkür ederim canım. Rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah.
Başlangıcı kaçtı kaç gün geçti, hayırli olsunDeğerim 398.9 beta HCG
Kızlar değerim katlanmış çok mutluyum.. TSH 2.653
evet çıkar tabi yap hemen yaz bizlerenası yaaa cıkarmı ıdrar testınde gerçekten. 5. gun embrıyosuydu bugun 8. gunum
Hayırlı olsun. Sağlıkla ilerlesin, katlanarak artsın inşallah.Benim bugün 11. Günüm değerim 89 cikti. Umarım yükselir değer. Hemşire normal dedi, salı gün tekrar test istedi.
Kaçıncı günün canım?Hiç cesaretim yokken bianda istek geldi güzel haberlerden sonra bwnde test alcam bitwn ilaçlarımı almaya hitcsm zaten ama sabahmı yapmalıyım kızlar testi