- 14 Mart 2008
- 6.024
- 5.130
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #3.621
Çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin hemşireler Doktor hepimiz ne kadar mutluyduk bugünOo baya yüksek çıkmış cnm ikiz olabilir gözün aydın ♥
Maşallah hayırlı olsun kendim sonuç almış kadar seviniyorum ne olur bana dua edin bwn kaldım test yapmıyan sanırımKızlar sonucumu aldım 549 çıktıAllahım sana binlerce kez şükürler olsun. Öyle mutluyum ki.. rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın
Çok sağol canım sakın kötü düşünme hep pozitif düşün hayırlısınla sendende o güzel haber gelicekTebrikler canım okadsr moral olduki burda güzel haberler inşallah benden kötü haner cıkmaz
canım cok sevındım Allah ınsallah bızlerede bu mutluluğu yasatırKızlar sonucumu aldım 549 çıktıAllahım sana binlerce kez şükürler olsun. Öyle mutluyum ki.. rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın
Amin inşallah rabbim nasip etsin öyle güzel ki öyle harika bir duyguymuş ki tarifsiz.. 3. Deneme de kavuştum şükürler olsuncanım cok sevındım Allah ınsallah bızlerede bu mutluluğu yasatır
İnsallah canım inşallahÇok sağol canım sakın kötü düşünme hep pozitif düşün hayırlısınla sendende o güzel haber gelicek
Yaaa ben coook mutluyum gercekten gozunuz aydin hepinizin bi nazar boncugu koyalim kizzz nazar degmesinnKızlar sonucumu aldım 549 çıktıAllahım sana binlerce kez şükürler olsun. Öyle mutluyum ki.. rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın
Ahh be ceren yok mu ceren hep heves ettiriyor bizeBende Ceren’in yaptığı gün gaza gelip yapmıştım
Sağol canım benim Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah koyalım koyalım her yer pozitif buralar daYaaa ben coook mutluyum gercekten gozunuz aydin hepinizin bi nazar boncugu koyalim kizzz nazar degmesinn♥
Maşallah hayırlı olsun kendim sonuç almış kadar seviniyorum ne olur bana dua edin bwn kaldım test yapmıyan sanırım
bende salı kan verıcem hadı bakalım hep böyle hayırlı pozıtıf haberler alırız ınsallah böyle haberler aldıkça umudum daha cok artıyor:)yok kiz olur mu en son ben oldum transfer ama bende carsamba gidip kan verecegim
Hadi insallah bebeleri kizlara yetistirelim hemen doguralim dabende salı kan verıcem hadı bakalım hep böyle hayırlı pozıtıf haberler alırız ınsallah böyle haberler aldıkça umudum daha cok artıyor:)
Aaa benim pazartesi kan verme günüm kaçıncı gün yawrum senin bugun bwnim yedi 5. Gün embriyosu çıkar sanırım idrardayok kiz olur mu en son ben oldum transfer ama bende carsamba gidip kan verecegim
Senin artik cikar canim ben 27si oldum 4 gunum 9uncu gun kan verecegimAaa benim pazartesi kan verme günüm kaçıncı gün yawrum senin bugun bwnim yedi 5. Gün embriyosu çıkar sanırım idrarda
Test alcam canım ama yatın yaparımTest yapacak misin hadi yap da haber ver be yarın yapicam cesaret edemiyorum@Birsenmin
hayırlı olsun cnm maşallahAmin inşallah rabbim nasip etsin öyle güzel ki öyle harika bir duyguymuş ki tarifsiz.. 3. Deneme de kavuştum şükürler olsun
Kızlar merhaba. Ben de sürecimi sizinle paylaşmak istiyorum, belki fikir olur. Çikolata kistinden dolayı tüp bebek yaptık. 14 Ocakta bir tane 3. gün embriyosu transfer oldu. 8. Gün akşam göğüslerimde ağrı hissettim ve baya büyümüştü göğüslerim. 9. gün akşama doğru evde test yaptım belirgin şekilde çıktı 2. Çizgi. 10. Gün kan verdim 208 çıktı değer. 13. Gün tekrar kan verdim 1206 çıktı. Şimdi de keseyi görmeyi bekliyoruz. İnşallah herkes güzel sonuçlar alır ve bebekler sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir.