-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #3.541
Sağol canım darısı tüm isteyenlere yarabimmaşallah canm hadi hayırlı olsun.
Bazen bünye ilaçlar bilmiyorum canım bana normalde pazartesi kan testi demişti Adana başkent hastanesinde yaptırdım bilmiyorum canımfakat ben 23ünde oldum pazt yap dedi doktorum senin de pazt nasıl oluyor erken değl mi sana ?
5. Güm embriyosu konulduğunda erken yapabilirsiniz diyolar benimde cumartesi konuldu pazartesi test yap dediler hatta 8. Günden sonra çıkarda diyo hemşirefakat ben 23ünde oldum pazt yap dedi doktorum senin de pazt nasıl oluyor erken değl mi sana ?
Dua et canım allahın izniyle bişey olmazKızlar inanın sunan ne yapıcam bilmiyorum iki defa ikizlerimi kaybettim yeniden 25 Ocak cumartesi transferim 5.gün embriosu ve 2 tane yerleştirildi bundan iki gün önce idrar testi yapmıştım bişey çıkmamıştı bugün sabah yaptım sonuç bu resimde çok korkuyorum şuan transfer günü hariç 6.cı günüm böyle olup devam eden varmı kan testim pazartesi dualarınızı eksik etmeyin
İnsallah guzel sonuclar alirsin canimKızlar rapor içim geldim doktoruma bugün bitiyordu beni görünce test günümü sordu yarın dedim şimdi ver dedi verdim kan bekliyorum canım çekiliyor resmen bu nasıl zor birşey dua edin ne olur
Kızlar rapor içim geldim doktoruma bugün bitiyordu beni görünce test günümü sordu yarın dedim şimdi ver dedi verdim kan bekliyorum canım çekiliyor resmen bu nasıl zor birşey dua edin ne olur
mrb canım 5.gün embriyosu ise idrar testinde çıkar bugün kesin.inşallah bebeğin seninledir.bende 23 ocakta transfer oldum 4 subatı bekliyorum
Benim 8.gün kanda 96 çıktı.5. Güm embriyosu konulduğunda erken yapabilirsiniz diyolar benimde cumartesi konuldu pazartesi test yap dediler hatta 8. Günden sonra çıkarda diyo hemşire
Allah tamamına erdirsin. Aynı acıları yaşatmasın inşallah.Kızlar inanın sunan ne yapıcam bilmiyorum iki defa ikizlerimi kaybettim yeniden 25 Ocak cumartesi transferim 5.gün embriosu ve 2 tane yerleştirildi bundan iki gün önce idrar testi yapmıştım bişey çıkmamıştı bugün sabah yaptım sonuç bu resimde çok korkuyorum şuan transfer günü hariç 6.cı günüm böyle olup devam eden varmı kan testim pazartesi dualarınızı eksik etmeyin
Güzel haberlerini bekliyoruz canım.Kızlar rapor içim geldim doktoruma bugün bitiyordu beni görünce test günümü sordu yarın dedim şimdi ver dedi verdim kan bekliyorum canım çekiliyor resmen bu nasıl zor birşey dua edin ne olur
Ohh bee gozun aydin canimm Allah saglikli kucagina almayi nasip etsin boyle guzel haberler alinca icime bir ferahlik geliyorKızlarrr. Kan verdim geldim. Sonucum 373.Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize. İsteyen dileyen kim varsa kucağını doldursun.
nası yaaa cıkarmı ıdrar testınde gerçekten. 5. gun embrıyosuydu bugun 8. gunummrb canım 5.gün embriyosu ise idrar testinde çıkar bugün kesin.inşallah bebeğin seninledir.
Allah kucagina saglikli sekilde almayi nasip etsin guzel anne gozun aydinDeğerim 398.9 beta HCG
Kızlar değerim katlanmış çok mutluyum.. TSH 2.653
Değerim 398.9 beta HCG
Kızlar değerim katlanmış çok mutluyum.. TSH 2.653
Kızlar tebrik ederimm Sağlıkla gelsinler inşallahKızlarrr. Kan verdim geldim. Sonucum 373.Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize. İsteyen dileyen kim varsa kucağını doldursun.