- 13 Ekim 2017
- 781
- 690
- 36
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #3.501
Görüşüyoruz ama mecbur kalınca...
Açıkçası artık kimse ile görüşmek istemiyorum yalnızlastim bu konu yüzünden..
Insanlar çok canımı acıtıyor... yada ben mi çok hasaslastim bilmiyorum allah sonumuzu hayır etsin inşallah zor bir sınav...
Bana yarın için dua edin kızlar. İnşallah değerim güzel çıkar. Çok korkuyorum bu bebeğimide kaybederim diye. Rabbim bu kez sevincimizi hevesimizi yarım bırakmasın inşallah. Tüm isteyenlerede banada nasip etsin.
ayy hadi güzel haberleri alalım inşallah cnmBen de kan vermeye gidiyorum. Saat 3 gibi cikar yine sonuc.Allahim nolur katlanmis olsun lutfen
ayy rüyan gerçek olsun inşallah cnmİnsallah ya bende tık yok hayra alamettir umarim ruyamda hamileymisim kan sonucuyla ogreniyorum hemde
allahım gönlüne göre versin inşallah cnmBana yarın için dua edin kızlar. İnşallah değerim güzel çıkar. Çok korkuyorum bu bebeğimide kaybederim diye. Rabbim bu kez sevincimizi hevesimizi yarım bırakmasın inşallah. Tüm isteyenlerede banada nasip etsin.
bence de var gibi hadi inşallah ya güzel haberler alalım cnmSence varmı canım
ayy maşallah ya darısı da bizlere olsunSakın moralini bozma benim arkadasim 0 belirtiyle ikizlere gebe kaldi tüp bebekti onun da
Amin insallah canim benim hepimize kismet olsun oyle guzel haber hic hamile kalamadim bilmiyorum o duyguyuayy rüyan gerçek olsun inşallah cnm
Kızlarrr gunaydin bugun 4uncu gunum hic bir belirtim yok kafaya yiyecegim sadece sabah ilk idrarim cok koyulasti dunde 1 saate yakin belim karnim agridi baska da yok tutmadi mi acaba
7inci gun mu belirtiler oluyor yoksaaz daha sabır 3 gün sonra 7. günün bunu düşün :) bilemeyiz şu anda..
idrar rengi sadece sana susuz kaldığının sinyalini verir canım. hemen su içmeye başla.Kızlarrr gunaydin bugun 4uncu gunum hic bir belirtim yok kafaya yiyecegim sadece sabah ilk idrarim cok koyulasti dunde 1 saate yakin belim karnim agridi baska da yok tutmadi mi acaba
İnsallah guzel gelir canim benimKızlar sabah erkenden TSH ve beta HCG baktırmaya gittim. Kan verdim ama sonuç öğlenden sonra çıkarmış nasıl bekleyeceğim bakalım TSH ı çok merak ediyorum umarım iyi gelir her ikisi de
Yok canim 3 litre su iciyorum her gun doktorum dedi hatta ama nedense iki gundur sabah oyle gece idrara uyansam bile ilaclardan galibaidrar rengi sadece sana susuz kaldığının sinyalini verir canım. hemen su içmeye başla.gebelik belirtisi diye bir şey yok. sadece kan testi . içinizi karartmayın ben gibi.
allahım gönlüne göre versin cnmKızlar sabah erkenden TSH ve beta HCG baktırmaya gittim. Kan verdim ama sonuç öğlenden sonra çıkarmış nasıl bekleyeceğim bakalım TSH ı çok merak ediyorum umarım iyi gelir her ikisi de
Canim arasan ulasamaz misin kendi doktoruna igne dedigin progestan kalcadan olan miKizlar bisey sorcam dun sabah gittim ic camasirimda kanamayi gordum acik renkti sonra doktora gittim sukur bebek ordaydi ama tek igne verdi oda hala gecmedi kanamam nette okudum hani igneyi surekli kullananlar var. Acaba yine gidip igne yaptirsammi igne daha etkili diyorlar. Doktor bana aksam kanama kesilince crinone jeli kullanirsin dedi ama gecmeyince kanama bende progestron agizdan aldim ne yapsam baska doktorami gitsem tup bebek doktorum degil benim doktorum il disinda
7inci gun mu belirtiler oluyor yoksa
Vat tabi maşallah hemen kan verSence varmı canım
Hayir canim malesefCanim arasan ulasamaz misin kendi doktoruna igne dedigin progestan kalcadan olan mi