- 9 Haziran 2012
- 3.792
- 15.480
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #3.481
Benim de eşimin arkadaşının eşiyle konuşuyorduk geçen. Bi arkadaşıma gitcem dedi. Sanada söylemeye çekiniyorum gerçi dedi sonra. Niyeki dedim, yeni doğum yaptıda bebek görmeye gidicem dedi. Niye çekiniyosun benim olmuyo diye kimsenin olmasın mı istiyorum sanki ben allah bağışlasın dedim. İnsanlar resmen büyüklenip acıyor. Verende Allah vermeyende. Buda bizim sınavımız. Allahın izniyle bu kez bebeğim sımsıkı tutunur inşallah.Rabbim banada tüm isteyenlere bekleyenlerede sağlıkla sıhhatle nasip etsin.
Bende bi arkadaşa bebek görmesine gittim..
Gitsen suç gitmesen yine suç..
Bebeği kucağıma verdi.. sonra dediki kokla cennet kokusu bu sen bilmezsin...
O anda basimdan aşağı kaynar su döküldü ömrüm boyunca unutmam bunu...
Verende Allah alanda. Ona o cennet kokusunu bağışlayanda Allah. İnsanlar kolay hamile kalınca ne kadar kutsal bişey olduğunu şüjretmeleri gerektiğini, minnet duymaları gerektiğini pek idrak edemiyorlar. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah.Bende bi arkadaşa bebek görmesine gittim..
Gitsen suç gitmesen yine suç..
Bebeği kucağıma verdi.. sonra dediki kokla cennet kokusu bu sen bilmezsin...
O anda basimdan aşağı kaynar su döküldü ömrüm boyunca unutmam bunu...
ay tovbe yarabbim ya... ne yaptin peki.. birdaha o arkadasinla gorusmemissindir insallah
Verende Allah alanda. Ona o cennet kokusunu bağışlayanda Allah. İnsanlar kolay hamile kalınca ne kadar kutsal bişey olduğunu şüjretmeleri gerektiğini, minnet duymaları gerektiğini pek idrak edemiyorlar. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah.
Allah’ın da izniyle güzel haberlerle gel yine canımBana yarın için dua edin kızlar. İnşallah değerim güzel çıkar. Çok korkuyorum bu bebeğimide kaybederim diye. Rabbim bu kez sevincimizi hevesimizi yarım bırakmasın inşallah. Tüm isteyenlerede banada nasip etsin.
Rabbim yardımcın olsun inşallah çok güzel haberlerle gel bekliyoruz haberini sabırsızlıklaBana yarın için dua edin kızlar. İnşallah değerim güzel çıkar. Çok korkuyorum bu bebeğimide kaybederim diye. Rabbim bu kez sevincimizi hevesimizi yarım bırakmasın inşallah. Tüm isteyenlerede banada nasip etsin.
Allah’ın da izniyle güzel haberlerle gel yine canım
Rabbim yardımcın olsun inşallah çok güzel haberlerle gel bekliyoruz haberini sabırsızlıkla
Çok teşekkür ederim kızlar. İnşallah güzel olur herşey, hepimiz için.Kızlar yaa resmen hep aynı şeyleri yaşıyoruz.Ben biraz önce dişlerim birbirine vurarak eve girdim. Hamileliğin en başında aşırı üşürüm, ayaklarım taş gibi olur, ısınmaz. Ayyy var mı acaba diye şüphelendim. Bir baktım bir sürü üşüyorum yazan var ❤❤
Bu arada ben ekim annesi olduğum için yaz hamileliğini biliyorum. Buz dolabında soğuttuğum su şişesine havlu sarar, ona sarılıp yatardımböyle bir sıcaklama yok evde klima yoksa çok işe yarıyor tavsiye ederim.
@canimmkendimm canım hayırlı haberlerini bekliyoruz. Allah sağlıkla nasip etsin inşallah.
Ögretmenim canim ben. Idarecilik yapiyorum suanda. O yuzden okuldayim sömestrede de.Ne okulu ki bu?
Hayırlı haberlerle gel inşallah canım bekliyoruz seniBen de kan vermeye gidiyorum. Saat 3 gibi cikar yine sonuc.Allahim nolur katlanmis olsun lutfen
Sence varmı canımYa hiç cesaretim yok tatlım sen yapta bende senden güç alayım pazartesi doktora girmem lazım ilaçlarım bitmese ona bile gitmem twat yapanlara hayranım aıfır cesaret bende
Var canim silik cikmis bak hamilesin hemen git kan verSence varmı canım
Benle aynı gün transfer olan varmı kızlar 25 ocak cumartesi oldu 2 adet 5. Gün embriyosu konuldu şuan hiçbişe hissetmiyorum kemdimi şişiriyorum sadece ilk iki gün adet sancılarım oldu sonra arada bel ağrım oluyo iki gündür hiçbişeyim yok
Sakın moralini bozma benim arkadasim 0 belirtiyle ikizlere gebe kaldi tüp bebekti onun daKızlarrr gunaydin bugun 4uncu gunum hic bir belirtim yok kafaya yiyecegim sadece sabah ilk idrarim cok koyulasti dunde 1 saate yakin belim karnim agridi baska da yok tutmadi mi acaba
aynen canm inşallah bakalım hayırlısıÇatlatma iğnesinde hcg olduğu için sordum. Pazartesi tahlil yaptırsan kesin sonuç çıkar heralde
İnsallah ya bende tık yok hayra alamettir umarim ruyamda hamileymisim kan sonucuyla ogreniyorum hemdeSakın moralini bozma benim arkadasim 0 belirtiyle ikizlere gebe kaldi tüp bebekti onun da