2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Canım aynen ben de tsh baktıracağım yarın benim merkez tsh bakmadı dün de heyecandan baktırmadım. Yarın değerim yükseltmiş mi diye gittiğimde tsh da baktıracağım. 3 gün 50mg 4 gün 75mg kullanıyorum şu an.

bende bos bulundum aldim sevimli kiz cocuguydu oda oyle deyince milletin icinde tuhaf oldum Rabbim yuzumuze baksin
Eşim hiç dayanamaz çocuklara. Hep tut kendini sevme kimsenin çocuğunu diye tembihliyorum. Çünkü hemen çok seviyosanız yapın bi tane bilmem neye dönecek. Sonra olmuyor bunların kesin diye konuşacaklar. İçine dert oluyor insanın. Rabbim yüzümüze baksın dediğin gibi. Kendi evlatlarımızı sevmek nasip olsun inşallah.

ELTİM DENEN ŞEYTAN

Yaaaa kuzum çok üzüldüm inan ki çok üzülüyorum çaresi vardır olacaktır mutlaka biliyorum ne desem boş ben düşük yaptığımda her teselli cümlesi bana hakaret gibi geliyordu o yüzden bişey diyemiyorum üzüntünü paylaşıyorum.

cok dusuncesiz insanlar o gun bende bir nişana gittim kadinin biri daha cocuk yok mu diye sevdigim cocugunu kucagimdan aldi ne becereksiz bunlar diye icime birsey oturdu o gun
Bende yazın bi arkadaşım doğum yapmıştı bebek görmeye gittim kucağıma bile vermedi çocuğu uyucak dedi kayınvalidesine verip odaya gönderdi çocuğu. Allah bilio ya içimi hiç isyan etmedim onun oldu benim niye yok asla demedim demem de sonuçta herşey allahtan. Dış gebelik yaşamışım ama doktorlar ne olduğunu çözemediler ve kanser olabilirsin dediler rahim ve yumurtalıkları alabiliriz hazırlıklı ol dendi o zaman bile isyan etmedim dedim rabbimin takdiri bende evlatlık alırım bi hayat kurtarırım bu düşücelerle ameliyata girdim ve hiç beklemediğim bir sonuçla karşılaştım ama insanlar çok acımasız o yüzden kimseye derdini açmıcaksın bilmesin kimse gerçi o kimseye dert yanamadığımız için burada birbirimize ortak olup derman olmaya çalışıyoruz velhasıl kelam iyi ki varsınız kızlar Sonunu güzel bağladım

Çok tatlısın yaa evet güzel bağladın

Benim de eşimin arkadaşının eşiyle konuşuyorduk geçen. Bi arkadaşıma gitcem dedi. Sanada söylemeye çekiniyorum gerçi dedi sonra. Niyeki dedim, yeni doğum yaptıda bebek görmeye gidicem dedi. Niye çekiniyosun benim olmuyo diye kimsenin olmasın mı istiyorum sanki ben allah bağışlasın dedim. İnsanlar resmen büyüklenip acıyor. Verende Allah vermeyende. Buda bizim sınavımız. Allahın izniyle bu kez bebeğim sımsıkı tutunur inşallah. Rabbim banada tüm isteyenlere bekleyenlerede sağlıkla sıhhatle nasip etsin.

Aynen sonu süperdi sen de iyi ki varsın

denemek için koymuştum çok heves ediyordum o gebelik takvimine ama kaldırdım çünkü daha çok ama çok erken... bi de burası gerçekten çok özel bir yer oldu arkadaşlar... inanın uzak da olsak çok yakın hissediyordum. Yarın değerim artar mı artmaz mı içime bi sıkıntı geldi sanki belirtim yok gibi pozitif gördün daha,ne istiyosun diyen olabilir ama düşüğüm var ve haşimatoyum tsh da oynak o yüzden rahat değilim

Sizlerde iyiki varsiniz Zorlu sureclerden geciyoruz hamile kalinca bile paylasmayi dusunmuyorum sosyal medyada belki benim cektiklerimi cekenler vardir uzulmesin diye

Yapma lütfen boyle. 24 saat belirtimiz olamaz. Ben ne zaman boyle hissetsem mutlaka bir sey hissediyorum kendimde. Rahat olmaya calis. Zaten tutunmayacaksa elden bir sey gelmezki. Ne yapsak bos istersek aksama kadar yatalim. Nasibimizde varsa olacak. Artik dugmemize basıldı bundan sonra aldigimiz hic bir nefes tam yetmeyecek

Canım Sakin olmalıyız bende senin gibi hergün belirti arıyorum saçma sapan iki güm önce ne güzel çok WC çıkıyordum şimdi çıkmıyorum diyorum kimyasal geçirdim bende o çok korkutuyor. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin anne olmayı bizlere.. haşimato görümcem de de vardı iki tane çocuğu var korkma rabbim nasip ettikten sonra oluyor

Bende senin gibi hissediyorum bundan önceki kimyasaldı. Kan vermeye çok korkuyorum idrarda çok net pozitif gördüm 7. Gün.. hatta 8. Gün ve bugün de tekrarladım. Hepsinde pozitifti ama kurup duruyorum. Acaba dün rengi daha mı koyuydu. Bugün çizgi rengi daha mı açık sanki vs bende tiroid ameliyatı oldum. Euthrox 100 kullanıyorum. Bugün tansiyon ve nabzım yüksekti. Muhtemelen değerler oynuyor. Off

Çok zor bizi en iyi biz anlarız canım sakin kalmaya çalış. Bende 8. Gün çok net gördüm idrar testinde ama işte gel de anlat bunu ya değerim düşerse ya birşeyleri eksik yaptıysam diye kendimi yiyip bitiriyorum şu günler geçse de artık bi kan testi yapsak kalp atışını falan bi duysak hayırlısıyla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…