- Konu Sahibi Birumutbekleyen
Kızlar sabah erken gebelik testi yaptım Comfort un çıkmadı. .üzüldüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzulme canim daha cok erken seninki besinci gun embriyosumuydu bak buna gore 5. Gun embriyosu 6 da basliyor hcg salinimina yani cikmasi imkansiz zaten su an salinmadi hcg en erken 2 gun sonra cikar canim seninKızlar sabah erken gebelik testi yaptım Comfort un çıkmadı. .üzüldüm
Canım çok erken değil mi daha bir kaç gün sonra çıkar insallahKızlar sabah erken gebelik testi yaptım Comfort un çıkmadı. .üzüldüm
Kızlar duş aldınız mı. ? Ben mecbur ilk gün ılık duş aldım 3 4 dk ama banyo daha yapmadim. Yapayim mi ki
[/QUOTE
Canım bana drum ertesi gün ılık duş alabilirsin demişti ben transferin ertesi günü duş alıp gusül abdesti aldım Allah'a emanet kalbini ferah tut rabbim izin verdiği sürece bişey olmaz inşallah kavuşacağız bebislerimize
Amin edelim canım senin kaçıncı transferin kaçıncı günüydü benim 3. Günüm cumartesi oldu Dr cumartesi çağırdı o gün test felan yaparmi ki sen ne hissediyosunAmin cnm inş ya...ya inan bu bekleyiş çok zor ..dua edelim nolur
Benim transfer cozulen embriyonun kalitesizliginden iptal oldu
İSİM TRANSFER SONUÇ
@Kurtmine 02.01.2020 13.01.2020
L Lost_princess 04.01.2020 15.01.2020
@sudish 04.01.2020 15.01.2020
@Miragee77 05.01.2020 16.01.2020
@mivfjourney 20.01.2020
@Germinal 22.01.2020
Yagmur3582 Bekliyor
@HilalN Bekliyor
B Birumutbekleyen Bekliyor
Yuzde 5 sans verdi doktor zaten. Transfer yaptiirip 10 gun bosuna bekletip umut vermek istemiyorum daha cok uzulmene neden olucak dedi hayirlisi olsun dedim bende iptaline karar verildi.Canım üzülme sakın koyulupta tutmasaydi daha kötü olurdu herşeyde bi hayır vardır Rabbimden umudunu asla kesme
Canimm boyle hayirliymis demek ki tekrar denersin uzulmeYuzde 5 sans verdi doktor zaten. Transfer yaptiirip 10 gun bosuna bekletip umut vermek istemiyorum daha cok uzulmene neden olucak dedi hayirlisi olsun dedim bende iptaline karar verildi.
Hadi hayırlısı olsun canımevet ilk olacak bakalm.
Vucudum bebegi yabanci cisim olarak gorup atmaya calistigi icin. Bundan sonraki tedaviler onunla ilgili olucak. Rabbim hayirlisini nasip etsin insaallah bekleyenlere de mujdeli haberler almayi nasip etsin insaallah.Canimm boyle hayirliymis demek ki tekrar denersin uzulme
Benim.oyle olcakti adetin ilk gunuyle beraber 18. Gune tekabul etti benimkiKizlar dogal sikluste adetle transferin arasinda ne kadar gun var
Canım nasıl yabancı cisim olarak görüp atmaya calisiyo ki bu neyden kaynaklanıyormus ki bişey dedimi drVucudum bebegi yabanci cisim olarak gorup atmaya calistigi icin. Bundan sonraki tedaviler onunla ilgili olucak. Rabbim hayirlisini nasip etsin insaallah bekleyenlere de mujdeli haberler almayi nasip etsin insaallah.
Benim de 22.gün oldu transferimKizlar dogal sikluste adetle transferin arasinda ne kadar gun var
Her işte vardır bir hayır arkadaşım Rabbim gönlüne göre versinBenim transfer cozulen embriyonun kalitesizliginden iptal oldu
Cnm öncelikle geçmiş olsun önce. ..ben de benim vucudumun embriyoyu kabul etmedgini düşündüğüm için transferde n sonra intralipid serum yaptırdım bi de rahmet çizik attirdim 2 aşılama oldum bu 2.tüp bebekVucudum bebegi yabanci cisim olarak gorup atmaya calistigi icin. Bundan sonraki tedaviler onunla ilgili olucak. Rabbim hayirlisini nasip etsin insaallah bekleyenlere de mujdeli haberler almayi nasip etsin insaallah.
Ben perşembe oldum.5gun embriyosuydu. Bugün 4.günAmin edelim canım senin kaçıncı transferin kaçıncı günüydü benim 3. Günüm cumartesi oldu Dr cumartesi çağırdı o gün test felan yaparmi ki sen ne hissediyosun