- 15 Nisan 2019
- 1.527
- 1.573
- 33
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #3.241
Aynen cnm valla ekstra dikkat et lütfen benim kötü bir tecrübem var bu lekelenmeden allah korusun ben yerleşme kanamasıdır diyip pek önesemedim sen dikkat et kendine stresten uzak durarakValla geldim uzandım. Uyumuşum. Kalktım baktım ne uyurken gelmiş, ne lavaboda bişey geldi. Çok şükür. Cumaya kadar evden çıkmak çok hareket etmek yok artık bana.
Benimde test günüm cuma. Dün kan verdim. 6. gün pozitifi görünce eşim test mi bozuk dediinşallah canım ben tekrarlamayacağım artık yapamayacağım bunu bile yapamayacaktım da hem ilaçlarım bitiyor diye hem de gaza geldim :) cumartesi test günümde kan vereceğim biraz daha büyüsün mercimeğim
Ben hem düşük hem kimyasal gebelik yaşadığım için zaten yüreğim ağzımda. Kötü tecrübeler korku olarak kalacak maalesef.. Bu kez sağlıklı ilerler inşallah hepimizin gebelikleri..Aynen cnm valla ekstra dikkat et lütfen benim kötü bir tecrübem var bu lekelenmeden allah korusun ben yerleşme kanamasıdır diyip pek önesemedim sen dikkat et kendine stresten uzak durarak ♥
Amin inşallahBen hem düşük hem kimyasal gebelik yaşadığım için zaten yüreğim ağzımda. Kötü tecrübeler korku olarak kalacak maalesef.. Bu kez sağlıklı ilerler inşallah hepimizin gebelikleri..
Pozitif sonuç almak bİzim için yetmiyor ki maalesef.. acaba değerim Yükselecek mi acaba kalp atışını duyabilecek miyim leke geldi neden gelmedi nedenBenimde test günüm cuma. Dün kan verdim. 6. gün pozitifi görünce eşim test mi bozuk dediSonra 7. gün yaptık ikisinin arasında koyuluk olarak fark olmayınca insan endişeleniyor. Bu sabah yaptım koyulaşmıştı.Cumaya kadar kan vermiycem, verdiğim yerlerde farklı olduğu için değerleri tam kıyaslayamayabilirim. İnşallah güzel ilerler hepimiz için..
Suan bende hala uyuyamadım acaba yapmasam mı acaba cikar mı cikmaz mi diye gece gece internette arastirma yapiyorumyaa hepimiz aynı durumdayız umarım pozitif çıkar eğer yarın sizin cıkarsa cesaret eder bende cumaya cekerim günümü bana 4 subat dediler ama dayamıyorum cook merak ediyorum. 3. gün embriyosu diye de cekiniyorum cıkmazsa diye
Anladım RABBIM şifa versinBenim eşimin morfolojisi 2. İleri hareketli spermdede sıkıntı vardı. Aşılamayla gebe kaldım düşük yaptım. Kimyasal gebelik yaşadım o kendiliğinden oldu. Pkos belli belirsiz bende baskın bi görünüm var diyemeyiz dediler. Yani kilodan yada pkostan dolayı tüp bebek yapılmadı.
Eşimden dolayı aşılama deneyemedik direk tüp bebek tedavisine başladık Allaha şükür ilk seferinde tutundu bebeğimiz şimdi 18 aylık :)Aşılama mı yaptınız peki durum nedir tutundu mu bebişiniz
Masallah bizde esimden dolayi tüp bebek yaptik kacinci gün embriyosu transfer edildi kacinci günde ögrendin bana 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi bugun 7. Günum erken gebelik testi yaptim negatif ciktiEşimden dolayı aşılama deneyemedik direk tüp bebek tedavisine başladık Allaha şükür ilk seferinde tutundu bebeğimiz şimdi 18 aylık :)
Hemşirede yerleşmede oluşan bi kanama gelmiş olabilir dedi. İnsan korkuyor işte. Rabbim bu kez sevincimizi yarım bırakmasın inşallah..
Yedinci gün çok erken bence bana en erken 10.günde test yapmamı söylediler yanıltıcı olmaması açısından :) bizim 5.gün dondurulmuş transfer edildi her seferinde. İlkini 12.günde öğrendim diğerlerini 10.günde :) hepsi pozitifti biri düşükle sonuçlandı.Masallah bizde esimden dolayi tüp bebek yaptik kacinci gün embriyosu transfer edildi kacinci günde ögrendin bana 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi bugun 7. Günum erken gebelik testi yaptim negatif cikti
Insallah benim de öyle olur tarif edilemez derecede kötu hissettim aglama krizi gecirdimYedinci gün çok erken bence bana en erken 10.günde test yapmamı söylediler yanıltıcı olmaması açısından :) bizim 5.gün dondurulmuş transfer edildi her seferinde. İlkini 12.günde öğrendim diğerlerini 10.günde :) hepsi pozitifti biri düşükle sonuçlandı.
Yok canim merak etme Allahin izniyle hicbirsey olmaz bende duayla yatmama ragmen dun ayni seyleri gordum seninle uyandigimda besmele cekip tekrar yattimGünaydın kızlar ya çok utanarak söylüyorum rüyam da cinsel içerikli şeyler gördüm uyandığım da karnımı kasıyordum o kadar korktum ki acaba zarar vermiş miyimdir allahım sen yardım et
Evet canım bende dua ederek uyumuştum jel yapmıştım sabah sonra duamı ettim uyudum neden böyle şeyler görüyoruz ki içime korku düştü nerden çıktı bu şimdiYok canim merak etme Allahin izniyle hicbirsey olmaz bende duayla yatmama ragmen dun ayni seyleri gordum seninle uyandigimda besmele cekip tekrar yattim
İnşallah canım ya ne bileyim işte insan korkuyor gerinmekte uyku esnasında oluyor sadece yoksa ona da dikkat ediyorum daHiç gerinmiyor musun kikelebekmkelebek ? Bence ayni oranda kasılıyorsundur bir sey olmaz ne olucak o kadardan rahat ol :)
İdrar testi mi yaptınız? Eğer test yanılıyosa bebeğinizi üzüyosunuz şuan o yüzden 10.günde direk kan testi yaptırın bence :) her şey olabilir bu hepimiz için geçerli, inşallah bebeğiniz sizinledirInsallah benim de öyle olur tarif edilemez derecede kötu hissettim aglama krizi gecirdim
Canım Allahın izniyle bebeğin tutunmuş sana artık böyle ufak tefek şeylerde zarar görmez takma kafana :)Günaydın kızlar ya çok utanarak söylüyorum rüyam da cinsel içerikli şeyler gördüm uyandığım da karnımı kasıyordum o kadar korktum ki acaba zarar vermiş miyimdir allahım sen yardım et