2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar bende sizden heveslendim test yaptım 3.gün embriyosu bugün 9.günüm sonucum 63.49 çıktı doktoru aradım kesin bişey söyleyemem ilaçlardan olabilir pazartesi tekrar et dedi sizce sevinmelimiyim
Canım ben bu ilaçların bhcg hormonu salgıladığını zannetmiyorum belki kimyasal gebelik olmadığından emin olmak için bekle demiştir

Canım belki ilaçların etkisi henüz geçmemiştir endişelenme biraz daha bekle doktoruna da bi danış

Canım belki ilaçların etkisi henüz geçmemiştir endişelenme biraz daha bekle doktoruna da bi danış
Zaten ilaçları 15 ocakta bırakmıştım ya oyle olubca da korktum bir de kafaya taktikca da sürekli sizliyor gibi geliyor bana
Hastalik hastasiyim esime de iyice kontrol ettirdim evham yapiyorsun kafana taktigin icin geçmez zaten dedi

Masallah canim saglikla devam eder insallah.
İnşallah canım. Korktum bugün halada korkuyorum. Doktor ufak tefek lekelenmeleri ciddiye almıyoruz adet kanamasına dönecek olursa problem demiş, değerinde güzel dediler ama korkuyorum. Cuma gidicem kan için. İnşallah sağlıkla ilerler. 2 kez minik leke geldi hem pede hem peçeteye.

O zaman bende pozitif olarak seviniyorum
Hayırlısı olsun canım :) benim bi önceki gebeliğimde 10.gün değerim 20ydi kimyasal gebelik geçiriyomuşum ona rağmen doktorum hamilesin demişti iki gün sonra anladık düşük olduğunu, büyük hayal kırıklığı

Bence hiç evham yapma hormon ilaçlarının etkisidir :)

Ben 10. Günüm o kadar çok ağrı çektim ki ertesi gün de aynı şekilde devam etti hatta dedim ki olmadı yani bugün hala devam ediyor ağrım ama çok şükür pozitif inşallah senin de öyledir
Gerçekten mi ya. Adet ağrısıyla aynı mıydı? Lekelenme oldu mu? İnşallah benim de öyledir. Sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Mavi çime

mavi sen ne zaman yapacaksın canım beraber inş güzel sonuçlar alırız rabbim bizi görsün tüm isteyenlere nasip etsin
Canım ben test gününde yaparım o da 5 şubat
kan veririm idrar testine ve erken yapmaya cesaretim yok inanki
24 ünde oldu benim de transferim
İnşallah güzel sonuçlar yazarız bizler de

Kızlar lekelenme varmı sizde de? Şaştım kaldım öğlen geldi ilk. Sonra 15.30 gibi çok açık kahverengimsi gelmiş yine pedime. Şimdi sildim yine çok açık kahve geldi. Bugün dışarıda çıkmıştım hep oturdum tuvalet harici hareket etmedim. Yinede korku sardı.
İnşallah bebeğim benimledir ve değerim yükseliyodur.

Canım ben test gününde yaparım o da 5 şubat
kan veririm idrar testine ve erken yapmaya cesaretim yok inanki
24 ünde oldu benim de transferim
İnşallah güzel sonuçlar yazarız bizler de
Bende 5 subatta ogrenecegim 9uncu gunum olacak transferi saymazsak insallah guzel haberler veririz bizde

Gerçekten mi ya. Adet ağrısıyla aynı mıydı? Lekelenme oldu mu? İnşallah benim de öyledir. Sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Adet ağrısının tıpkısının aynısıydı lekelenme olmadı dün sadece bir damla açık kahverengimsi bi leke geldi o kadar. Güzel dileklerin için de teşekkür ederim inşallah sende güzel sonuçlar alırsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…