- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.315
- 31
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #3.221
Hemşirede yerleşmede oluşan bi kanama gelmiş olabilir dedi. İnsan korkuyor işte. Rabbim bu kez sevincimizi yarım bırakmasın inşallah..Canim muhtemelen yerlesmedir icini ferah tut. Insallah cuma günü güzel haberlerle dönersin
Valla geldim uzandım. Uyumuşum. Kalktım baktım ne uyurken gelmiş, ne lavaboda bişey geldi. Çok şükür. Cumaya kadar evden çıkmak çok hareket etmek yok artık bana.
4 şubat canım. O zamana kadar hiç test yapmayacağım zaten. 2. Aşılamamda da hiç test yapmadım. Rabbim hepimizin de hakkımızda hayırlı olanı versin inşallahNe zaman test günün...
Lütfen idrar testi yapma canım ...
Benden sana tavsiye...
Rahat ol rabbime dua et..
Meryem süresini oku ve dinle...
Inşallah güzel haberler verirsin bizlere...
Sizin hangi merkezde yapıldıEğer bu da negatif olursa ya istanbul ya ankara'da devam etmenizi öneririm. Büyük şehirlerde bu işin rengi farklı.. Ona emin olun..
Ben her 8 saatte bir progestan kullanıyorum. 4 günde 1de pruluton depot diye bi iğnem var. Cuma günü 11. günüm. Gidicem sabahtan. Bu lekelenmenin östrojen kaynaklı olduğunu söylüyorlar biraz araştırdımda. E2 değerimede baktırcam. Gerekirse estrofem sayısını düşürmelerini istiycem. Ama tüp bebek gebeliklerinde olası bi durummuş sanırım bu. Bi arkadaşımda aynı yerde tedavi oldu. 9.günü bendeyken benzer bi lekelenmeyi yaşadı. Bi süre devam etti ara ara. Ama şu an çok şükür ki herşey yolunda. Beklemekten ve dinlenmekten başka çare yok..canım sen progesteron iğnesi vuruluyor muydun. bence çaresini bulurlar. elbet bu durum önemli önem veriyorlar ama merkezinin bilgisi varsa zaten gereğini yapacaklardır. gerekli önlemleri alacaklardır. istirahat pozitif gören herkes için zaten amenna..
Ben her 8 saatte bir progestan kullanıyorum. 4 günde 1de pruluton depot diye bi iğnem var. Cuma günü 11. günüm. Gidicem sabahtan. Bu lekelenmenin östrojen kaynaklı olduğunu söylüyorlar biraz araştırdımda. E2 değerimede baktırcam. Gerekirse estrofem sayısını düşürmelerini istiycem. Ama tüp bebek gebeliklerinde olası bi durummuş sanırım bu. Bi arkadaşımda aynı yerde tedavi oldu. 9.günü bendeyken benzer bi lekelenmeyi yaşadı. Bi süre devam etti ara ara. Ama şu an çok şükür ki herşey yolunda. Beklemekten ve dinlenmekten başka çare yok..
İkimiz aynı gün tranafer olmusuz benim de alt karnimda bi sızı oldu dün de inceden belim agirdi gecti hic bisey hissetmiyorum benim de o yuzden canım sıkın bana da 2 transfer 3. Gün embriyosu koydularmerhaba arkadaslar bana da nolur dua edin bugun 3. gün embriyo 2 transferin 6. günündeyim. Sabah cook bel ağrım oldu şimdide bel ağrım gecti adet olacakmıs gibi hissediyorum ve korkuyorum sürekli aklım orada.. kasık ve bacak ağrımla oturuyorum. benim adet dönemim değişmiştir 2 ay gecici menopoz oldum transferden önce benim çikolata kistim var da. Pozitif olan arkadaşlar sizinde varmıydı böyle hisleriniz bize de dua edin dayanamayıp cumartesi kesin kan vericem 9. günüm oluyor. Heyecanlıyım bu ilk denemem
İnşallah dediğin gibi olur arkadaşım. Rabbim kimsenin hevesini, sevincini yarım bırakmasın.O zaman her şey kontrol altında zaten...Son cümleye tamamen katılıyorum ve ayrıca da bu iş oldu ve olacak o da içime doğdu.. :)
Benim de 3. Gün embriyosu sabah bende test yapıcam 23 ünde transferim oldu benimCanım 5.gün embriyosuydu. 2 tane transfer edildi 21 Ocak’ta. Kan tahlili yaptırmadım henüz ama idrarda çıkıyor. Hatta bugün de yaptım. Çok daha kırmızı çıktı ikinci çizgi.
Aynen öyle yap canım bende hiç kalkmıyorum arada evde sadece hareket olsun diye 2 3 dk yürüyorum hemen yatıyorumValla geldim uzandım. Uyumuşum. Kalktım baktım ne uyurken gelmiş, ne lavaboda bişey geldi. Çok şükür. Cumaya kadar evden çıkmak çok hareket etmek yok artık bana.
İkimiz aynı gün tranafer olmusuz benim de alt karnimda bi sızı oldu dün de inceden belim agirdi gecti hic bisey hissetmiyorum benim de o yuzden canım sıkın bana da 2 transfer 3. Gün embriyosu koydular
Benim de 3. Gün embriyosu sabah bende test yapıcam 23 ünde transferim oldu benim
2 tanede havuç yedim gelince. Havuç ye sende canım, katı meyve sıkacağın varsa suyunu iç. Bebeğin suyunu artırıp, Allah esirgesin düşük gibi bi ihtimal varsa ortadan kaldırmaya yardımcı oluyormuş. İbrahim Saraçoğlu anlatıyordu bi videoda.Aynen öyle yap canım bende hiç kalkmıyorum arada evde sadece hareket olsun diye 2 3 dk yürüyorum hemen yatıyorum
Aşılama mı yaptınız peki durum nedir tutundu mu bebişinizCanım ben de pkoluyum ama ileri derece değil sanırım
başka sorunlarınız mı varBende belli belirsiz pcos var kilomda var, ama ona yormadılar tüp bebek olayını.
RABBİM hayırlı evlatlar nasip etsin. doktor mu önerdi yoksa siz mi istedinizBen de orta derece. Ama genetik sebepli yaptirdik
Evet canım onu duymuştum transferin ilk gününden beri her gün bir bardak içiyorum ben 10 kilo havuç bitirdim2 tanede havuç yedim gelince. Havuç ye sende canım, katı meyve sıkacağın varsa suyunu iç. Bebeğin suyunu artırıp, Allah esirgesin düşük gibi bi ihtimal varsa ortadan kaldırmaya yardımcı oluyormuş. İbrahim Saraçoğlu anlatıyordu bi videoda.
Benim eşimin morfolojisi 2. İleri hareketli spermdede sıkıntı vardı. Aşılamayla gebe kaldım düşük yaptım. Kimyasal gebelik yaşadım o kendiliğinden oldu. Pkos belli belirsiz bende baskın bi görünüm var diyemeyiz dediler. Yani kilodan yada pkostan dolayı tüp bebek yapılmadı.başka sorunlarınız mı var
İnşallah canım inşallah. Bende hergün en az 2 tane yiyorum. Bu sabah idrar testini tekrarlamıştım koyulaşmıştı eskiye göre. İnşallah herşey çok güzel olacak..Evet canım onu duymuştum transferin ilk gününden beri her gün bir bardak içiyorum ben 10 kilo havuç bitirdimAllah’ın izniyle bizimle beraber bebişlerimiz
inşallah canım ben tekrarlamayacağım artık yapamayacağım bunu bile yapamayacaktım da hem ilaçlarım bitiyor diye hem de gaza geldim :) cumartesi test günümde kan vereceğim biraz daha büyüsün mercimeğimİnşallah canım inşallah. Bende hergün en az 2 tane yiyorum. Bu sabah idrar testini tekrarlamıştım koyulaşmıştı eskiye göre. İnşallah herşey çok güzel olacak..