- 29 Mart 2013
- 125
- 182
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #3.161
Bugun 9.gun transfer gunu haric. Dondurulmus 5. Gun embriyosuydu.bugün kaçıncı günündü dondurulmuş 5.gündü sanırım.kaçıncı denemeniz?
Ben de orta derece. Ama genetik sebepli yaptirdikMerhaba pkolu olup da tüp bebek yapan var mı ? Ya da kilodan dolayı?
Aa ben herkese aynı yapıyorlar sandım arkadaşımın da böyle olunca. Hatta transferden bir hafta önce 11,5 mm idi çok kalınlaşacak transfere kadar neden bekliyorlar falan diye korkmuştum ilginç yaniCanım ben de ilk tedavimi acıbademde oldum transferim adetimin 18.günü yapıldı rahim kalınlaşmasına göre yapıyolar belirli bi prosedür yok herkesin tedavi şekli farklı yani :)
Ben 10. Günüm o kadar çok ağrı çektim ki ertesi gün de aynı şekilde devam etti hatta dedim ki olmadı yani bugün hala devam ediyor ağrım ama çok şükür pozitif inşallah senin de öyledirTamam canım çok sağol. İlk deneyim olduğu için malum tecrübesizim. Aşılamalarda da erken adet oldum. Bunu da öyle sandım
Yaa benim de bugün kasığıma ağrı girdi sağ tarafımaKızlaaar bel ve kasık ağrım başladı
Aynen öyle hadi bakalim rabbim kucaklarimizi bos birakmasinİnsan vücudu çok garip bazen de psikolojik belirti üretiyorum gibi geliyor burada okuyorum ve vücudum aynısını üretiyor diyorum
Beklerken can yoldaşı oluyoruz işte
Hadi bakalım geliyor bebiş belirtileriKızlaaar bel ve kasık ağrım başladı
Benimde 25 ocak canım ama bugün erken idrar testi yaptım baya sıkıldı canım inş hepinizin gönlüne göre olurİnşallah Hoşgeldin benim de 24 ocak yakınız
Kızlar 5.gün embriyosu 8.gün kanda 96 çıktı hcg. Ama biraz önce ilk kez minik kahverengi leke geldi silerken. Pedime de gelmiş sonra.
Çıkmaz ki daha kana bile geçmedi büyük bir ihtimalle henüz 4. Günün seninBenimde 25 ocak canım ama bugün erken idrar testi yaptım baya sıkıldı canım inş hepinizin gönlüne göre olur
Sonucunuz belli oldu mu pekiAcıbadem hep aynı prosedürü uyguluyor, iyice kalınlaşması için garantiye alıyorlar heralde. Arkadaşım da burada oldu onun da aynı şekilde ilk adet gününde transfer yapıldı. 2 ay bu şekilde rahmi hazırlama yapıyorlar bundan önceki ay da geçici menopoza sokan iğne yaptırmışlardı; ben de hiç bilemiyorum
Yok 24 ünde transfer oldum, transferle 6. günüm bugünSonucunuz belli oldu mu peki
Ayyy inşallah canım valla varya çok stres yaptım allahım agzından duyursun inş olumlu olurÇıkmaz ki daha kana bile geçmedi büyük bir ihtimalle henüz 4. Günün senin
Boşuna harcadın testi ona üzülebilirsin negatife değil çünkü daha belli değil
Canım benim dördüncü gün idrarda çıkan hiç duymadım. İçini ferah tut ve o yaptığın testi unut hiç bir hükmü yok.Ayyy inşallah canım valla varya çok stres yaptım allahım agzından duyursun inş olumlu olur
İnşallah olmuştur ya, ben de geç transfer olacak diye korkuyorum. Sizin tuttuysa bana da umut olacakYok 24 ünde transfer oldum, transferle 6. günüm bugün
Hayirli olsun canim bence iyiKizlar 7. Gün değerim 66 di Dr cumayı bekleyelim demişti ben bekleyemedim bugün yaptırdım sağlık ocaginda 10. Gün değerim 261 sizce iyimi arkadaşlar artık sevineyimmi bekleyeyim mi cumaya kadar bida değerde düşme olmaz demi
Herkesin vücudu farklı tepkiler veriyo canım ilaçlara o yüzden, yeterince kalınlaşmasını bekliyolarAa ben herkese aynı yapıyorlar sandım arkadaşımın da böyle olunca. Hatta transferden bir hafta önce 11,5 mm idi çok kalınlaşacak transfere kadar neden bekliyorlar falan diye korkmuştum ilginç yani
Hayir canim bence var masallah diyeyim benim 3.gun 10 gün negatiftiKızlar bende sizden heveslendim test yaptım 3.gün embriyosu bugün 9.günüm sonucum 63.49 çıktı doktoru aradım kesin bişey söyleyemem ilaçlardan olabilir pazartesi tekrar et dedi sizce sevinmelimiyim