2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım ben de ilk tedavimi acıbademde oldum transferim adetimin 18.günü yapıldı rahim kalınlaşmasına göre yapıyolar belirli bi prosedür yok herkesin tedavi şekli farklı yani :)
Aa ben herkese aynı yapıyorlar sandım arkadaşımın da böyle olunca. Hatta transferden bir hafta önce 11,5 mm idi çok kalınlaşacak transfere kadar neden bekliyorlar falan diye korkmuştum ilginç yani

Tamam canım çok sağol. İlk deneyim olduğu için malum tecrübesizim. Aşılamalarda da erken adet oldum. Bunu da öyle sandım
Ben 10. Günüm o kadar çok ağrı çektim ki ertesi gün de aynı şekilde devam etti hatta dedim ki olmadı yani bugün hala devam ediyor ağrım ama çok şükür pozitif inşallah senin de öyledir

Sonucunuz belli oldu mu peki

Kizlar merhaba herkesin tedavisi hayirli olsun benim sorum ise ocaktaki transferim olumsuz sonuclandi ama göğüslerimde ozellikle de sol gogsumde bir sizi oluyor farkli yerlerinde ucuna doğru
Bu ilaçlarim etkisi hala süruyor mudur korkmaya basladim zaten panik atagim var
Gogsumu kontrol ettigimde hic bir farklilik gormedim Allah korusun elime bisey de gelmedi ve seklinde de degisme yok ama arada meme ucuma bir iğne batiyor gibi sizi oluyor

Aa ben herkese aynı yapıyorlar sandım arkadaşımın da böyle olunca. Hatta transferden bir hafta önce 11,5 mm idi çok kalınlaşacak transfere kadar neden bekliyorlar falan diye korkmuştum ilginç yani
Herkesin vücudu farklı tepkiler veriyo canım ilaçlara o yüzden, yeterince kalınlaşmasını bekliyolar

Kızlar bende sizden heveslendim test yaptım 3.gün embriyosu bugün 9.günüm sonucum 63.49 çıktı doktoru aradım kesin bişey söyleyemem ilaçlardan olabilir pazartesi tekrar et dedi sizce sevinmelimiyim
Hayir canim bence var masallah diyeyim benim 3.gun 10 gün negatifti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…