- 24 Ocak 2020
- 42
- 38
- 31
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #2.841
İnsallah guzel sonuclar alirsin canim icini ferah tutKızlar bugün transferin 8. Günü (3. Gün embriyosu)
Bı sabah uyandığımda taze kan renginde hafif bi kanamam olmuştu. Peçeteye sildikçe geliyordu çok da kasık ağrısı var rahmimde de kesik atılır gibi ağrı var. Doktorumu aradım b hcg baktır dedi. Şimdi kan verdim sonucum bi kaç saate çıkacak
Transfer gununu saymazsan yarin 8inci gunun degil mi canim guzel sonuc alirsjn insallah yarin bende 9uncu gun verecegim cunkuKızlar ben 21. Transfer olmuştum. Bugün kaçıncı gün oluyor ? Sabah iğneye gittim nasıl yağmur var ankarada. Baya ıslatıyor sağanak değil. Şemsiyem yok. İğneden çıktım yürüye yürüye giderken bir tane bile eczane göremedim. Erken gebelik alacaktım. Bugün iğne olurken iğnemin birini (cam tüpü) yanlışlıkla düşürüp kırdım. Elimde 1 tane kaldı. Bu arada merkezden aramışlar duymamışım. Hemen geri aradım dedim iğnem kırıldı, test gününe kadar yetecek kadar yazmışlardı. Dedim yarın test yapsam olur mu 9. Gün. Olur dediler ama bize gelin buyrun bekliyoruz.
İnşallah pozitifi görürsün bekliyoruz güzel haberiniKızlar bugün transferin 8. Günü (3. Gün embriyosu)
Bı sabah uyandığımda taze kan renginde hafif bi kanamam olmuştu. Peçeteye sildikçe geliyordu çok da kasık ağrısı var rahmimde de kesik atılır gibi ağrı var. Doktorumu aradım b hcg baktır dedi. Şimdi kan verdim sonucum bi kaç saate çıkacak
Transfer gununu saymazsan yarin 8inci gunun degil mi canim guzel sonuc alirsjn insallah yarin bende 9uncu gun verecegim cunku
Hayırlı güzel sonuç almak nasip olsun inşallah. Ben 20 ocakta transfer oldum 31 ocaktan önce kan vermemi istemediler.transfer gününü sayıyolar demek ki benimkiler..30 ocak 10. gün onlara göre çünkü.
20 ocakta oldum. Benim doktorum 12. gün tahlil istedi. Pozitif olursa gebeliğin 10-11. haftasina kadar Devam ediyor. Kan sulandırıcı ve prollutex kullanınca morarma oldu yalnızca, zor değil aslında .Tabi ben bu defa dondurulmuş kullandım sanırım ondan daha rahattım. Sen peki?
Olabilir canim dogrudur ben sayilmiyor diye biliyorumtransfer gününü sayıyolar demek ki benimkiler..30 ocak 10. gün onlara göre çünkü.
hayırlı uğurlu olsun inşallah. yaradan kucağına almayı da nasip etsin cnm.Ben kimseyi meraklandırmayım söyleyipte diye söylemedim. 6.gün öğlen yaptım ucuz testlerden çıkmıştı. Sadece pozitif çıkması bişey ifade etmiyor ne yazık ki. Korkular bitmiyor..
Evet çok uzun, ben de yarın gitsem mi diyorum kan vermeye. Ama işte erken davranınca da tekrarlamak gerekiyor ya da düşük çıkarsa endişe ediyor insan diye vazgeçiyorum. Tabi hergün idrar testi yapıyorum12. gün mü off ben benkeleyemem o kadar valla :/
senin kaçıncı günün?Evet çok uzun, ben de yarın gitsem mi diyorum kan vermeye. Ama işte erken davranınca da tekrarlamak gerekiyor ya da düşük çıkarsa endişe ediyor insan diye vazgeçiyorum. Tabi hergün idrar testi yapıyorumNeyseki az kaldı.
progestan dex ampül mü? Ben de burada hiçbir eczanede ve Samsun’da hiçbir depoda bulamadım. Samsun’da bir eczanede buldum. Kargoya verecekler. Eğer bu ilaçsa zaten yazılmıyor canım parayla alıyoruztransfer gününü sayıyolar demek ki benimkiler..30 ocak 10. gün onlara göre çünkü.
Transfer gününü saymazsak 8, senin cnmsenin kaçıncı günün?
1,27 geldi sonucumİnsallah guzel sonuclar alirsin canim icini ferah tut
Kaçıncı gün embriyosu tekrarlamanı söyledimi doktorun çünkü daha bir hafta olmuş1,27 geldi sonucumsalı günü olmuştum transfer daha bi hafta oldu
Bence erken henüz. Kaçıncı gün embriyosu.1,27 geldi sonucumsalı günü olmuştum transfer daha bi hafta oldu
Bence bekle test gününü. İdrar testi yaptın miYarin 9. Gun yarin yaptirsam mi acaba ya5..gün embriyosu çikar o zaman 9. Gün dimi
hayırlı olsun canım transfer olmuşsun sevindim ..Hosbulduk canim su an hicbirsey hissetmiyorum idrara sıkışık olmam beni zorladi