- 28 Aralık 2019
- 77
- 58
- 36
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #2.521
Allahim emeklerinizin ve sabrinizin mukafati vermis , gözünüz aydinSagol canim rabbim sizlerede nasip etsin. Benim down sendromlu kizim var sogal yoldan. Genetik sorunum oldugu icin tup bebek yaptirdim. Saglikli embiriyo bulasiya 4 tup bebek yaptirdim. Ilk transfer tutmadi bu 2nci. Ilk transfer ilaclar yan etki yapti progynova kilanmistim bu dogal siklusle oldu
Sagoo canim rabbim herkese versin. Ki ben inaniyorum olacakAllahim emeklerinizin ve sabrinizin mukafati vermis , gözünüz aydin
5 nci gundeHayırlı olsun 8.günümüz de hemn öğrendiniz mi
Bir süre sonraysa normal.O kadar çok ilaç içiyorum ki nerede ise beş tane Protestan geri çıkıyor sinirden öleceğim
Bariz bir belirtin var miydi normal adet belirtilerin dışında?5 nci gunde
E beşinci günde erken değil mi 10.günde yapın diyorlar ya sasirdim5 nci gunde
Gebelik testinin idral de yaptı beşinci gündeE beşinci günde erken değil mi 10.günde yapın diyorlar ya sasirdim
Hangi tüp merkezi canim ?5 nci gunde
Ben de fakülteden memnunum canım. Direkt doktorun numarası var, mesaj atabiliyorum, arıyorum gerekirse. Bir de Sinop’tan fakülteye gelmek çok kolay. Şehir trafiğine girmeden geri dönmüş oluyoruz. Ama negatif sonuçlanırsa tekrar tedavi düşünmüyorum. Daha önce de doğal yolla olduğu için doğal olmasını beklerim muhtemelen.Ben orda da yaptırdım iyi para aldıkları halde ilgi alaka bakımından çok fark var medikalle.ben ne zaman arasam profesorle görüşebildim çok ilgiydiler.her anlamda memnun kaldim ama sonuç ne olur bilemem
Allah razi olsun. Darisi sizin basinizaT Translokasyon1521 canım hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla devam etsin de kucağına al inşallah
Kızın da kardeşi doğunca ne kadar çok sevinecek kim bilir. Gözünüz aydın çok sevindim
AvrupadaymHangi tüp merkezi canim ?
Sağ ol canım aminn. Kızım da ekim doğumlu. Olursa bu da ekimde doğacakAllah razi olsun. Darisi sizin basiniza
5nci gun idrarda ogrendim. 8nci gunum bgn kanda ogrendim. Erken ciktiE beşinci günde erken değil mi 10.günde yapın diyorlar ya sasirdim
Nasıl Ekim bebekleriSağ ol canım aminn. Kızım da ekim doğumlu. Olursa bu da ekimde doğacak
Kuzum.. Hemen söylemeyin kızına.. Normalde 6 ama en az 3 ay tavsiye etmiyor uzmanlar. Belki biliyorsundur ama yinede çok önemli bir konu diye hatırlatmak istedim..Sağ ol canım aminn. Kızım da ekim doğumlu. Olursa bu da ekimde doğacak
Biliyorum tabi canım. ÖğretmenimKuzum.. Hemen söylemeyin kızına.. Normalde 6 ama en az 3 ay tavsiye etmiyor uzmanlar. Belki biliyorsundur ama yinede çok önemli bir konu diye hatırlatmak istedim..
Bende Avrupada yasiyorum , hangi Merkez oldugunu yazabilirmisiniz?Avrupadaym
Uz brusselBende Avrupada yasiyorum , hangi Merkez oldugunu yazabilirmisiniz?
Pozitif rabbim herkese nasip etsin