- 6 Nisan 2013
- 1.442
- 1.228
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #2.461
Kızlar benim de negatif oldu oldu 0.1 cıktı
Kızlar çok üzüldüm ya artmaz mıymış değerler? 12. Günde tekrar yapsanız?Offff ben de soyliyim bari.. Madem kötü haberler veriliyorDün akşam doktor arkadaşımın ısrarıyla kan verdim benim de 0.05 çıktı 7. Gün olduğu için çıkmayacağını biliyordum ama saçma bir şekilde heveslendim işte
doktora gittin mi cnm sonuç nedirRabbim hepinizin yardimcisi olsun
Aksama cikacak kan sonucudoktora gittin mi cnm sonuç nedir
Tüm doktorlar test gününe kadar ilaçları kullan diyor. Adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı.Kizlar yarın benim 5. Günüm ve ben tekrar ettiğim gibi adet belirtileri yaşıyorum cunku adet tarihim test günümden önce muhtemelen adet olacağım birkaç güne,tutunma belirtilerinden farklı eminim her ay yaşadığım agri iyi biliyorum.Soyle ki benim kullandığım ilaçlar bitiyor bugün yarın yenisini almadan gidip kan testi vereyim diyorum dondurulmuş kesinlikle kanda çıkar azda olsa tutunmuşsa çıkmazsa ilaçları bırakmayı düşünüyorum boş yere pahalı ilaçları tekrar almayayım sizce?
Ben de Samsun fakültede ikinci kez tedavi gördüm. Bir kızım var. Medikalpark ilaçlar hariç kaç lira alıyor ?Samsun medikal park
Merhaba, demin okudum hikayenizi. Benim de amh değerim 0,63 çıktı, öğrendiğimde 28’dim şimdi bir aya 30’a basıyorum. Yaşadıklarınız çok zor ve sizi çok iyi anlıyorum. 40 küsür yaşında insanlar bunu yaşarken siz bu yaşınızda nelerle uğraşmışsınız, keza ben de öyle. Ama inanın ki hiçbir şey imkansız değil. Amh si 0,01 olup aylarca adet olmayıp doğal yolla hamile kalanlar bile var. Sizin sağlıklı yumurtanız henüz sizi bulmamış sadece. Umarım kendinizi toparlarsınız ve biraz kendinize zaman ayırıp mucizenize kavuşursunuz. İnanın bunu bütün kalbimle diliyorum sizin için.Benimde negatif çıktı sonucum kızlar Rabbim nasip etmedi anne olmayı hayırlısı diyor bebek defterini artık kapatıyorum... 5 deneme harcanan 150bin elde var sıfır... Hayırlısı diyorum inşAllah sizlerin güzel haberlerinizi duyarım
Allah razı olsun canım valla hem heyacan var hem korkuİnşallah canım amin. Maşallah senin test günün gelmiş neredeyse
Cok heyecanlı geciyor zararlı herşeyden uzak duruyorum ve sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum ve bol bol dinleniyorum bakalım hayırlısı çok istiyorum tüm isteyenlere nasip etsin RABBİMNasıl geçirdin ben beş günü yapmayı düşünüyorum artık kısmetse hafta pazar oluyor kısmetse olur rabbim büyük
Insallah olurCanım benim daha 2.gün
Biz tedaviye geçen yıl başlamıştık yumurtalar toplandıktan sonra ara verdik o zaman 8000 liraydı.Ben de Samsun fakültede ikinci kez tedavi gördüm. Bir kızım var. Medikalpark ilaçlar hariç kaç lira alıyor ?
[/QUOTE
memnun kaldinizmiBiz tedaviye geçen yıl başlamıştık yumurtalar toplandıktan sonra ara verdik o zaman 8000 liraydı.
Aksama cikacak kan sonucu
Çok ciddi bir fark yokmuş. Ben tedaviye iki hafta önce başladım. Hastaneye 5.740TL yatırdık. İlaçlarla birlikte 11 bini geçtiBiz tedaviye geçen yıl başlamıştık yumurtalar toplandıktan sonra ara verdik o zaman 8000 liraydı.
Hangi hastanenin fiyatı bu? Hangi il?Çok ciddi bir fark yokmuş. Ben tedaviye iki hafta önce başladım. Hastaneye 5.740TL yatırdık. İlaçlarla birlikte 11 bini geçti