-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #2.081
Benim de dondurulmuş transferdi bakalım daha 2.gunum umarım hayırlı olan neyse o çıkar sonuçtaTesekkur ederim canim.. ilk iki transferimden farkli olarak biraz atesim cikti.. bir de rahmim sanki asagiya cekiliyor gibi hissediyordum ara ara.. yerlesme kanamasi olmadi.. goguslerimde de siskinlik oldu ama bu diger iki tranferde de vardi.. ilk defa donmus embriyo transferi yapildi, taze transferden cok daha rahatti acikcasi..
Benim de dondurulmuş transferdi bakalım daha 2.gunum umarım hayırlı olan neyse o çıkar sonuçtaTesekkur ederim canim.. ilk iki transferimden farkli olarak biraz atesim cikti.. bir de rahmim sanki asagiya cekiliyor gibi hissediyordum ara ara.. yerlesme kanamasi olmadi.. goguslerimde de siskinlik oldu ama bu diger iki tranferde de vardi.. ilk defa donmus embriyo transferi yapildi, taze transferden cok daha rahatti acikcasi..
Hakkinda hayirlisi olsun canimBenim de dondurulmuş transferdi bakalım daha 2.gunum umarım hayırlı olan neyse o çıkar sonuçta
Kabuklarini kırması demek tutunmaya hazır demek diye biliyorum bazı kabukler sert oluyomus tutunacak yer açılmıyormus mesela bu sefer bazı merkezler traslama yöntemi ile o kabuğu kırıyor kolay tutunun diye. Bu arada sonuç nasıl merak ettim okumadım ama yorumlarıKizlar cmartesi 5.gun cift embriyo transferi oldum ama aklima bisey takildi embriyolog embriyolari getirirken kabuklarini kirmis embriyolar dedi basiniza boyle bisy geldimi acaba ne demek oluyo
Parolu ablam hamileyken de kullanıyordu mecbur kaldığında. Hiç endişe etme canım.Kızlar transferin 4. günü bugün, çok başım ağrıyor bu da baya zorladı beni bir türlü geçmedi hemşireye sordum parol alabilirsin dedi. ben de aldım. ama aldıktan sonra da pişman oldum bir şey olur mu?
Olmaz bir şey tatlım olacak olsa hemşireler doktorlar hiç o riski alıp kullanabilirsiniz derler mi? İçin ferah tutKızlar transferin 4. günü bugün, çok başım ağrıyor bu da baya zorladı beni bir türlü geçmedi hemşireye sordum parol alabilirsin dedi. ben de aldım. ama aldıktan sonra da pişman oldum bir şey olur mu?
Hayırlı olsun, sağlıkla ilerlesin inşallah. Rabbim nasip etsin hepimize.Cok tesekkur ederim canim, evet her yeni pozitif nasil da mutluluk veriyor.. insan kendi sonucu gibi seviniyor, ben her mujdeli haber okudugumda oyle cok mutlu oluyorumki.. hepimiz icin dua ediyorum hep❤
Mide bulantisi baslayabiliemi cokmu erken
Erken mide bulantısı için ilaçlar yapıyor bulantıyı bende de aynı durum söz konusuMide bulantisi baslayabiliemi cokmu erken
İlaçlar mide bulantısı yapar. Benimde oluyor, estrofem yapıyor.Mide bulantisi baslayabiliemi cokmu erken
Aaa zorlama sakın varsa eğer iki tane kuru kayısı yiyip bir bardak su iç hemen etki ediyor canımHala kabızım. Tuvalete girdim iki kez zorlandım sanki. İnşallah bişey olmamıştır.
Kuru kayısı falan yesen canım. Kabız olmamaya dikkat et diyorlar geneldeHala kabızım. Tuvalete girdim iki kez zorlandım sanki. İnşallah bişey olmamıştır.