Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah canim su an nasıl tepki verecegimi sarismis durumdayim
Yaa kıyamam biliyorum o şaşkınlıkla heyecan hissini❤Ama sana küçük bir nasihat çok yüklenip kendine evet var diye psikolojik baskı yapma sonra insan inanılmaz yıpratıyo kendini rahat bırak kendini ve mümkünse kan ver ne var ne yok öğrenelim

ah kuzum burda aciller betaya bakmıyorlar kadindogumda sıra bitmis yarin erken gel bakalim dedi su an ne hissedecegimi bilmiyorum ya

mutlu hisset canımm çok mutlu hisset, ilk geldiğimde foruma ilk konuştuğum kişilerden birisin hatırlıyorum inşallah sağlıkla ilerler

geçen ay klomen ovitrelle kullandim ama sonuca kendimi cok heveslendirmistim kesin var demiştim ama kan testi beni birden yere vurdu inanilmaz kötü oldum bu ay temkinli davranmak istiyorum evet su an soktayim ama sevinemiyorum cunku her sonuca hazırlıklı etmek lazim kendimi

Aferin kuzum in şa Allah Rabbim en güzeliyle ödüllendirir seni

Canim netten al eczanede çok pahalı bende bizim burda sordum 5 tane test 30 tl dedi ben 30 teste 30 tl verdim net te +5 gebelik testide hediyeydi
Ay ne bileyim kuzum ya bu 2 tane testi ne zaman yapıcam hiç bilmiyorum adet sancısı gibi sancılarım var belim de çok ağrıyo ama takvimde daha 3 4 kasım gösteriyo yumurtlama☹
[/QUOTE]
Takvime güvenme canım çoğu zaman yanılıyor benim bu ay tuttu ama şansa işte hissediyorsan yap test

Ay ne bileyim kuzum ya bu 2 tane testi ne zaman yapıcam hiç bilmiyorum adet sancısı gibi sancılarım var belim de çok ağrıyo ama takvimde daha 3 4 kasım gösteriyo yumurtlama☹
Takvime güvenme canım çoğu zaman yanılıyor benim bu ay tuttu ama şansa işte hissediyorsan yap test
[/QUOTE]
Yarın yapmayı düşünüyorum kuzum bakalım ne çıkacak zaten 2 tanecik var

mutlu hisset canımm çok mutlu hisset, ilk geldiğimde foruma ilk konuştuğum kişilerden birisin hatırlıyorum inşallah sağlıkla ilerler
evet kuzum mesajlarimiz hala duruyo balla ayki klomen ovitrelleden sonra haya çöküş yasadim ultrasonda ve kanda gormeden pek sevinemiycem sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…