Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar merhaba bugün iki tane test yaptım 2 ser saat arayla ama ilk idrarla değil iki gun günüm gecti testleri buraya koyuyorum laboquick marka güvenilir mi acaba kan testi yarın ancak veririm acaba varmi testler yanlis cikmis olabilir miEki Görüntüle 2549643 Eki Görüntüle 2549644

Canım hayırlı olsunnn :KK9: ben gebelik testleri ile ilgili bir yanlışlık olduğunu duymadım hiç , sen kafanı takma hemenn koşş kan vermeye:KK200:

Dün çok korkmuştum ben de ya:))) bugün de ovulasyon testi alıyım dedim 2 tanesine tlyle neredeyse 25 tl verdim😐 o kadar pahalımıydı ya:110:
Canim netten al eczanede çok pahalı bende bizim burda sordum 5 tane test 30 tl dedi ben 30 teste 30 tl verdim net te 🤭 +5 gebelik testide hediyeydi
[/QUOTE]
Ay ne bileyim kuzum ya bu 2 tane testi ne zaman yapıcam hiç bilmiyorum adet sancısı gibi sancılarım var belim de çok ağrıyo ama takvimde daha 3 4 kasım gösteriyo yumurtlama☹

kesinlik stres çok önemli ama malesef elde olmuyo illaki aklının bir köşesinde ben geçen ay 45 tane gebelik testi bitirdim inanırmısın 10 gün kala bi başladım yapmaya artık normal wc ye yapmıyodum yani plastik bardağa yapmaktan ama olmadı

Ay bizim iş yerinde çok fazla mandalina ağacı var 3-4 tane mandalina yedim ve tatlı isteğim gitti, saatte 16 olmuş bile diyetin ilk günü başarıyla tamamlanıyor mu ne? :KK48:
Şimdi eve gidince benimki kesin bir sürü abur cubur almıştır eğer onlardan yemeden uyuyabilirsem bravo bana :KK70:

Ay bizim iş yerinde çok fazla mandalina ağacı var 3-4 tane mandalina yedim ve tatlı isteğim gitti, saatte 16 olmuş bile diyetin ilk günü başarıyla tamamlanıyor mu ne? :KK48:
Şimdi eve gidince benimki kesin bir sürü abur cubur almıştır eğer onlardan yemeden uyuyabilirsem bravo bana :KK70:
valla her gece bi paket cips yemezsem uyuyamıyorum :halay:

Bence regl geçince testi tekrarla canım inşallah meleğin sana gelmiştir 💕🙏🏻
tatlım bu testin son hali
20191030_155239.jpg

Daha erken ola bilir canım 1 hafta öncesinde de görüle bilir günün geçmesine rağmen çok silikte görüle bilir. O yüzden eğer çıplak gözle göre biliyosan 2 gün sonra tekrar et ilk idrarla varsa bişey değer 2ye katlanırsa çıkar

Daha erken ola bilir canım 1 hafta öncesinde de görüle bilir günün geçmesine rağmen çok silikte görüle bilir. O yüzden eğer çıplak gözle göre biliyosan 2 gün sonra tekrar et ilk idrarla varsa bişey değer 2ye katlanırsa çıkar
canım testimin son hali bu şekilde
20191030_155239.jpg

X