- 12 Kasım 2014
- 577
- 841
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #1.901
Arkadaşlar merhaba bugün iki tane test yaptım 2 ser saat arayla ama ilk idrarla değil iki gun günüm gecti testleri buraya koyuyorum laboquick marka güvenilir mi acaba kan testi yarın ancak veririm acaba varmi testler yanlis cikmis olabilir miEki Görüntüle 2549643 Eki Görüntüle 2549644
Kızlar benimde yumurtlama gününden sonraki gün idrarımda o beyaz şeylerden vardı ama sonraki günler yoktu bazen oyle olabiliyor sanırımCanım enfeksiyondan olabilir belki
Canim netten al eczanede çok pahalı bende bizim burda sordum 5 tane test 30 tl dedi ben 30 teste 30 tl verdim net teDün çok korkmuştum ben de ya:))) bugün de ovulasyon testi alıyım dedim 2 tanesine tlyle neredeyse 25 tl verdimo kadar pahalımıydı ya
Adete kaç gün kala yaptın canım?kizlar bakarmisnz1Eki Görüntüle 2549563 6
3 gün canmAdete kaç gün kala yaptın canım?
valla her gece bi paket cips yemezsem uyuyamıyorumAy bizim iş yerinde çok fazla mandalina ağacı var 3-4 tane mandalina yedim ve tatlı isteğim gitti, saatte 16 olmuş bile diyetin ilk günü başarıyla tamamlanıyor mu ne?
Şimdi eve gidince benimki kesin bir sürü abur cubur almıştır eğer onlardan yemeden uyuyabilirsem bravo bana
valla her gece bi paket cips yemezsem uyuyamıyorum
tatlım bu testin son haliBence regl geçince testi tekrarla canım inşallah meleğin sana gelmiştir
Daha erken ola bilir canım 1 hafta öncesinde de görüle bilir günün geçmesine rağmen çok silikte görüle bilir. O yüzden eğer çıplak gözle göre biliyosan 2 gün sonra tekrar et ilk idrarla varsa bişey değer 2ye katlanırsa çıkar3 gün canm
bana cips olsun başka hiç bişi istemembenim eşimde cipskolik ya, ben cips değilde çikolata canavarıyım
Bendeeevalla her gece bi paket cips yemezsem uyuyamıyorum
canım testimin son hali bu şekildeDaha erken ola bilir canım 1 hafta öncesinde de görüle bilir günün geçmesine rağmen çok silikte görüle bilir. O yüzden eğer çıplak gözle göre biliyosan 2 gün sonra tekrar et ilk idrarla varsa bişey değer 2ye katlanırsa çıkar
inşallah canim su an nasıl tepki verecegimi sarismis durumdayimEvet bu fotoda gözüküyo in şa Allah nasip olur canım
Canim kan vermeye git hemeninşallah canim su an nasıl tepki verecegimi sarismis durumdayim
canım testimin son hali bu şekilde Eki Görüntüle 2549659
ah kuzum burda aciller betaya bakmıyorlar kadindogumda sıra bitmis yarin erken gel bakalim dedi su an ne hissedecegimi bilmiyorum yabunda gözüküyor canımmm hemen acile git kan verrr