-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #1.881
Arkadaşlar merhaba bugün iki tane test yaptım 2 ser saat arayla ama ilk idrarla değil iki gun günüm gecti testleri buraya koyuyorum laboquick marka güvenilir mi acaba kan testi yarın ancak veririm acaba varmi testler yanlis cikmis olabilir miEki Görüntüle 2549643 Eki Görüntüle 2549644
Ben bugunu degerlendireyimde iceride biseyler olsunkuzum baya koyulaşmış ya ama sankim yarın olabilir pik, biraz daha c koyu çünkü, t nin daha koyu olduğu gün yarın olabilir
İnşallah cnm ya cok umutluyum aylardır sonu hüsran oldu korkuyorum aksam esim gelecek kan testi yapacağım ama korkuyorum bir kac arkadaşa sordum pembe güvenme dediler o yuzden biraz buruldumGebesin canımm, gidip hemen kan ver değerine baktır
Hamilesin canım gözün aydın ama git Bi kan testi yaptır kesin olsunArkadaşlar merhaba bugün iki tane test yaptım 2 ser saat arayla ama ilk idrarla değil iki gun günüm gecti testleri buraya koyuyorum laboquick marka güvenilir mi acaba kan testi yarın ancak veririm acaba varmi testler yanlis cikmis olabilir miEki Görüntüle 2549643 Eki Görüntüle 2549644
İnsallah simdide belim ağrıyor adet belirtisi yok göğüslerim her zamanki gibi ağrıyor akinti falan yok kupkuru sadece bel agrim var oda bugün başladıbende o markayla öğrendim cnm yoksa gerçekten çizgi çıkmıyor yarın bi git bakalım kan için ama bence var
sen öyle şeyleri kafana takma canım ama en güzel sonuç kan testi yarın hemen git . ayy hemen git kan testi yaptır diyene bak ben 9 gündür gitmiyorum :)İnşallah cnm ya cok umutluyum aylardır sonu hüsran oldu korkuyorum aksam esim gelecek kan testi yapacağım ama korkuyorum bir kac arkadaşa sordum pembe güvenme dediler o yuzden biraz buruldum
İnşallah cnm sagolun hepiniz icimi rahtlattinizHamilesin canım gözün aydın ama git Bi kan testi yaptır kesin olsun
İnşallah cnm ya cok umutluyum aylardır sonu hüsran oldu korkuyorum aksam esim gelecek kan testi yapacağım ama korkuyorum bir kac arkadaşa sordum pembe güvenme dediler o yuzden biraz buruldum
Testker pozitif mi cnm senin aksam esik gelince gideceğim inşallah oglen gittim heyecandan kimlik almayı unutmuşum bakmadi lar[
sen öyle şeyleri kafana takma canım ama en güzel sonuç kan testi yarın hemen git . ayy hemen git kan testi yaptır diyene bak ben 9 gündür gitmiyorum :)
Normalde test yapamaya korkar oldun esim zorladı yaptım öğrenmiş oldu benle aksam gelmesini bekliyorum artık gideceğim bi kac arkadaşa attim ben yaptım bisey çıkmadı pembe cizgilere güvenme yoktur dediler korktumhayır canım bu kadar belli çıkmayan arkadaşlarımızın bile değeri çok güzel çıktı, sakin ol acile git kan ver 1 saatte çıkıveriyor akşam eşine sürpriz yaparsın
evet canım pozitifti ben adetime 5 gün kala pozitif oldu ama adet günüm gelene kadar hergün yapmaya devam ettim şuan adetim 4 gün geçti ama doktorlar adet düzenini 30 gün baz aldıkları için geçen ay 30 unda olmuştum bu ayında 30 u geçsin öyle test yaptırırım diye düşündüm bir de benim kimyasal gebeliğimde oldu yüzdende tamamen günüm geçsin diye bekliyorumTestker pozitif mi cnm senin aksam esik gelince gideceğim inşallah oglen gittim heyecandan kimlik almayı unutmuşum bakmadi lar
Ne demek canım sende inşallah yarın güzel haberleri verir bizi mutlu edersinİnşallah cnm sagolun hepiniz icimi rahtlattiniz
Ay inşallah kandada o pozitifleri görürüz benim 29 Eylül du dun bugün gelmedi benim de 30 gün ama 6 aydır 28 27 arası degisti hic 30 olmadievet canım pozitifti ben adetime 5 gün kala pozitif oldu ama adet günüm gelene kadar hergün yapmaya devam ettim şuan adetim 4 gün geçti ama doktorlar adet düzenini 30 gün baz aldıkları için geçen ay 30 unda olmuştum bu ayında 30 u geçsin öyle test yaptırırım diye düşündüm bir de benim kimyasal gebeliğimde oldu yüzdende tamamen günüm geçsin diye bekliyorum
ben 24 yada 26 günde bir oluyorum canım normalde 30 eylülde oldum bu ayda 24 yada 26 sında olmam gerekiyorduAy inşallah kandada o pozitifleri görürüz benim 29 Eylül du dun bugün gelmedi benim de 30 gün ama 6 aydır 28 27 arası degisti hic 30 olmadi
İnşallah cnm ama tek bir sey anladim bu surecte stres asla olmayacak aykardir stres ilaclar iğneler oldu olmadi sonu husran bu ay bıraktım herseyi olursa olur dedim ara verdim tedaviye cunku ger tedavi sonrası kistlerle basim beladaydi bu ay cok buyuk spriz olduNe demek canım sende inşallah yarın güzel haberleri verir bizi mutlu edersin
Kiz kan versene ben olsaydım çoktan verirdim gittim veremeden geldim aksam esimin gelmesini zor bekliyorumben 24 yada 26 günde bir oluyorum canım normalde 30 eylülde oldum bu ayda 24 yada 26 sında olmam gerekiyordu
Aynen öyle oluyor canım tedavi süreci bile aslında bi bakıma stres çoğu insan tedaviyi bırakınca hamile kalıyor ben tedavi gördüğüm aylar daha çok stres yapiyordum o gün gel şu gün gel bu gün test yap falan filan en iyisi biraz akışına bırakmakİnşallah cnm ama tek bir sey anladim bu surecte stres asla olmayacak aykardir stres ilaclar iğneler oldu olmadi sonu husran bu ay bıraktım herseyi olursa olur dedim ara verdim tedaviye cunku ger tedavi sonrası kistlerle basim beladaydi bu ay cok buyuk spriz oldu
İnşallah cnm ama tek bir sey anladim bu surecte stres asla olmayacak aykardir stres ilaclar iğneler oldu olmadi sonu husran bu ay bıraktım herseyi olursa olur dedim ara verdim tedaviye cunku ger tedavi sonrası kistlerle basim beladaydi bu ay cok buyuk spriz oldu
bu akşam acile gidicem canım bende ama inan kimyasaldan sonra biraz tedirgin bakıyorum. bu benim 4. gebeliğim ilk gebeliğimde hiç sorun yaşamadım çok şükür şuan 3,5 yaşında daha sonra bir kimyasal ve birde kürtajım var o yüzden iyice bişeyler belli olmadan bişey yapmak istemiyorum ama bugünde olmadığıma göre adet akşam kan veririmKiz kan versene ben olsaydım çoktan verirdim gittim veremeden geldim aksam esimin gelmesini zor bekliyorum
Bence de tatlım en iyisi git kan ver varsa hemen kanda çıkar zatenbu akşam acile gidicem canım bende ama inan kimyasaldan sonra biraz tedirgin bakıyorum. bu benim 4. gebeliğim ilk gebeliğimde hiç sorun yaşamadım çok şükür şuan 3,5 yaşında daha sonra bir kimyasal ve birde kürtajım var o yüzden iyice bişeyler belli olmadan bişey yapmak istemiyorum ama bugünde olmadığıma göre adet akşam kan veririm