- 16 Eylül 2019
- 1.214
- 2.323
- 31
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #1.941
bu diyom sabah gideyim bide diyom günüm gecsin net belli olur ozaman diyeSaglik olsum canim sabah gidersin artik
Canım bu erken gebelik testi Di mi
yok tatlim normal 5 tllik testCanım bu erken gebelik testi Di mi
Benım 6 gün oldu hala koyu bıdaha almayacam bu manyak testlerdenBu testler cok hasas yaanca silinir 5gunu bulabilir benimde oyleydi ama suan tam pik olmus yarindan sonra silislestigini dusun oyle calismaya devam et
reglden hemen sonra ovulasyona başladımkuzum hala yok yumurtlama, belki adetten hemen önceki günlerde oluyordur kuzum herkeste değişiyor ya, sen önceden yaptın mı hiç ovulasyon önceki aylarda? O zamanlarda kaçıncı günde yumurtluyordun aşağı yukarı
Bende onları kullandım bu ay. Beğendim ben sen nerden aldın Dun yakaladım piki bu gün hayla devam ediyor bende siliklesmesini bekliyorumAynen canım pembe olan
reglden hemen sonra ovulasyona başladım
daha once 2 ay ovulasyona yaptım
12-13-14 günlerinde görmüştüm.
Anladım canım var duruyor inşallah ta öyledir ya şuan senden daha çok meraklandım vallayok tatlim normal 5 tllik test
valla ben geçen ay agzimin payini aldim üstüne bir guzel agladim oturdum yerine artık adimlarimi temkinli atiyorum yoksa sonra cok üzülüyorumAnladım canım var duruyor inşallah ta öyledir ya şuan senden daha çok meraklandım valla
En iyisi cnm ben öyle yaptım 4 yasında oglum var ikisi bi arada büyüsün diye korunmadim hic ama olmadi 1 senedir tedavilerle uğraşıyorum olmadi en son saldim sadece yaptığım bu ay ıncir ve havuc kuru ictim o kadarvalla bende bu ay öyle yapıyorum hiçbişeye dikkat etmeden salacağım bakalım...
Aynen canım bazen diyoruz bu ay kesin tamam oldu diyoz Bi gidiyoz ki boş o yüzden kendini her sonuca hazırla bol bol dua et ya inşallah olmuştur kuzumvalla ben geçen ay agzimin payini aldim üstüne bir guzel agladim oturdum yerine artık adimlarimi temkinli atiyorum yoksa sonra cok üzülüyorum
Git canim fazla kalmamis gunune zatenbu diyom sabah gideyim bide diyom günüm gecsin net belli olur ozaman diye
aynen oyle heleki geçen ay ilde umutluydumki kesin var diyip karnimi bile seviyodum ama o kan sonucu yerden yere vurdu beni ondan bu ay kanda yüksek değer ve ultrason gormeden çok sevinemiycem kuzumAynen canım bazen diyoruz bu ay kesin tamam oldu diyoz Bi gidiyoz ki boş o yüzden kendini her sonuca hazırla bol bol dua et ya inşallah olmuştur kuzum
Yumurtlamadan sonra kaçıncı gün bu gün canımGit canim fazla kalmamis gunune zaten
3 gün var cnmGit canim fazla kalmamis gunune zaten
Bu gün yumurtlamanın üstünden kaç gün geçti canımaynen oyle heleki geçen ay ilde umutluydumki kesin var diyip karnimi bile seviyodum ama o kan sonucu yerden yere vurdu beni ondan bu ay kanda yüksek değer ve ultrason gormeden çok sevinemiycem kuzum
Bisi kalmamis zaten git bi an önce yarın3 gün var cnm
valla kuzum tam bilmiyom ama adetin bitiminden sonra hiç kaşık agrim bitmedi özellikle solda bayanlar kramplarBu gün yumurtlamanın üstünden kaç gün geçti canım