- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 32
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #1.961
Benimde bu ay oyleydi ader bittiginden beri hep kasik agrim var ama ben enfeksiyoma bagliyorumvalla kuzum tam bilmiyom ama adetin bitiminden sonra hiç kaşık agrim bitmedi özellikle solda bayanlar kramplar
Canim benim 17. Günüm daha pik olmAmis bak belki seninde ilerleyen gunlerde olurhayır hayır reglden hemen sonra başladım
İnşallah tutmuştur onun belirtisidir kaşık ağrısı da hamilelik belirtisi diye biliyorumvalla kuzum tam bilmiyom ama adetin bitiminden sonra hiç kaşık agrim bitmedi özellikle solda bayanlar kramplar
yok canım bende öyle bişi aksine ben çok üşüyorum hele ayaklarım buzArkadaşlar bisey diyeceğim ama gülmeyin banaayaklarımın alti yanıyor yer yer sanki köze basmışım gibi biran panik oluyorum yerde közmu var diye hamile olan arkadaşlarda oluyor mu
inşallah canimmmİnşallah tutmuştur onun belirtisidir kaşık ağrısı da hamilelik belirtisi diye biliyorum
Aynen benim ki bu ay 19 gün olduCanim benim 17. Günüm daha pik olmAmis bak belki seninde ilerleyen gunlerde olur
Ay neler oluyor bu ay böyle maşallah ne bereketli bir grup böyletatlım bu testin son haliEki Görüntüle 2549654
uzayan akıntımda geldi ama. kasıkta hareketlilik hissettim falan.bakalım yarın ne olacakCanim benim 17. Günüm daha pik olmAmis bak belki seninde ilerleyen gunlerde olur
İnstgramdan almıştım ama benımkı sılıklesmedıBende onları kullandım bu ay. Beğendim ben sen nerden aldın Dun yakaladım piki bu gün hayla devam ediyor bende siliklesmesini bekliyorum
bi yandan da sevınıyorum cünkü pik değilde çatlaması hafta sonuna denk gelsin istiyorum.kii aslında her türlü hafta sonunu görecek gibi
Bende çok üsüyorum ama ayaklarımın alti surekli değil ara ara yer yer yanıyoryok canım bende öyle bişi aksine ben çok üşüyorum hele ayaklarım buz
evet bu ay baya hamile cikti inaalalh bnimkide netleşti çok sağol canimAy neler oluyor bu ay böyle maşallah ne bereketli bir grup böyleKan testi sonucunu da bekliyoruz canım bir an önce
Bu ay uğurlu bir aymi ki acabaevet bu ay baya hamile cikti inaalalh bnimkide netleşti çok sağol canim
Sen ne tatli oldun oyleevet bu ay baya hamile cikti inaalalh bnimkide netleşti çok sağol canim
Yumurtlamada ates düşer canim yukselmezDüne kadar yok gibi olan Ovu testim bugün belirgin olmaya başladı. 10 ekimde adetim başlamıştı.
Haftasonuna kadar Pik yapabilir . Şuan vücudumda yumurtlama belirtileri veriyor akıntı ateş gibi.
Gün gün atmaya çalışıcam testimi size .
Yalnız sayfanın hızına yetişemiyorum
oldummu ay yakistimi insalalh netlesince kaldirmam da 9 ay devam eder tatlım yaaaSen ne tatli oldun oyle
Allah korusun kiz sus niye netlesmesin delimi neoldummu ay yakistimi insalalh netlesince kaldirmam da 9 ay devam eder tatlım yaaa
Ben neden yükselir diye biliyorum .. Hepte öyle ateşim çıkyıordu benim pik günlerde psikolojikmi acabaYumurtlamada ates düşer canim yukselmez