Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzular benim ovu koyulaşacagına gittikçe silikleşiyor.dün daha koyuydu neden böyle olduki.saat farkı etkiler mi.bugün 17.30 yapabildm.
Bendede oyle oluyodu canim koyulascagi zaman koyulasiyo bigun önceden istedigi kadar silik ciksin

Dr gitmedim daha biraz korkuyorum hemde pek müsait değil yeni geldim buraya etrafı bilmiyorum esiminde işleri yoğun bu yüzden 6 buçuk haftalıkken gideyim diyorum
Eğer sabrrdebiliyorsan dediğin gibi gitmek daha iyi stres yapmıyorsun bari kese oldu mu değer çıktı mi falan diye
Kizlar benim kocada aynı ilk 1 2 tamam sonra söylenmeye başladı yorgunum falan ben zorladım küstüm hatta ağladım yaptırdım:KK70: sizde kusun kızın ağlayın ise yarıyor ozaman :KK70:😅🤭
Ayyyy aynı ben 😄😄😂😂
Benimki turkiyedeyken isden sonra giderdi kahveye buraya geldi adam cik gez toz diyom yok 😂 cok evcil ama telefonda hep 😂
Benimki de öyle işten eve evden işe hayatta bir yere takılmaz hemen eve gelir 5 i 45 dedin mi evdedir bir dksi geçmez 😄
Ben ne zaman adet olcam ya, doğal adet söktüren ne var ki kızlar 🤦🏻‍♀️
Soğan suyu çok işe yarıyor canım deneyebilirsin

Ya kızlar bişey sorucam ben kontrollerini yaptırdım kist enfeksiyon falan hiçbişey yok ama kasıklarımda hep ağrı var ince ince yumurtlama günüm bile gelmedi neden acaba ya

X