- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 32
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #1.181
Bendede oyle oluyodu canim koyulascagi zaman koyulasiyo bigun önceden istedigi kadar silik ciksinKuzular benim ovu koyulaşacagına gittikçe silikleşiyor.dün daha koyuydu neden böyle olduki.saat farkı etkiler mi.bugün 17.30 yapabildm.
En son saat 13.30 2 yudum kahve içtim bıraktım.
Benim de gecen ay 18 de oldu.. İnşallah yine oyle olur hem 18 cuma ya denk geliyorCanim bende bu ay uzuluyodum hep silik cizgi diye 18. Gunde kopkoyu ciftcizgi cikti sonunda gecen ayda 18. Gunde yumurtlamistim bu ay da aynisi oldu
İnşallah canım teşekkür ederim bu arada moral oluyosunuz bana daÜzülme canım ben ayin 15inde başladım 24 25 de gördüm yumurtlamayı sabret olucak inşallah ❤
Benımde bu gidişle hafta sonunu görecek çatlamasıBenim de gecen ay 18 de oldu.. İnşallah yine oyle olur hem 18 cuma ya denk geliyorhaftasonu iyi olur
Haftasonu candır yaBenımde bu gidişle hafta sonunu görecek çatlaması
Eğer sabrrdebiliyorsan dediğin gibi gitmek daha iyi stres yapmıyorsun bari kese oldu mu değer çıktı mi falan diyeDr gitmedim daha biraz korkuyorum hemde pek müsait değil yeni geldim buraya etrafı bilmiyorum esiminde işleri yoğun bu yüzden 6 buçuk haftalıkken gideyim diyorum
Ayyyy aynı benKizlar benim kocada aynı ilk 1 2 tamam sonra söylenmeye başladı yorgunum falan ben zorladım küstüm hatta ağladım yaptırdımsizde kusun kızın ağlayın ise yarıyor ozaman
Benimki de öyle işten eve evden işe hayatta bir yere takılmaz hemen eve gelir 5 i 45 dedin mi evdedir bir dksi geçmezBenimki turkiyedeyken isden sonra giderdi kahveye buraya geldi adam cik gez toz diyom yokcok evcil ama telefonda hep
Soğan suyu çok işe yarıyor canım deneyebilirsinBen ne zaman adet olcam ya, doğal adet söktüren ne var ki kızlar
Benimde tam tatil gunume gelmistiBenim de gecen ay 18 de oldu.. İnşallah yine oyle olur hem 18 cuma ya denk geliyorhaftasonu iyi olur
Kız ne kadar girsem aktifsin hiç cikmiyo musun DidemBenimde tam tatil gunume gelmisti
Kız ne kadar girsem aktifsin hiç cikmiyo musun Didem ☺☺
Teldeyim ben surekli icindeyim canimKız ne kadar girsem aktifsin hiç cikmiyo musun Didem ☺☺
Topik acmakda bana ilham veren ilham kaymagimkonu sahibi olmak bunu gerektirir
Benimde tam tatil gunume gelmisti
Bazen olur öyle merak etme cnmYa kızlar bişey sorucam ben kontrollerini yaptırdım kist enfeksiyon falan hiçbişey yok ama kasıklarımda hep ağrı var ince ince yumurtlama günüm bile gelmedi neden acaba ya
İnşallahAmin insallah canim,umutlarımızı kaybetmeden birbirimize destek olarak insallah